Dodaj do ulubionych

grzyb w łazience

IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
Pomocy!na ścianie przy brodziku - w łazience pokazał sie grzyb. Nie wiem co
mam robic? Prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Margueritte, Victo Re: grzyb w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      moze octem go potraktowac?
    • izalil Re: grzyb w łazience 22 lata temu
      Na ścianie, na kafelkach? gdzie dokładnie?
      Najprawdopodobniej jest jakaś nieszczelność między brodzikiem a ścianą i to
      powoduje zawilgocenie ściany, a w efekcie grzyb.
      Należy sprawdzić połączenia (silikon) i wymienić na nowy. Byc może trzeba
      będzie nawet zrobić demotaż kabiny i "mały" remont.

pozdr
      izalil
    • Gość: maxim62 Re: grzyb w łazience IP: 80.51.236.* 22 lata temu
      Jeżeli chodzi o czarny nalot ,to nie koniecznie od razu grzyb. Na początek
      proponuję preparat "Plestop" do usówania pleśni , brzybów ,porostów i glonów w
      wilgotnych miejscach
      • Gość: Julka6 Re: grzyb w łazience IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
        dziękuje za pomoc
        • Gość: Artur Re: grzyb w łazience IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22 lata temu
          i jak, pomoglo? jak nie, to mam sposob sprawdzony przez 30 lat przez miedzy
          innymi, NATO, Nestle, Bahlsen, Japan Foods, USNavy, stocznie Gdanska i wielu,
          wielu innych.
          kosztuje kupe forsy ale dziala!
          • kiskil-lilla Re: grzyb w łazience 22 lata temu
            plestop jest bardzo dobry
            • Gość: livett Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
              Witajcie!
              U mnie też pojawiła się pleśń w łazience (brodzik). Mam kilka pytan do osób,
              które stosowały preparat Plestop: Gdzie można zakupić Plestop? Jaka jest
              orientacyjna cena tego preparatu? I czy można go również stosować na ściany?
              (mam zawilgocone mieszkanie)?
              Z góry dziękuję za odpowiedź.
              Pozdrawiam
              • Gość: Livett Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
                Acha, czy ten preparat ma bardzo intensywny zapach? Pytam, ponieważ mąż
                niedawna zakupił jakiś płyn grzybobójczy, ale po minimalnym rozpyleniu go na
                ściane - musieliśmy wszyscy na jakiś czas opuścić mieszkanie ( poprostu nie
                można było oddychać). Pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka