Dodaj do ulubionych

Animator z Palmyry Resort

18.08.09, 00:26
Czy ktoś zna Sashę z Palmyra Resort w Sharm??
Obserwuj wątek
    • luiza-wawa Re: Animator z Palmyry Resort 18.08.09, 22:25
      to ten dj, czy tancerz?
      • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 19.08.09, 00:21
        szczerze to raz tanczyl,a czasem jako dj robił...:) to brat titto:)
        • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 19.08.09, 16:33
          ja znam :)) i bardzo mile wspomniam!!!!!
          • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 19.08.09, 16:55
            a kiedy go poznalas??;D

i jak go mile wspominasz??:):)
            • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 19.08.09, 17:02
              poznałam go w te wakacje .. :) po prostu świetny facet !! zresztą
              wszyscy animatorzy z palmyry zapadają w pamięć !!! cały hotel i cała
              obsługa na medal !!!!!
              • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 19.08.09, 18:03
                acha...pytm bo to moj chlopak od paru miesiecy... i lepiej popytac czy jest
                wart zaUFAnia..

lepiej byc ostroznym... ;)
                • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 20.08.09, 00:00
                  a to niespodzianka :) nie chwalił się z tego co pamiętam .. a
                  pamiętam dobrze
                  • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 20.08.09, 00:25
                    na szczescie od niechwalenia sie wszystkm do zdradzania jest jeszcze spora droga:)
                    '
                    'a powiedz kiedy ty bylas dokladnie w palmyrze??:)
                    • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 20.08.09, 14:23
                      byłam w czerwcu ... nie moja sprawa,ale na Twoim miejscu bylabym
                      czujna :)
                      • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 20.08.09, 15:15
                        czujna?? kurcze,masz cos konkretnego na mysli?? wolalabym sie nie denerwowac ot
                        tak..:( widzialas go, zeby sie jakos bardziej przystawial do jakies dziewczyny??
                        • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 18:07
                          tak mam coś konkretnego na mysli, uważaj !! i nie bądz naiwna !!
                        • alefbet Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 18:53
                          palmyrka13 napisała:

> czujna?? kurcze,masz cos konkretnego na mysli?? wolalabym sie nie denerwowac o
                          > t
                          > tak..:( widzialas go, zeby sie jakos bardziej przystawial do jakies dziewczyny?
                          > ?

Ty weź głęboki oddech. Co jest z Tobą? Wczoraj się urodziłaś czy może obudziłaś
                          z długoletniej śpiączki?
                          Takich jak on możesz mieć setki, za każdym razem innego. On takich jak Ty także
                          może mieć na kilogramy, z każdego turnusu po kilka. Taka jego, że tak powiem,
                          praca. Z resztą, poczytaj forum i wytrzeźwiej.
                          • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 19:40
                            no niestety ..
                            • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:20
                              1yasmina86 wyslalam ci wiadomosc na priv ;p dostalas??
                              • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:23
                                yyy nie
                                • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:25
                                  bosz... jest jakis sposob, abym ci wyslala prywatna wiadomosc??
                                  • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:27
                                    teraz coś mam
                                    • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:28
                                      dobrze wiedziec;)
                                      • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:36
                                        i co?? dostalas?? ja na razie nic nie maM ;)
                                        • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:43
                                          wysłalam Ci odpowiedz;/
                                          • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:45
                                            a gdzie ci sie pokazalo ze masz wiadomosc??
                                            • 1yasmina86 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:48
                                              na poczcie ... mozemy przejsc na gg w sumie
                                              • palmyrka13 Re: Animator z Palmyry Resort 29.08.09, 20:54
                                                ok. napisze ci w wiadomosci moj numer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka