dcio 16 lat temu czy przyjaciolce na prezent slubny wypada dac pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
widokowa Re: prezent slubny 16 lat temu na prezent ślubny dobra posciel www.exclusivetouch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Prezent ślubny w Artdecor24 IP: *.static.korbank.pl 16 lat temu Kupiłam świetną figurkę i pościel w prezencie artdeco24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Prezent ślubny w Artdecor24 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16 lat temu ja raczej daje pieniążki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwik Re: Prezent ślubny w Artdecor24 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Pieniążki są uniwersalne, ale wydaje mi się, że jeżeli jest to prezent ślubny dla kogoś bliskiego to warto kupić coś wyjątkowego. Wtedy też lepiej znamy tą osobę i łatwiej jest wybrać coś co się spodoba i przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
bubster Re: prezent slubny 16 lat temu Tak, i najprawdopodobniej będzie z tego bardziej ucieszona, niż z jakiejś pościeli czy naczyń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: prezent slubny IP: 193.23.51.* 16 lat temu jednak pieniążki są najlepszym rozwiązaniem, ale warto pomyśleć też o formie w jakiej się je daje. Moim zdaniem koperta jest staroświecka i łatwo można ją zgubić, albo zapodziać. Banknoty można na przykład włożyć do szkatułki albo kolorowego pudełka ozdobnego. Przykłady fajnych pomysłów poniżej: artdecor24.pl/zestaw-trzech-szkatulek-w-formie-dziel-lwa-tolstoja artdecor24.pl/uroczy-zestaw-czterech-pudelek-na-drobiazgi Odpowiedz Link Zgłoś
o_l_g_a_x Re: prezent slubny 16 lat temu Jeśli to dla przyjaciółki to warto trochę się postarać i wyśilić - a jeśli to naprawdę Twoja przyjaciółka to sama dobrze powinnaś wiedzieć co potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: prezent slubny IP: *.as.kn.pl 16 lat temu Pieniądze jak najbardziej, ale nie pieniążki... Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś