Gość: ullaaa1 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16 lat temu Witam, proszę o poradę jakie prześcieradło lub jego zamiennik stosować na kanapę skórzaną aby nie jeżdziło po całym łózku?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ullaaa1 Re: Prześcieradło IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16 lat temu Dodam jeszcze, że prześcieradło z gumką nie zdaje egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prześcieradło IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu Kupić prawdziwe łóżko do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prześcieradło IP: 89.167.38.* 16 lat temu Moim skromnym zdaniem taka kanapa służy do okazjonalnego spania, np. dla gościa i to ewentualnie na jedną noc. Trudno coś mądrego doradzić, aby przymocować prześcieradło do skóry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Prześcieradło IP: *.kalisz.mm.pl 16 lat temu najpierw kocyk , a dopiero na to prześcieradło. Wypróbowałam ostanio na kanapie w salonie. Jak mi się chciało ogladać tv w nocy (w sypialni tv nie mamy). Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Prześcieradło 16 lat temu Sa specjalny siatki antyposlizgowe / po dywany np. /, ale nie wiem jak sie beda zachowywalo wobec skory / czy jej nie zniszcza /. Wobec przescieradla chyba lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś