edmurphy 19.07.05, 20:21 internet działa dziś jak żółw. Czy u Was też czy tylko u mnie? Chyba wpadnę tu później, bo brak mi cierpliwości. "Im bardziej swędzi, tym trudniej sięgnąć" - prawo biomechaniki Zadry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edmurphy Re: żółw 21.07.05, 00:05 Dziś jest nieco całkiem, naprawdę tracę cierpliwość i muszę coś z tym zrobić. Może ktoś zna jakiegoś fachowca, który mógłby sprawdzić czy to mój komputer jest do d... , czy to nasz internet tak człapie? Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: żółw 23.07.05, 16:23 No wreszcie ruszyło normalnie, od wczoraj. Chyba zajrzał tu ktoś z administratorów sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
adamari1 Re: żółw 27.07.05, 11:40 A juz bylam przekonana, ze terrarium planujecie założyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edmurphy Re: żółw 27.07.05, 19:19 No i jest luz! Terrarium dla żółwia? Świetny pomysł na logo naszego forum. Rozwija nam się w iście żółwim tempie. Nawet temu nie jesteśmy w stanie zaradzić. Może wię właśnie więcej luzu i humoru? No to zaczynamy. Odpowiedz Link Zgłoś