halszka2 17 lat temu Gdzie w Warszawie można kupić dobrą parasolkę, taką , co to nie wygina się na na nieco mocniejszym wietrze i da się schować w torebce. Może jakieś firmy parasolkowe możecie polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basia Re: dobra parasolka IP: *.idealan.pl 17 lat temu Ja kupiłam przez internet tu: www.royalpoint.pl/Doppler-p27-3-3-default.html Myślę, że znajdziesz coś dla siebie, bo mają naprawdę duży wybór markowych parasoli. Używam od 5 miesięcy i jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości jak i wyglądu. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: dobra parasolka 17 lat temu Ja kupiłam w Rossmannie i jest ok:). Ale tą dużą, do torebki się nie mieści. Ta mała, składana jest za wiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka2 Re: dobra parasolka 17 lat temu Dzięki za polecenia. Przejdę się jutro do Rossmana, lubię widzieć, co kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mel.la Re: dobra parasolka 17 lat temu Polecam parasol Senz, ktory obraca sie w kierunku wiatru: www.sklep.pozorski.info/Parasol-skladany-SENZ%284,1875,2784%29.aspx www.youtube.com/watch?v=hFzOwq5PldQ Odpowiedz Link Zgłoś