Gość: stark.blog.onet IP: 77.255.141.* 17 lat temu Niestety ale najczęstszą przyczyną jest kochanek.Znam to z autopsji.Pytałem czemu nie chce.Różne pokrętne wypowiedzi.Jednak jak odeszła do kochanka wszystko sie wyjaśniło samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur Moja żona unika seksu ze mną. IP: 82.177.66.* 17 lat temu w 90 % przyczyna jest prosta MONOTONIA to najczęściej zabija potem kochanek bo szuka czegoś nowego a jak próbuje się wprowadzić coś nowego jest oburzona i jak im dogodzić i kto jest potem winień PARTNER bo tak łatwiej................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17 lat temu a może ma za dużo obowiązków, może byś jej pomógł w domu... . Jak ma wszystko sama zrobić to potem jej sie odechciewa "amorów" bo pada ze zmęczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz chyba nie do konca masz racje żono. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu zajmuje sie dziecmi /wlasciwie jedynie ja to robie bo zona nie ma "czasu"/, robie zakupy, gotuje, zmywam i uwaga ...PRACUJE. a seksu i tak nie ma. pewnie cos tam sobie uroila w tej swojej glowie i tak to juz jest. jednakze uwazam ,ze faktycznie faceci czasami za malo sie staraja pomagac. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.dynamic.mm.pl 12 lat temu chyba racja swieta!!! szukamy idealnych zon a potem workow do posowania bo zona nie daje. A czemu? bo jest poprostu zmęczona!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gebe14 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 6 lat temu bul szit . nawet jak sie bedziesz starał to i tak cie oleje. laski sie starają na początku , jak sie hajtną już nie muszą. pierdzą , słają , wiecznie zmęczone. i szoping. na to zawsze siłą jest . i taka jest wiekszość . wiecznie muszą być adorowane , podrywane. mają qrestwo we krwi . dlatego nie warto sie starać. zdradzaj ile sie da. i śledz swoją . bedziesz miał dowód w sądzie. albo zrób awanturyy , schlej sie , zesikaj na śrdku. powiedz że jak jest monotonnie to ma zmiane. i czy chce teak na zawsze. druga sprawa to to , że wiekszośc facetó to cio ty i miekkie pałki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martino28 Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu myśle, że nie koniecznie związane jest to z monotonią, jak wynika z artykułu w ostatnim Wprost Light, Lew Starowicz opisuje różne trwałe lub okresowe zaburzenia seksualne na które cierpi prawie połowa kobiet. A o których istnieniu partner często nie ma bladego pojęcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaa Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: 89.229.101.* 17 lat temu Może się facet nie myje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: 88.156.158.* 11 lat temu Trzeba być upartym i wymuszać dyskusję na ten temat. Może udać się do specjalisty. Walczcie ludzie o te sprawy. Ja zacząłem walczyć na serio po 23 latach małżeństwa. I żal mi tych straconych lat kiedy mięliśmy zbliżenie raz w miesiącu. Czy mnie zdradzała ? Jak bym wywierał większą presję to bym może dziś się nad tym nie zastanawiał. Ale daję sobie radę w życiu więc partnerka ma we mnie oparcie i czuje się bezpieczna. Tyle , że przez lata utwierdziłem się w przekonaniu, że kochanek ze mnie lichy i że żona nie miała na mnie ochoty. Pomimo, że nie pracowała przez wiele lat. Uprawiam sport, dbam o zdrowie i o swój związek. Nie czekajcie aż stanie się cud . Bo się nie stanie. Zmuście partnerkę do rozmowy, do wspólnego działanie. Jeżeli odmówi to znaczy jeż jest jakiś problem. Jeżeli będziecie robili częściej i znajdziecie oboje w tym zadowolenie to kiedyś będzie wam miło spędzać 25 rocznicę ślubu. Ja zastanawiam się czy jest sens dziękować mojej partnerce za to, że była dobrą matką, świetną gospodynią domową ale, że unikała seksu ze mną i dziś nie jest w stanie sensownie tego wyjaśnić. A rozmawiać trzeba było przed laty. Odpowiedz Link Zgłoś
gebe14 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 6 lat temu bo miekka pałą byłeś . nie ma pitolenia. nie ma sexu - nie ma małżeństwa. i to prosta zasada. a to że gotowała i sprząta , to każda gł upia ć.,.a potrafi . a jak nie to tym bardziej do olania Odpowiedz Link Zgłoś
gebe14 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 6 lat temu taaa. a potem jak poznają nowego gościa od razu zdrowieją . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beblok Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Zaloze sie, ze gdyby sytuacja byla odwrotna to wiekszosc pisaloby o tym ze facet ma kochanke i trzeba go kopnac w d..e. Nie sadze by ktos zainteresowal sie tym, ze moze sie przepracowuje, moze zona go nie docenia, nie jest mila wobec niego i siedzi calymi dniami u siasiadek pijac kawe a dom zarasta syfem i wlasnie dlatego facetowi nie chce sie uprawiac z nia sexu. Skazalibyscie od razu faceta. Wyrok bylby - zdradza, ma kochanke. Czytalem juz wiele takich tematow na roznych forach i tak wlasnie bylo. To jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.bb.sky.com 17 lat temu to ja ci powiem, dlaczego np ja unikam. bo moj maz mysli tylko o sobie w lozku a jak juz wspanialomyslnie stara sie mi "dogodzic" to widac, ze robi to z poswieceniem, bez przekonania. no i jest jeszcze kwestia higieny - moj maz zawsze ladnie pachnie, bierze codziennie prysznic ale ma problem z oddechem i wystarczy, ze cos do mnie powie albo nie daj boze podczas seksu zacznie oddychac z otwartymi ustami to juz tragedia. zwrocilam mu uwage ale on twierdzi, ze wszystkie zeby ma zdrowe i koniec tematu. ja jestem tez z tego gatunku kobiet, dla ktorych najlepsza gra wstepna jest rozmowa, fajne spedzanie czasu razem. niestety moja polowka najbardziej lubi spedzac czas przed komputerem albo tv. nie lubi wychodzic na spacery, nigdy nie zaprosil do restauracji itp. kurcze, az mi lepiej jak sie wygadalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpernikiel Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: 217.96.23.* 16 lat temu stary temat ale dołożę swoje trzy grosze , śmierdzący oddech to jest to :P mój jak idzie do dentysty pytam umyłeś zęby ? a on na to dentystka jest od tego zeby wąchać , po to bierze kasę :) no normalnie rozwala mnie tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzzz Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.cnow.pl 12 lat temu Co do tych zębów to trochę nie tak. Powodem nieświeżego oddechu nie są zęby a żołądek. Prawdopodobnie twój facet ma refluks żółciowy i wtedy jedzie z gęby nieziemsko, szczególnie gdy żołądek jest pusty. Jednak świeżo umyte zęby jak najbardziej polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia711 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 16 lat temu Dokladnie kobieta z kochankiem robi seks a dla swojego juz nie ma czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wla Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: 80.48.91.* 16 lat temu I tutaj się z Tobą też zgadzam. Również znam to z autopsji i to nie jeden raz. A zawsze jakieś wykrętne odpowiedzi, lecz jak coś TAM nie wychodzi to ponowne próby zbliżenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: Moja żona unika seksu ze mną. 16 lat temu Niekoniecznie kochanek, moze stany depresyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia403 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 15 lat temu Facet jest chamem,ciągle ryczy na kobietę,nie można z nim normalnie słowa zamienić,obwinia kobietę o wszelkie plagi egipskie,w sklepie się wydziera na nią-że kupuje ,,sraj taśmę za 5 zł,a nie za 2 zł.Przy kasie rzuca w stronę kobiety-no i widzisz,co narobiłaś? Teraz pożegnaj się z czynszem za mieszkanie w tym miesiącu,stoi jak pałąk,a kobita wypakowuje zakupy z wózka na taśmę,a potem z powrotem....a z wózka wtarabania produkty do toreb-jej facio, w tym czasie siedzi w aucie.Nie dostaje kobita ani grosza z wypłaty-nawet nie wie,ile facet zarabia.Leży MEN w wolnym czasie z pilotem w łapie i nie raczy odpowiadać nawet kobiecie,na zadane pytania.Rozrzuca niemiłosiernie ,,łachy'' i brudne skarpety po pokoju i ma w poważaniu sprzątnięcie.Zje ostatnie ciastko sam -nie pytając,czy Ona ma ochotę-odpowiedz,KTO PIERWSZY,TEN LEPSZY.Tyranizuje chorego syna,wyzywając od debili......To na razie wszystko-nie chcę zanudzać.....NO Z TAKIM KIMŚ,DAŁAM SOBIE NA LUZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.dynamic.chello.pl 13 lat temu i do kogo masz pretęsje?? dziewczyno -wybrałobie debila a teraz roztrzasasz na forum jaki to nie jest tyran?facet nie zmienia sie z dnia na dzien,był taki od początku z pewnoscia ,Tobie wtedy pasowało ,bo beztroska jest w deche:] kiedy ma sie dzieci to juz inna bajka i wtedy zaczynacie widziec swoje wady,,czepiasz sie teraz goscia-leczysz swoje kompleksy na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu Może być jeszcze jedno wyjaśnienie. Wypaliły się uczucia a seks jako obowiązek jest czymś bardzo męczącym. Być może nie było w związku szczerych rozmów na temat intymności. Odpowiedz Link Zgłoś
li_lah Re: Moja żona unika seksu ze mną. 16 lat temu moze nigdy nie miala z tobą orgazmu i znudzilo jej się udawać w nieskonczonosc?nie sądze, zeby kobieta ktora ma orgazmy chciala z tego zrezygnować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Powodem możesz nie być Ty, tylko ona i to, co siedzi w jej głowie. Może uważać, że: przytyła/ma celulit/rozstępy/inny defekt, z tego powodu jest brzydka i nieatrakcyjna i nie chce Ci się pokazywać nago ani dawać dotykać. Albo zapomniałeś o ważnej rocznicy czy jej urodzinach, zbagatelizowałeś to i kupiłeś na odczepnego kwiatek. Albo jej mama/brat/ktoś bliski jest ciężko chory i ona się tym zamartwia. Możesz ją zapytać, czy czymś się martwi, czy coś się stało. Jeśli odpowie "Nic." zdziwionym tonem, jakby nie rozumiała o co pytasz, możliwe, że faktycznie nic się nie stało. Jeśli odpowie smutno, z pretensją, albo odwracając wzrok - coś jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.centertel.pl 16 lat temu Moja zona mnie nie nawidzi od kilku lat wrzeszczy i nie pozwala sie dotykać . tylko dlatego ze w pracy jestem dla wszystkich życzliwy i pracowałem z młoda atrakcyjna kobietą . I co ! czy jezeli facet rozmawia i po partnersku rozmawia w pracy i poza nia to juznie mozna miec żony, ? teraz nic nawet juz nie wiem jak moizna dotknac zone , a jak dotkne to zjeb.... ! kiedyś nie wytrzymam . Dobrze ze mamy dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drago Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13 lat temu chlopie kopnij jej w dupe, pol swiata jest kobiet, a te solo sa o wiele lepsze w te klocki niz zony co nie daja. mam doswiadczenia po 20 latach odmow i proszenia sie, kochanka ktorej na mnie zalezy. I co sie okazuje zona dowiedziala sie i tez jej zalezy, ale za pozno. krotka charakterystyka mojej osoby by feministki jak zwykle sie nie dojebaly. codziennie prysznic, zeby zdrowe i czyszczone, gotuje od czasu do czasu, sprzatam okna myje, nie narzekam na wydanie duzo pieniedzy, oplaty za dom ja robie, i chyba bylo to malo skoro sex byl 1-4 razy w roku. A kochanka? przy spotkaniu 1-3 razy na dzien. Pamietajcie jedno, jak kobieta znajdzie sobie innego faceta nie bedzie zlituj sie, wiec u mnie tez nie ma zlituj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.dynamic.chello.pl 15 lat temu Polecam stronę: sie.rozerwij.eu ! Znajdziesz tam mnóstwo informacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: 83.1.134.* 15 lat temu mam 27 lat i mam za soba rozwód niestety wczesniej przed zona mialem pare dziewczyn z czego trzy puscily mnie kantem z innym potem zona z kolego z jej pracy a codzien mówila ze mnie kocha i jestem jej oparciem i co bawila sie z innym a ja zaczelem chodzic do psychologa bo zaczynalem myslec ze zemna jest cos nie tak poszedlem do seksuologa i nic a potem wyszlo jak ja przylapalem. Panowie jak zona was unika nie pytajcie dlaczego bo powodow bedzie miliony tyko przejdzcie sie dyskretnie za nia gdzie chodzi co robi z kim sie spotyka poradzil mi kiedys jeden staruszek tak staruszek " zobacz co twoja robi jak cie nie ma " tylko dyskretnie Powodzzenia i zycze wam zeby powodem bylo zmeczenie a nie kochanek PS Nie miejcie pretesi do goscia bo gdyby sama mu nie dala to nicb by z tego nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.static.icpnet.pl 15 lat temu moja zona też od mniej więcej 2,5 roku nie ma wcale ochoty na sex, mimo, że starałem się zawsze doprowadzić ją do szaleństwa, ale nie zawsze sie to udawało. Za kazdym razem to ja wychodziłem z propozycją i coraz rzadziej dochodziło do zbliżenia. Teraz już nie mam ochoty się "prosić" o sex, tylko po prostu idę spać, ale wcale nie jest mi z tym dobrze. Wiem też że nikogo niema na boku bo pracuje ze mną w domu i mam ją na oku 24h. Od paru miesięcy staramy się o 2 dziecko ale to wcale nie znaczy, że jest lepiej bo kochałaby sie tylko w dzień pęknięcia jajeczka. Proszę zwłaszcza panie o poradę bo bardzo ją kocham i mam na nią straszną ochotę, a jak ja jestem tak napalony to przy zbliżeniu mam szybko orgazm co też pewnie ją nie zacheca. a jeszcze mały szczegół jestem od zawsze puszysty, z czym walcze dla niej i widać efekty, a z niej jest super laska. może już ją nie kręce?! Czasem jak się naoglądała nocnych erotyków to miała ochotę. Proszę o poradę Odpowiedz Link Zgłoś
korniz Re: Moja żona unika seksu ze mną. 15 lat temu moze po prostu ma jakies problemy stresy denerwuje sie z czyms np finansami,dlugami,pracą itp to też powoduje że czlowiekowi się odechciewa wszystkiego.A może też oddalacie się od siebie-każdy żyje swoim życiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygi Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.static.icpnet.pl 15 lat temu kasa jest może martwi się teraz trochę tym, że nie może zajść w ciąże a tak po za tym wszystko ok. remont domu, prezenty pod choinką, kosmetyczka, nie widzę tu problemu. o dziecko staramy się od ok 6 miesięcy, a brak chęci na sex 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.cdma.centertel.pl 14 lat temu Ja nie chciałam się kochać z swoim facetem bo był nie udacznikiem, kochał się ze mną jak królik, wogóle nie zwracając uwagi na mnie.I ja do tego musiałam cięzko zakrzaniać by nas i dziecko utrzymać,wyzywic!!!!!! bo on jeszcze nie był w stanie tego robić. Był dla mnie odrażający bo wogóle mnie nie zaspakajał tak jak tego potrzebowałam, mimo gadania to nie rozumiał, a potrzebowałam uczucia i odciążenia od pracy!!!!!! przede wszystkim!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kroll8181 Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.191.52.148.ipv4.supernova.orange.pl 6 lat temu Masz rację, są tacy faceci, ja np, pracuje, na żonę nie krzyczę, pomagam jej w gotowaniu, i innych pracach domowych, alkohol może dla mnie nie istnieć. Ale też za to dostaje nagrode: Od ponad roku żona niema ochoty na sex, od taka historia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.147.245.153.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14 lat temu nie koniecznie przyczyną może być kochanek bywają też przyczyny ginekologiczne,jeśli któraś ze stron ma przyjaciela to "wyjdzie "po zachowaniu wystarczy obserwować,chłód można poznać w codziennym życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreczet Ozieblosc IP: *.dynamic.mm.pl 13 lat temu Moja zona ma wszystko mamy dziecko spokojna atmosfere w domu przed slubem potrafila kochac sie ze Mna nawet 3xdziennie po slubie jakies 2lata pozniej sex przestal dla Niej istniec, Nie pomogly rozmowy (stan zdrowia o key, brak kochanka) .Pracuje ale stresow NIE-MA, Pomagam w domu Zapraszam do KINO ,TEATR,RESTAURACJE,Drogie prezenty Nie Wiem co robic ? Poradzcie Kocham JA I NIECHCE ZDRADZAC, ALE JAK SIE WKU...E TO WEZME ROZWOD........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laki z mojgo punktu widzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13 lat temu Po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi na forum dochodzę do wniosku, że nic więcej nie wiem. Wychodzi na to, że przyczyn może być wiele, a powodów jeszcze więcej :))) Moje spostrzeżenia są takie. Jak jest "ogień" to jest dobrze. Jak go nie ma, to nic nie pomoże. Nie namawiam, broń Boże, do rozwiązłości, jednak na siłę nic z tego nie będzie. Osobiście nie znam pary, która przez całe życie byłaby usatysfakcjonowana w sferze intymnej. Na pozór, wszystko na zewnątrz wygląda dobrze (dla wielu najważniejsze), a w sypialni wiatr hula. Jakiś czas temu popełniłem wielki błąd . Stanąłem na drodze pewnego uczucia. Mojej aktualnej małżonki i kogoś tam... Teraz mam wrażenie, że odbywam pokutę. Najpierw mroźny powiew z alkowy, a teraz... ja się zakochałem (tym bardziej dziwne, bo nie wiedziałem, że mnie na to stać). Wyjścia są dwa - oczywiste. Aktualnie dorastam to tego jedynie słusznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natant Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.105.45.201.195.telekom.de 6 lat temu Witam, wraz z partnerką mierzymy się z pewnym problemem, mianowicie nie ma ona kolokwialnie mówiąc ochoty. Jesteśmy razem prawie rok i zdawać by się mogło, że w naszym wieku (mamy po 20 lat) stosunki powinny być w miarę regularne, jednak tak nie jest. Od około 3-4 miesięcy nasze stosunki są coraz rzadsze, ona nie wykazuje żadnej inicjatywy, a gdy już wykazuje to zaraz po zaczęciu jakiejkolwiek gry wstępnej ją traci. Do wszystkiego dochodzi kłopot z orgazmami, ona ma z tym problem od około 4 miesięcy, ja od trzech (przez ten czas orgazm przytrafił nam się co najwyżej po razie). Partnerka bierze tabletki antykoncepcyjne, po pierwszych objawach *braku zainteresowania*, poleciła swojej pani ginekolog jej zmienić, jednak bez większych skutków. Co możemy z tym zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catis Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.eco.atman.pl 6 lat temu Czy probowała całkowicie odstawić tabletki? Być moze jest to skutek samych tabletek antykoncepcyjnych. U wielu osob takie tabletki nie powodują róznicy. Jednak u wielu z nich obniżają libido W takim przypadku albo tabletki się odstawia albo też przyjmuje się dodatkową suplementację do tabletek. Są ziołowe środki, które ochraniają wątrobę przy tabletkach i dodatkowo regulują poziom libido do stanu, który był przed braniem tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaer Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.artnet.gda.pl 6 lat temu O jakich środkach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natant Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.e24cloud.com 6 lat temu Nie odstawiła, zawsze brała regularnie. Nie chce ich odstawić ze względu na zwiększone ryzyko zajścia w ciążę (używamy prezerwatyw, ale to wciąż jakieś ryzyko, a tak mamy pewność), próbowała dodatkowej suplementacji, jednak również nie poskutkowało. Również mnie interesuje, tak jak pana wyżej, jakie dokładniej miał pan środki na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek345 Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.e24cloud.com 6 lat temu A czy mogłabyś napisać trochę więcej informacji na temat tego środka? Czy przynosi jakieś efekty uboczne? Uczulenia i te sprawy? Jak szybko działa, jak długo należy zażywać, aby przyniosły efekty? Ile kosztuje? Będę wdzieczny za info. Odpowiedz Link Zgłoś
love310 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 5 lat temu działa ten środek wymieniony ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
ken-ya Re: Moja żona unika seksu ze mną. 5 lat temu Moi dziadkowie uprawiali sex do puznych lat. Mysle ze pomagal im w tym lubczyk- babcia gotowala czesto rosol ,a inne zupy tez na rosole . Smak lubczyka zawsze mi sie kojarzy z rosolkami mojej babci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berton Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.mxp.as54203.net 3 lata temu No właśnie mnie też denerwuje takie zachowanie mojej żony. Pamiętam,że w przeszłości ubierała sie seksownie do łózka, kuowała jakieś łądne koszulki. A obecnie to nawet nóg nie goli i ubiera sie w jakieś bawełniane ciuchy tak więc wieczorami to już sam nie mam na nią żadnej ochoty. Zakupiłem ten sex elixir. Zbliża się nasza rocznica. Mam juz zaplanowany wieczór. Mam nadzieje,ze chociaż trochę to pomoże bo jak wcale to już sam nie wiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kardel Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.mxp.as54203.net 3 lata temu Panowie a gdzie kupicie ten Sex Elixir? Bo mojej żonie również by się coś takiego przydało. Czy to każda kobieta nabiera takiego wstrętu do seksu w małżeństwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berton Re: Moja żona unika seksu ze mną. IP: *.cdg.as54203.net 3 lata temu Środek jest dostępny w sieci. Podejrzewam,że jak większość tego typu srodków powinien być w sex shopach ale sam nie mam czasu na bieganie po tego typu przybytkach tak wiec zamawiałem tak samo jak poprzednicy przez internet. Wcześnieij pisałem,ze kupiłem na rocznicę dla zony bo totalnie odechciało jej sie seksu i muszę przyznać,ze środek działa. Dałem żonie jakieś 2 godziny przed stosunkiem ( nie powidziałem jej o tym bo chciałem sie sam przekonać( i żona naprawdę nabrała ochoty na seks. Nie wiem czy to wino czy środek ale było naprawdę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
grymasy34 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 4 miesiące temu A ja mam lepsze sposoby na moje słabe libido. Są takie specjalne zioła stosowane przez Azteków podczas orgii. Nazywają sie Feminam Libido. Biorę kruszę i rozpuszczam w jakimś alkoholu na przykład wino ale może tez być piwo w zależności na co mam ochotę byle by nie było tego za dużo żeby się nie opić. Chwile nabiorą mocy i wypijam to. Czekamy z mężem jakieś 20 minut i jazda. Mam po tym specyfiku taką ochotę na seks jakbym miała 20 lat. Dosłownie robimy z mężem piruety i pozycje które wcześniej nie byłyby możliwe ze względu na moje słabe podniecenie i suchość pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykrolicki Re: Moja żona unika seksu ze mną. 29 dni temu Nie nadużywaj słowa "żona" bo ty nie masz żony tylko kurwę, która udaje żonę a to wielka różnica. Twój błąd, źle wybrałeś. Lepiej być samemu niż z ku... bo ku... kradnie i kłamie. Każda...Pozdrawiam. Życzę miłej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Moja żona unika seksu ze mną. 29 dni temu henrykrolicki napisał(a): > Nie nadużywaj słowa "żona" bo ty nie masz żony tylko kurwę, która udaje żonę a > to wielka różnica. Twój błąd, źle wybrałeś. Lepiej być samemu niż z ku... bo ku > ... kradnie i kłamie. Każda...Pozdrawiam. Życzę miłej niedzieli A jak się zapatrujesz na chodzenie na płatne curvy? Czy to takie dystyngowane hobby dla bogatych panów z Pen Clubu? Odpowiedz Link Zgłoś