Dodaj do ulubionych

pomoc domowa z agencji zatrudnienia

16 lat temu
Mam problem ze znalezieniem pani do sprzątania. Jakoś nie mam zaufania do
lokalnych ogłoszeń. Zastanawiam się nad skorzystaniem z agencji zatrudenia,
która za opłata wybierze pomoc domową specjalnie dla naszej rodziny. Tylko to
kosztuje 300. Trochę sporo.
Czy ktoś ma doświadczenia z taka agencją?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: pomoc domowa z agencji zatrudnienia IP: *.icpnet.pl 16 lat temu
      Tak ,co chwila agencja przysyła kogoś innego,duża rotacja jest w tym
      zawodzie(sprzątaczki)Nie dziwie się ,szef agencji siedzi i nic nie robi a
      sprzątaczka ciężko wypracowuje mu dochód.Co tzn brak zaufania do lokalnych
      ogłoszeń?do sprzątaczek?One są pewniejsze niż te z agencji.
      • halina0754 Re: pomoc domowa z agencji zatrudnienia 16 lat temu
        ja bylam sprzataczka z agencji,zarabialam 7 zl na godzine,moja
        przelozona za moja 5 godzinna prace brala 300zl a ja z tego mialam
        10 procent,zaznaczam,ze niebylam zarejestrowana
        • paniokazja Re: pomoc domowa z agencji zatrudnienia 16 lat temu
          Nigdy nie próbowałam korzystać z takich usług. A chyba powinnam się nad tym zastanowić, bo czasu mam coraz mniej na zajmowanie się domem.
          • hazzard Re: pomoc domowa z agencji zatrudnienia 15 lat temu
            daj ogłoszenie na gumtree, dostaniesz od razu kilkadziesiąt maili i spokojnie kogoś wybierzesz, ja tak zrobiłam
    • Gość: Kasia Re: pomoc domowa z agencji zatrudnienia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15 lat temu
      proponuje zapytac ludzi z muratora. oni maja doswiadczenia. Proszę napisać na forum muratora.
      forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?150-Pomoc-domowa-dla-poszukujących-pomocy-domowych-gosposi-niani
      • Gość: radca agencje"pracy"to złodzieje wykorzystujacy biede i IP: *.tvk.torun.pl 15 lat temu
        agencje"pracy"to złodzieje wykorzystujacy biede i megabezrobocie...Dają łapówki np.dyrektorom hipermarketów żeby to z ich agencja podpisac umowe na "lizing pracowniczy"potem wykorzystuja ludzi dając im 4 do max 5,50zł/h,umowa zlecenie lub o dzieło--żadnych ubezpieczeń,nawet do lekarza niemozna iśc bo zdrowotnego nie oplacą--podpisujesz że"dobrowolnie sie zrzekasz-a jak chcesz zdrowotne to robisz za 2zł/h"...Za wszystko potracaja,spoznienia lub brak wyplat np.robisz cały luty to wyplata w kwietniu,maju lub wcale....czesto"prezesi"to 20paroletnie gnojki -cwaniaczki--na samych opoznieniach w wyplatach maja duze zyski,niemowiac o innych przekretach....Sprawe znam bdb od "podszewki"..polskie agencje to bandytyzm i zlodziejstwo ....nie bierzcie nikogo z agecji bo jesli placicie agencji 10zł/ to pracownik ma góra 3zł--nikt(pracownicy fizyczni) nie dostaje wiecej niz 30% z sumy jaka pobiera agencja od danej firmy....Czesto"agencja"to kilku cwaniaków złodziei,jeden pokoj jako"biuro"2,3 laptopy,1 drukarka i wielcy byzmesmany....
        • giga28 Do sprzatania 15 lat temu
          Potrzebowałabym tak raz w miesiacu co miesiac do posprzatania takiego gruntownego , liczmy 5 godzin , ile mam zaproponowac ??? co tydzien sprzatam sama ale chcialabym raz na jakis czas tak swiatecznie czyli szafki okna itd... jak myslicie ??? Nie wiem ile zaproponowac zeby nie bylo ze jestem .......
          • Gość: radca Re: Do sprzatania IP: *.tvk.torun.pl 15 lat temu
            10-15zł/h -w najwiekszych miastach gora 20zł...Tylko i wylacznie bez posrednikow bo jak pisalem wyzej..Agencja wezmie 10-20zł a sprzataczce da 3-4zł-pozatym te agencyjne zlodzieje na sprzataczki ochroniarzy itd biora wylacznie ludzi z 1 i 2 grupa inwalidzka--maja darmowego pracownika(placi PFRON)i jeszcze kosza gruba kase....Bierzcie sprzataczki z tzw."polecenia"czyli z doswiadczeniem ktore znaja sie na rzeczy...w agencjach jest bardzo duza rotacja--tam liczy sie tylko grupa inwalidzka a nie umijetnosci czy uczciwosc...
          • Gość: x Re: Do sprzatania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu
            Najlepiej umówić się na konkretną kwotę za wykonaną pracę. Powinno być uzgodnione co jest do posprzątania i za ile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka