Dodaj do ulubionych

Disco polo. Reaktywacja

IP: *.adsl.inetia.pl 16 lat temu
Powrót? Reaktywacja? Disco z pola nigdy nie zniknęło z "dance floor". Jedynie miedialny szum zanikł i mimo tego disco polo przez te lata miało i ma sie dobrze. Część starych wyjadaczy się wykruszyła, doszli nowi adepci ściemniania z keyboard'em. Nie jestem fanem dicho, siedzę w muzyce punk i metal ale jeśli ktoś lubi te kiczowate syntetyczne brzmienia to na zdrowie. W sylwka przy disco polo idzie się dobrze wybawić. Widziałem na własne oczy jak wrogowie dp na letnich potańcówach wywijali dobrze sie bawiąc.
Obserwuj wątek
    • framberg Disco polo. Reaktywacja 16 lat temu
      Cała Polska śpiewała ...
      Akurat. Na wsiach, dresiarze i blachary.
      • Gość: robertt Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.internetia.net.pl 16 lat temu
        wiecej chyba w WAFCE maja fanow , non stop SALA KONGRESOWA full zapleniona to nie to co gospoda na wsi :P
      • Gość: vicek Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
        ta "muzyka" jest jak brzydka kobieta, zdatna do przełknięcia po kilkunastu głębszych na wiejskich potupajach
        • Gość: azyt Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.fbx.proxad.net 15 lat temu
          powaznie?
    • Gość: Dorota Makowiec IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 16 lat temu
      Ja zem ciagnela jarkowi , jarek pchal irene w tylek . Irena jdla makowca i ja mam mak miedzy zebami , dlatego tak pluje jak sie calujemy . Esencja disco polo lol
    • Gość: aow Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.dynamic.chello.pl 16 lat temu
      W wawie discopolo?
      Miasto wieśniaków to i taką mają muzykę.
      Wieśniaki nami rządzą to i w muzyce nadają ton.
    • Gość: Macho Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16 lat temu
      Gdyby disco polo osiągnęło poziom niemieckiego Volksmusik byłoby nieźle.
      • Gość: tom Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu
        Uzupełniajac temat - cały grudzien wystepowala w Chinach niejaka Candy Girl...
    • Gość: insp. Pront "Królowa nocy" Akcentu to numer wszechczasów IP: 80.50.155.* 15 lat temu
      Na chwilę zapomnieć o korporacyjnych Januszach, pojechać na wieś, zabrać stamtąd kobitę z teledysku
      www.youtube.com/watch?v=c1kLchbpzRY i tańczyć tańczyć tańczyć.
    • Gość: al-kochol przeciez majteczki w kropeczki to logo GW IP: *.lns7.cht.bigpond.net.au 15 lat temu
      nic dziwnego ze tak je tu promuja
    • Gość: Marco Polo Disco polo. Reaktywacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15 lat temu
      Przygłupiasty narodek nawet śmierdzące gó... kupi, byle było zapakowane w błyszczące i jaskrawe opakowanie. Świadczy to tylko o intelektualnej mizerii i ogólnonarodowej tępocie umysłowej i nie jest to żaden powód do dumy. A co do nakładów płyt, to w dużej mierze wina leży w pazernej naturze cwaniaków z koncernów płytowych, windujących ceny płyt do poziomu światowego, który nijak ma się do realnej zasobności kieszeni potencjalnych nabywców (wystarczy porównać poziom dochodów) i jeżeli CD disco-polo to koszt 10 - 20PLN a 30 - 50PLN innych gatunków muzyki to odpowiedz nie jest trudna do odgadnięcia. Ale po co zmieniać istniejące status quo, koncerny rosną w siłę, bossowie żyją dostatnio a że kondycja kultury jest taka jaka jest, tym gorzej dla kultury. Czego Wszystkim i sobie w Nowym Roku nie życzę.
      • Gość: aaa Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.dynamic.chello.pl 15 lat temu
        discolive.blox.pl
        • Gość: itvstacja Re: Disco polo. Reaktywacja IP: *.184.rev.mni.pl 15 lat temu
          już w te święta mamy dla was specjalną niespodziankę!!!
          zespoły: BUENOS ARES, CAYENN, JORGUS I MASTERS specjalnie dla was.
          oglądajcie nas w święta, będzie jajecznie :) telewizja ITV!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka