Dodaj do ulubionych

seks oralny

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22 lata temu
od ostatniego czasu kocham sie z moim chłopakiem oralnie. nigdy jednak nie
odbyłam z nim prawdziwego stosunku. czy taka kolejnosc jest normalna?
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: seks oralny IP: *.kki.krakow.pl 22 lata temu
      cześć alu
      musze ci powiedziec ze dla mnie to normalne..
      ja coprawda kocham się normalnie z moim facetema ale analnie wkłada mi paluszka
      i wtedy dostaje orgazmu.. rozmawia,łam kiedys o tym z pewnym ginekologiem i
      powiedział że mam tam barzdiej unerwiona częśc siebie która doprowadza mnie do
      przyjemności..
      pozdrawiam i tak trzymaj
      ale spróbujcie czasami tak normalnie - jest bardzo bardzo przyjemnie
      aga
      • Gość: tupato Re: seks oralny IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 22 lata temu
        chyba chodzilo o seks oralny a nie analny? jest to calkiem normalne i naturalne
        z czasem jak siebie poznacie blizej moze przejdziecie do sedna. nie warto sobie
        zawracac tym glowy byleby obu wam sprawialo to przyjemnosc i wam to wystarczalo
        przeciez o to w tym wszystkim chodzi !
    • Gość: ooo Re: seks oralny IP: *.bialystok / *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 22 lata temu
      Bo do tanga trzeba dwojga,wie to kazdy z nas .Nic co nie krzywdzi drugiej osoby
      nie jest zakazane!
    • Gość: Ktos wazny Re: seks oralny IP: *.proxy.aol.com 22 lata temu
      To nie jest normalne zeby wspolzyc sexualnie z chlopakiem czy to oralnie czy w
      jakis inny sposub. Wiem ze pewnie szokuje ale wspolzyje sie z MEZEM!
      Nie wiesz czy zakladajac suknie slubna bedzie obok ciebie on czy inny,ale jesli
      masz sumienie to napewno jest juz bardzo brudne.Obrzydlistwo ! Dlaczego wy
      dziewczyny tak sie zeszmacacie ?????????
      • byhanya Re: seks oralny 22 lata temu
        hmmm moze masz racje ale nie wiem czy bardziej zeszmace sie wspolzyjac z
        chlopakiem zaniem wyjde za maz czy odkryje ze maz zdradza mnie na lewo i na
        prawo bo mu nie odpowiadam seksualnie. Seks jest bardzo wazny - wazniejszy niz
        ktokolwiek moglby to sobie wyobrazic. Jest to bardzo ludzkie i nie da sie temu
        zaprzeczyc. do mezczyzny ktory nie odpowiada lozku nie ma sie na tyle zaufania
        ile mogloby sie miec do chlopaka z ktorym mam cos wiecej.
        • Gość: tupato Re: seks oralny IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 22 lata temu
          ha ha brudne suminie zaraz umre w jakim swiecie ty zyjesz !!!
      • Gość: ALA Re: seks oralny IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22 lata temu
        TYEL SAMA WIEM. WIEM JEDNAK ZE MY NA ZAWSZEOSTANIEMY JUZ RAZEM. DLUGI OKRES
        CZASU BYLISMY PRZYJACIÓLMI NO I TERAZ JESTESY RAZEM. NIE MOGE SOBI WYOBRAZIC
        KOMUS INNEMU ZAUFAC ANIZELI NIEMU. WIEM TEZ ZE ON MNIE NIGDY NIE ZOSTAWI. NIE
        MAM 15 LAT ABY BYC NAIWNA. MAM JUZ20 LAT I TO BYLBY MÓJ PIERWSZY RAZ . NIE MAM
        ZAMIARU NIKOMU INNEMU SIE ODDAC ANIZELI NIEMU. ON TEZ NIE PRAGNIE INNEJ
        KOBIETY. STANE Z NIM NA SLUBNYM KOBIERCU I MIMO ZE Z GRZECHEM TO WIEM ZE DOBRZE
        ZROBILAM BO SEKS ZBLIZA I WĄTPIE ABYM MOGLA BEZ NIEGO ZYC I TO NIE ZE WZG. NA
        ORGAZM- PO PROSTU CHCE BYC BLISKO NIEGO! TAK NA MARGINESIE UZNALAM ZE ORAL TO
        GLUPSTWO I MOZE NASZ ZWIĄZEK ZRUJNOWAC...
    • Gość: SOPRANISTKA Re: seks oralny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      JAK NABARDZIEJ NORMALNA. TO ZALEŻY OD WAS KIEDY ZDECYDUJECIE SIĘ KOCHAĆ "DO
      KOŃCA". SEX ORALNY NIE NARAZI CIĘ NA ZAJŚCIE W CIĄZĘ. ZAWSZE MOŻNA POBAWIĆ SIĘ
      Z JAKIMIŚ SMAKOWYMI KONDOMAMI. NIEKTÓRE KOBIETY MAJĄ ORGAZM TYLKO W TRAKCIE
      ORALU.NIE MA SIĘ DO CZEGO SPIESZYC. TO MUSI BYĆ WASZA WSPÓLNA DECYZJA.
    • Gość: Miśka Re: seks oralny IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      oooral, jest super..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka