Dodaj do ulubionych

BOB z hotelu ROMA - demotywator

10.08.09, 09:44
Demotywator (demotywujące obrazki) – jest połączeniem wymownego obrazka bądź zdjęcia z komentującym jego zawartość podpisem. Demotywator jest najczęściej ironiczny (ma wyśmiać rzeczywistość) lub cyniczny. (Wikipedia)

religiapokoju.blox.pl/2009/08/Bob-z-hotelu-Roma-demotywator.html
Obserwuj wątek
    • off-with-you pytanie 12.08.09, 10:56
      Czego Polacy mogliby się i powinni nauczyć od Boba?
      • alefbet Re: pytanie 12.08.09, 11:34
        off-with-you napisał:

> Czego Polacy mogliby się i powinni nauczyć od Boba?

No nie wiem, strzelam:

1. Jak dobierać kolor stroju do koloru kubka?
        2. Czerwony jest twarzowy?
        3. Jak strzyc wąsy?
        4. Jeden obraz jest wart tysiąca słów?
        5. Wymownego spojrzenia?
        6. Jak się elegancko wyszczerzyć?
        7. Jak trzymać kubek?

Tak z obrazka to wiesz, trudno będzie. Facet jak facet. Ani jakiś szczególnie urodziwy ani szpetny. Z tym wąsikiem to wygląda jak jakiś Don Juan na urlopie. Ale w sumie czort go wie, może on i jaki profesor, artysta w swoim fachu?
        • sniezynka1984 Re: pytanie 12.08.09, 11:52
          Jak doic kase z idiotek?:-)
          • haabib Re: pytanie 12.08.09, 12:13
            święte słowa
    • farouk Re: BOB z hotelu ROMA - demotywator 12.08.09, 12:04

• rhoxer A Simon Mol byl piekny? 12.08.09, 12:11
        e.pardon.pl/pa432/1f906a9b0010830f467b7cc5
        Dla Polek wystarczy Bob i jeszcze mu zaplaca za usluge:-)
        • alefbet Re: A Simon Mol byl piekny? 12.08.09, 12:29
          Żaden z niego adonis. To potwierdza teorię, że mimo posiadania gęby do której
          bardziej pasują jakieś gustowne majtki niż okulary, można nie mieć problemów w
          kontaktach z kobietami. I odwrotnie, piękna buźka często nie idzie w parze z
          dużymi szansami na przekazanie swoich pięknych genów.
          • off-with-you jak ktoś ma 20+ centymetrów... 12.08.09, 12:43
            w spodniach to nie musi być adonisem :D
            • odzim22 Re: jak ktoś ma 20+ centymetrów... 12.08.09, 12:48
              Czyżby udało nam się znaleźć czynnik robiących
              zamieniających 'Bobów' w zabójczych przystojniaków? ;)
              • alefbet Re: jak ktoś ma 20+ centymetrów... 12.08.09, 18:36
                To nie może być to. W przeciwnym wypadku miałbym w pobliskiej stadninie koni
                dodatkowo tabuny kobiet. Duży rozmiar, ciemna grzywa i ogień w oczach to jeszcze
                nie wszystko.
                Wiesz z jakiego powodu ludzie pokroju Leppera i Giertycha odnoszą sukces w
                wyborach? Z takiego samego powodu my, lokalne samce, przegrywamy rywalizację z
                samcami z Egiptu. Obie wygrywające grupy mówią swoim słuchaczom dokładnie to co
                słuchacze chcą akurat usłyszeć. :D
                • odzim22 Re: jak ktoś ma 20+ centymetrów... 12.08.09, 21:53
                  > To nie może być to. W przeciwnym wypadku miałbym w pobliskiej stadninie koni
                  > dodatkowo tabuny kobiet. Duży rozmiar, ciemna grzywa i ogień w oczach to jeszcz
                  > e
                  > nie wszystko.
                  Kto to wie, przecież jazda konna jest o wiele bardziej popularna wśród kobiet. Może po prostu są bardziej dyskretne niż z habibkami. ;) Zresztą muszą być, bo upieranie się, że to miłość ocierałoby się już o chorobę psychiczną. W Europie to i nawet paragraf by się na to znalazł.

> Wiesz z jakiego powodu ludzie pokroju Leppera i Giertycha odnoszą sukces w
                  > wyborach? Z takiego samego powodu my, lokalne samce, przegrywamy rywalizację z
                  > samcami z Egiptu. Obie wygrywające grupy mówią swoim słuchaczom dokładnie to co
                  > słuchacze chcą akurat usłyszeć. :D
                  Trudno się nie zgodzić, że zawodowym kłamcom i populistom żyje się lepiej. Jednak mimo wszystko nie chciałbym urodzić się ponownie jako Lepper czy Giertych, a tym bardziej jako legendarny Bob. Cieżko byłoby rano w lustro spojrzeć.
    • disa ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 13:04
      wszystkie zakochane wiec pewnie bez gumki jadą ;]

Bob jednak FENOMENALNIE wykorzystuje głupote kobiet ;D

niektórzy to wstydu nie maja :(
      • sniezynka1984 Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 13:09
        Bob podobno zdrowy jak ryby ,a ostatnio nawet przytył. To niejaki
        Hamada zaraża swoje ukochane.
        • disa Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 13:11
          nie wazne ktora odmiana Boba czym zaraza, GDZIE NIEKTORE KOBIETY
          MAJĄ MÓŻGI ?
          • sniezynka1984 Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 13:17
            Niektórym wystarczy opalona gęba szpetnego kolesia i głupie teksty.
            To naprawde smutne, że są kobiety,ktorym wystarczy kilka banalnych
            tekstów habisia i zaraz zostawiają męża,żeby rozpocząć nowe życie z
            ukochanym w Egipcie.
            • disa Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 13:29
              ;] tak sobie mysle, ze moze to dla rownowagi, ze mezczyzni porzucaja
              Rodziny dla mlodszych kobiet ;]
              To kobiety dla takich mezczyzn ;D
              • odzim22 Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 13:42
                Noo Bobek i paru innych z fotoblogu to już na takich młodzianów nie
                wyglądają. ;)
              • sniezynka1984 Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 14:00
                disa napisała:

> ;] tak sobie mysle, ze moze to dla rownowagi, ze mezczyzni
                porzucaja
                > Rodziny dla mlodszych kobiet ;]
                > To kobiety dla takich mezczyzn ;D
                >

Zwłaszcza ten siwy pan z fotoblogu to młodzieniec:-)
                Tylko,że mężczyźni na poziomie nie porzucają swoich żon dla żulówy
                półanalfabetki,a zdaje się,że większość pań z tego forum jest
                wykształcona,biegle zna język angielski i ma dobrą pracę.
                • hobi777 Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 17:59
                  Śnieżynko po przeczytaniu wielu Twoich wypowiedzi mam wrażenie, że
                  wypowiadasz się na tym forum tylko po to, aby opluwać ludzi swoim
                  jadem. Każda Twoja wypowiedź zawiera ocenę i niezbyt konstruktywną
                  krytykę. Zapewne masz patent na mądrość i zdrowy rozsądek i
                  serdecznie tego gratuluję. Jednak jeśli 1984 to rok Twojego
                  urodzenia, to wiele jeszcze przed Tobą i nie wiesz co los Ci
                  przyniesie. Nie ma ludzi bez skazy i pamiętaj, że pokusy czają się
                  wszędzie. Jeśli mogę Ci coś doradzić to miej do ludzi więcej
                  szacunku i pamiętaj, że każdy ma prawo zbłądzić. Pozdrawiam.
                  • disa Re: ciekawe czy te polki sie badają po Bobie :D 12.08.09, 18:12
                    > każdy ma prawo zbłądzić.

czy Ty CZYTAŁAŚ wypowiedzi tamtych kobiet? ;]

to nie jest bldzenie to jest OBŁĄKANIE
                    • sniezynka1984 większość z was jest chora na głowe 12.08.09, 18:22
                      Pierwszy przykład z brzegu.Facet okazał sie ostatnim śmieciem,męską
                      dziwką,a koleżanki z forum udzielają zakochanej dziewczynie takich
                      rad.
                      forum.gazeta.pl/forum/w,24864,91164085,93935550,Re_Z_UKOCHANYM_POD_JEDNYM_DACHEM.html

Sonia czytam twój wątek i stwerdzam ,że to że stierdziłaś ,że on
                      jest oszustem to zbyt pochopny wniosek..
                      Pomyśl a gdyby ktoś tak Ciebie oszukiwał?
                      Przecież kierunkowy +48 mu się wyświetlał.. czy ty naprawde byłaś na
                      na tyle naiwna by wierzyć w to ,że on się złapaie na te nowe
                      znajomości? Myślisz ,że on czytając smsy od "agatki" nie siedział z
                      kolegami i nie śmiał się z tego co piszesz.. Egipcjanie nie mają
                      mniejszych mózgów niż my i trudno ich wykiwać..
                      cholernie ciężko z kim być..Ale takie kombinowanie i tego typu
                      intrygi nie dadzą Ci rzeczywistego obrazu o nim.. tracisz czas ..
                      Jeśli cię zdardza lub będzie zdradzał to i tak będzie to robił jak
                      nie z Polkami to z Amerykankami.. ale bądz dobrej myśli bo to
                      nieprawda ,że wszystcy z znich to krętacze ..
                      ja też mam chłopaka z "kurortu " i nie musiałam go śledzieć ani
                      wysyłaś smsków od wymyślonych dziewczyn by wiedzieć ,że mu na mnie
                      zależy .. To się poprostu czuje ..
                      Pozdrawiam i wesołych świąt
                    • off-with-you ejj... 12.08.09, 18:30
                      > to nie jest bldzenie to jest OBŁĄKANIE

może jednak trochę więcej empatii?
                      nie każda kobieta ma urodę modelki jak Ty
                      i nie każdej mężczyźni jedzą z ręki :)
                      • zicc1 Re: ejj... 12.08.09, 21:19
                        kleoluder1 01.01.09, 16:59 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

Ja piernicze. To tak samo jak stereotyp ze duzo ludzi w afryce ma
                        Aidsa . ja piernicze. sam sie idz leczyc !!
                        Nawet wątpie w to ze jestes lekarzem. lekarz nie pisalby takich
                        bzdur =///
                        forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?
                        f=24864&w=82384488&a=89177669

Autor: kleoluder1 02.01.09, 14:53 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

Jeśli chodzi o mnie to nie mam w żadnych problemów z rodzicami.
                        Niedługo kończe liceum , potem nadejdą studia .. więc moi rodzice
                        nie mogą mieć już na mnie wielkiego wpływu, wiadomo , że jak narazie
                        u nich mieszkam musze szanować ich zdanie, ale w kwestii mojego
                        chłopaka są bardzo tolerancyjni. Poznali go osobiście i naprawde
                        pokonali swój lęk przed tamtejszą społecznością. czasami nawet się
                        śmieje jak moja mama sama gada z moim chłopakiem o Egipcie
                        forum.gazeta.pl/forum/w,24864,88535583,89210106,Re_Mamo_Tato_mam_chlo

paka_Araba_.html
                        Autor: kleoluder1 16.07.09, 16:16 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

Witaj
                        Mój facet wynajmował dla nas od 24 kwietnia do 8 maja - czyli 2
                        tygodnie mieszkanko . Mieszkanie położone było w Sakkali na wprost
                        Sea Gulla . Miało 4 pokoje w tym 3 duże sypialnie , w sumie marną
                        łazienkę bez kotary prysznicowej, posiadało lodówke mały telewizor w
                        sumie nie brzydką posadzkę i wyposarzoną kuchnie w podstawowe rzeczy
                        takie jak dwie szklanki jeden widelec nóż itd ..
                        2 tydonie kosztowały 1000 L.E
                        okolica była niezbyt ciekawa pełno syfu ale jakby sobie to
                        przeliczyć to wychodzi olbrzymia różnica.
                        forum.gazeta.pl/forum/w,24864,97909917,97920138,Re_koszty_wynajecia_m

ieszkania_na_tydzien.html

Autor: kleoluder1 10.11.08, 11:08 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

tak znam
                        To mój chłopak.
                        Pracuje w Diving center w Romie hotel.
                        Jego pełne imie to Mohamed ahmed Ismail , jego brat do Mustafa
                        pracujący przy łódkach..
                        Mohamed jest miły dla wszystkich bo nagabuje klientów do nurkowania
                        głębinowego.
                        Utrzymuje z nim kontakt już od lipca. dzień w dzień maile, smsy ,
                        paczki
                        Nie moge powiedzieć o nim złego słowa. Przeżyłam z nim nie tylko
                        najpiękniesze wakacje..
                        Jak na tamtejszą społeczność jest zupełnie innym facetem. jak
                        widzicie nie ma na tym forum jakiś opowieść jakie dotyczą Boba jego
                        przyjaciela. Wiadomo Bob jako ztary wyjadacz nagabuje laski , bo
                        jest wolny ..
                        No ale sorry nie które dziewczyny poprostu same sie do niego
                        kleją..;]

https://forum.gazeta.pl/forum/w,24864,76994819,87031617,Re_BOB_z_hotel

u_Roma.html

Autor: hammamm 01.12.08, 21:05 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

Jeśli masz na myśli Mohameda-szczupły z wąsem-przyjaciel Boba to
                        współczuję Ci....ja też go znałam w lipcu tego roku i to nawet dość
                        blisko.Jak każdy z nich....nic lepiej.Nie warto tracić czasu i
                        kasy.Tylko o to im chodzi.
                        forum.gazeta.pl/forum/w,24864,76994819,87964145,Re_BOB_z_hotelu_Roma.

html

Autor: hammamm 26.07.09, 23:20 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

Byłaś po prostu laską z następnego turnusu...Wyjechałam 12 lipca.Nie
                        będę wysyłać zdięć.Tak to oczywiście Mohamed.Oczywiście że "inny"niż
                        wszyscy.Taki sam tylko że ma "swój"własny sposób na
                        zaliczanie.Wysyłasz mu paczki?dziewczyno!!!Wiesz że miał 2 żony i
                        jedna uciekła mu do Norwegii?Taki był dobry!pisaliśmu do
                        października-później zadałam mu parę pytań i skończyło się...nie
                        będę jedną z wielu.Wakacje były naprawdę
                        romantyczne,pływanie,spacery,wynajęty przez niego apartament.Popytaj
                        się o bogate turystki z Kanady i Holandii jak to utrzymują tych
                        lowelasów-skąd by miał dobry zegarek i parę łachów?Im jest wszystko
                        jedno czy młoda ładna czy stara.Oby tylko dostać prezent i kasę a
                        może któraś zechce też zaprosić i poutrzymywać?!
                        forum.gazeta.pl/forum/w,24864,76994819,88966373,Re_BOB_z_hotelu_Roma.

html
                        Autor: kleoluder1 26.12.08, 20:29 Dodaj do ulubionych
                        Odpowiedz

To nie była jego żona :] hah zerwali bo ona nie chciała się zgodzić
                        na dzieci muzumańskie. Mówisz o zegarku ? Tak wiem.. Tego zegarka
                        dawno już nie ma , ja mu go zgubiłam gdy kazał mi go pilnować przy
                        basenie. Ja mam z nim kontakt już ponad przez pół roku. Moge wam
                        pokazać zdjęcia z konferencji video.Z Bob też często rozmawiam..
                        Naprawde nie wiem co mam myślec w kwestii Boba jesli chodzi o to
                        dziecko.. Ja do Boba nic nie mam.. Nie obchodzi mnie jego zycie. Nie
                        bede go oceniac , obrazasz .. Kazda z nas go poznlaa i wie kim jest.
                        Droga Hamman Mohamed nie miał dwóch żon. To nie jest możliwe. Byłam
                        w Luxorze u jego rodziców i u jego brata Mustafy .Jego matka mówiła
                        ze chcialaby zeby sie wkoncu ożenił.
                        Wczoraj gdy z Mohamedem gadałam przez telefon , przyznał się , że z
                        wieloma dziewczynami całowal sie, chodzil do Romy Disco , na zakupy
                        nurkowania.. Ale z zadna sie nie przespal tak jak BOb ..
                        forum.gazeta.pl/forum/w,24864,76994819,88975907,Re_BOB_z_hotelu_Roma.

html

Re: Dzieci
                        kleoluder1 03.02.09, 22:52 Odpowiedz
                        No tak ale jemu lata lecą. Nie ma on prawie 20lat jak ja tylko 30.
                        Jeśli zdecyduje się być z nimna poważnie i po 5 latach zrezygnuje to
                        znowu szansa na jego założenie rodziny zmaleje. Nie sugeruje ,że
                        facet po 30ce jest impotentem czy coś takiego.. Kocham go i poprostu
                        nie chce obiecywać mu czegoś czego nie umiałabym spełnić.Jego nie
                        interesuje sex znajomość przy spotkaniach raz na rok.
                        • radek.ostrzolek habis 13.08.09, 11:50
                          fotoforum.gazeta.pl/72,2,889,58049670,60059855.html
    • kleoluder1 Re: BOB z hotelu ROMA - demotywator 14.08.09, 21:54
      Kurcze mało wam Boba na forum ? To już robi sie niesmaczne.
      Może wystawcie swoje zdjęcie co? Okej można było się pośmiać ,ale
      żeby przez lata ciągnąć jego wątek? na co to komu ? :]??
      • odzim22 Re: BOB z hotelu ROMA - demotywator 17.08.09, 09:42
        Nie będzie łatwo wymazać z pamięci forum taką kultową postać.
        Przecież to symbol egipskiej seksturystyki. Mój osobisty kandydat na
        patrona forum.
        • off-with-you Bob już jest internetowym memem ;) 17.08.09, 10:17
          Symbolem wszystkich Polek które w Polsce mają kosmiczne wymagania względem mężczyzn, a jak jadą do Egiptu to robią się mokre na widok podstarzałego managera d/s ręczników :)
          • radek.ostrzolek Re: Bob już jest internetowym memem ;) 17.08.09, 10:24
            Dzisiaj dostalem link z tym forum od znajomego.Byl zdziwiony,ze juz
            je znam:-)
            Jestescie slynne!!!!
            • jasneniebo Re: Bob już jest internetowym memem ;) 18.08.09, 22:29
              Ty też.....
    • bionda83 Re: BOB z hotelu ROMA - demotywator 16.08.09, 00:58
      fuj ale brzydal
    • off-with-you dostałam maila od Boga 16.08.09, 16:18
      Więc po pierwsze:

1. Bob bardzo Was kocha

2. Bob prosi abyście nie myślały o nim źle

3. Cokolwiek robił, robił z miłości

4. Kuzyn Boba ciężko zachorował a jego trzy żony i 10-ro dzieci zamieszkało u Boba. Numer konta Boba już znacie.
      • off-with-you tfu, od Boba 16.08.09, 16:19
        :D
      • sniezynka1984 Re: dostałam maila od Boga 16.08.09, 17:00
        Cleo pewnie wyśle całe kieszonkowe:-)
        • kleoluder1 Re: dostałam maila od Boga 16.08.09, 23:12
          Nie no naprawde mi was żal. :)
          Interesują was relacje z życia jakiegoś araba ,którego nie znacie i
          cholernie chcecie poznać.
          Niestety taka prawda. Wypisujecie o nim pierdoły a potem co druga
          Polka ,która przychodzi do Romy Hotel pyta się gdzie jest Bob .:]
          Kobiety same się do niego ustawiają w kolejce bo myślą ,że dostaną
          wycieczke za darmo albo nie wiadomo co.