Dodaj do ulubionych

Bułgaria-Rawda

IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 07:47
22 lipca jadę do Bułgarii do miejscowości Rawda z biura podróży Damptour.
Będzie to hotel Marina ze śniadaniami. Czy ktoś z Was był tam może z tym
biurem i może coś na ten temat powiedzieć? Bardzo proszę o Wasze opinie.
Pozdrowienia. Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: theo Re: Bułgaria-Rawda IP: 217.8.184.* 07.05.04, 15:31
      hello
      byłem z nimi w tamtym roku, we wrzesniu w hotelu perla, co do biura było ok, na
      miejscu była fajna rezydentka-bułgarka, z dobrym polskim, ktora prowadzi w
      rawdzie monopolowy wink
      uwagi mielismy tylko co zgrania transportu, np grupa z wrocławia jechała busem
      do katowic, gdzies łąka koło spodka i tam czekała na autobus 2 godziny, z
      powrotem było lepiej ale zawaił za to kierowca, która chciał jechac w bulgarii
      na skroty i pobładził w nocy
      sama rawda troche dziura, we wrzesniu zamierała, ale i tak knajp i lokali duzo
      (polecam caca-smazona ryba, kebabcze, kaszkawal-ser smazony czy sirene-cos jak
      feta, ocz salatka szopska z tym serem)
      naszczescie neseber i sloneczny brzeg o rzut kamieniem, transport tani
      sam hotel marina widziałem z zewnątrz, wyglada srednio ale blisko plazy, z tym
      polecam ci plaze w strone neseberu, zatoczka przy wraku, woda tam cieplutka i
      czysta bez glonów
      • Gość: sysia Re: Bułgaria-Rawda IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 07:48
        Bardzo Ci dziekuje za informacje, teraz jestem o wiele spokojniejsza.
        A czy pamietasz ceny jakie były w rawdzie?. Czytałam, że jest tam kilkakrotnie
        taniej niż np. w Neseberze czy Słonecznym Brzegu, wiem że nic nie ma za darmo,
        ale zastanawiam sie ile kasy mam wziąć dla dwóch osób na 10 dni. Jesli coś
        pamietasz, to bardzo byłabym wdzieczna. Pozdrowienia. Sylwia
        • Gość: theo Re: Bułgaria-Rawda IP: 217.8.184.* 11.05.04, 08:24
          cenowo rzeczywiscie jest róznica, rawda jest tania, np za dobry obiad z
          napojami sałatką zapłacisz na osobę do 5 lv max, piwo chyba kosztowało 0,60lv,
          w neseberze jest drozej ale zalezy gdzie, na nowym neseberze cenowo jest prawie
          jak w rawdzie, na starowce drozej, ale najdrozej w sl.brzegu, naprawde ceny
          kilka razy wyzsze, nie wiem czy dobrze pamietam ale starczylo nam na dwojke 150
          eur
          • Gość: lesław Re: Bułgaria-Rawda IP: *.aster.pl 21.07.04, 16:52
            Byłem w Rawdzie we wrześniu 2003. Chyba z w lewa za obiad trochę przesadziłeś..
            Ja płaciłem za 2 dania+przystawka ok. 8-9.
            Chcę dodać że nie byłem z żadnym biurem itd-to mnie nie interesuje.
            Namiary na kwaterę w Rawdzie dostałem dopiero w autobusie...
    • Gość: leslaw Re: Bułgaria-Rawda IP: *.aster.pl 21.07.04, 18:38
      TERAZ TO MUSZTARDA PO OBIEDZIE, ALE CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ ŻE NIE RADZĘ RAWDĘ Z
      BIUREM PODRÓŻY! TYLKO NA WŁASNĄ RĘKĘ! MOŻE NAPISZESZ JAK WRAŻENIA PO POWROCIE.
      HOTELU MARINA NIE WIDZIAŁEM-SĄ W RAWDZIE NATOMIAST POLACY U KTÓRYCH NOCOWAŁEM...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka