Gość: gosc1 IP: *.pg.com 16 lat temu Obiad na słodko to nie obiad. Co najwyżej deser. Już wolę schabowego od naleśników na słodko. Zresztą jedzenie tłustych rzeczy w upał to nie problem- problemem jest gotowanie w upale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tentimenti A w Meksyku, na Kubie co jadają? 16 lat temu Pikantne mięcho na gorąco z górą warzyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jaga Re: A w Meksyku, na Kubie co jadają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Na Kubie dla zwykłych ludzi jest czerwona fasola ,dla turystów wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: A w Meksyku, na Kubie co jadają? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu Fasola i kukurydza, ale pikantna jak cholera - wiem juz cos o tym, a Tentimenti chodzilo chyba o to, ze nie jada sie slodkich chlodnikow, kluseczek itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Obiad na słodko IP: *.nyc.res.rr.com 16 lat temu A d..a rosnie, ze az strach od tych cukrow prostych i weglowodanow. Zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
szary212 Co za ple-ple 16 lat temu Podawajcie przepisy, ale bez takich "uczonych" komentarzy! ja uwielbiam kotlet drobiowy z młodymi ziemniaczkami i mizerią z koperkiem - to dla mnie smak lata z dzieciństwa. Teraz robię chude "amerykańskie" sałaty - gotowy mix sałatowy, do tego pierś kurczaka w ziołach na ciepło, pomidory,papryka, ser feta, albo i nie - co podejdzie - plus sos do sałaty, najprostszy - czosnek, oliwa, cytryna , odrobina miodowej musztardy. Syci, i nie tuczy. Można potem swobodnie lody, bo tucz najmniej ze słodkości. Po słodkim obiedzie zaraz chce się jeść - i to coś "konkretnego", typu kiełbacha z grilla:) Odpowiedz Link Zgłoś