Gość: Julka6 IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22 lata temu Pomocy!na ścianie przy brodziku - w łazience pokazał sie grzyb. Nie wiem co mam robic? Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Margueritte, Victo Re: grzyb w łazience IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu moze octem go potraktowac? Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: grzyb w łazience 22 lata temu Na ścianie, na kafelkach? gdzie dokładnie? Najprawdopodobniej jest jakaś nieszczelność między brodzikiem a ścianą i to powoduje zawilgocenie ściany, a w efekcie grzyb. Należy sprawdzić połączenia (silikon) i wymienić na nowy. Byc może trzeba będzie nawet zrobić demotaż kabiny i "mały" remont. pozdr izalil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim62 Re: grzyb w łazience IP: 80.51.236.* 22 lata temu Jeżeli chodzi o czarny nalot ,to nie koniecznie od razu grzyb. Na początek proponuję preparat "Plestop" do usówania pleśni , brzybów ,porostów i glonów w wilgotnych miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka6 Re: grzyb w łazience IP: *.zamosc.sdi.tpnet.pl 22 lata temu dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: grzyb w łazience IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22 lata temu i jak, pomoglo? jak nie, to mam sposob sprawdzony przez 30 lat przez miedzy innymi, NATO, Nestle, Bahlsen, Japan Foods, USNavy, stocznie Gdanska i wielu, wielu innych. kosztuje kupe forsy ale dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livett Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Witajcie! U mnie też pojawiła się pleśń w łazience (brodzik). Mam kilka pytan do osób, które stosowały preparat Plestop: Gdzie można zakupić Plestop? Jaka jest orientacyjna cena tego preparatu? I czy można go również stosować na ściany? (mam zawilgocone mieszkanie)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Livett Re: grzyb w łazience IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Acha, czy ten preparat ma bardzo intensywny zapach? Pytam, ponieważ mąż niedawna zakupił jakiś płyn grzybobójczy, ale po minimalnym rozpyleniu go na ściane - musieliśmy wszyscy na jakiś czas opuścić mieszkanie ( poprostu nie można było oddychać). Pa Odpowiedz Link Zgłoś