Gość: Omnibus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Jak facet ma wymiarowego członka to nie musi szukać żadnego pynktu.Kobieta musi czuć że coś w sobie ma i to jest cała tajemnica kobiecej rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Pytania do eksperta IP: *.uscs.susx.ac.uk / *.uscs.susx.ac.uk 22 lata temu Autorka tego artykolu pisze 'bez fachowej pomocy się tu nie obędzie. Nikt z nas nie potrafi przecież sam dotrzeć do sedna swoich podświadomych zahamowań ani też się ich pozbyć' Po co zyc jezeli i tak, wedlug autorki, nie jestemsy w stanie poznac samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Pytania do eksperta IP: *.ed.shawcable.net 22 lata temu Baba sama nie wie o czym mowi, widze ze nikt jej poprawnie nie piescil. Bardzo smieszne...nastepny expert do niczego. Nie sluhajcie baby, ale experymentujcie, beda lepsze wyniki. Guzik jest :)...tylko czeba znalezc Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbking Re: Pytania do eksperta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Jest taka książka pod tytułem "Słownik ortograficzny". Zapoznaj się z nią dokładnie, zanim ponownie zasiądziesz do klawiatury, aby upublicznić swoje śmieszne (trzeba przyznać)poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Pytania do eksperta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu z takimi pogladami omnibus nie zdziw się jeżeli każda kobieta z którą będziesz, będzie udawał orgazm za każdym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uma.turman Re: Pytania do eksperta IP: *.home / *.infotech.net.ua 21 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seksolog amator Re: Pytania do eksperta IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 22 lata temu Posiadanie wymiarowej fujarki nie zapewnia dobrej muzyki. Trzeba na niej umiec skutecznie grac. Natomiast G punkt istnieje i jego stymulacja moze wywolac intensywny orgazm u wielu, ale chyba nie wszystkich kobiet. Jest na ten temat duzo literatury. Sprobujcie "G orgasm" w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocny_21 G-spot IP: *.uib.no 21 lat temu palant sie znalazl. czlowieku nie G-orgasm tylko G-spot, analfabeto seksualny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Pytania do eksperta IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22 lata temu Biedna kobieta, co pisala ten artykul.. nikt jeszcze nie znalazl jej punktu G.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoZ Re: Pytania do eksperta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Ojj smarki...Nawet nie wiecie ile przyjemnosci sprawia pieszczenie kobiecego ciała nie tylko kobietom ale tez i facetom :) Ciało kobiety jest jak pole minowe, gdzie nie dotkniesz tam wybucha!Uczcie sie kobiecego ciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi swiete slowa BoZ! IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 22 lata temu Nie wiem czy jestes kobietączy mężczyzną - ale to co zostalo napisane to swieta prawda!:)A meżczyna dla ktorego poznawanie ciala swojej kobiety i sprawianie jej rozkoszy jest przyjemnoscią to...po prosty sprawa niesamowita!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lybex Re: swiete slowa BoZ! IP: *.zapto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Oj prawda... prawda.. Facet jestem i uwielbiam "rozminowywac" cialo kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: test_palek@02.pl Re: swiete slowa BoZ! IP: *.oskbraniewo.pl 21 lat temu Jeszcze nieco młody jestem.. i nie myśle o seksie.. ale poznawanie kawałeczek po kawałeczku ciała mojej dziewczyny.. Mrrr ;-)uwielbiam to.. =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Pytania do eksperta IP: 82.160.110.* 21 lat temu Przeczytałem wszystkie odpowiedzi jesli można nazwać to odpowiedziami dla samych siebie. Przede wszystkim tematem są pytania do Eksperta a nie odpowiedzi. Ale jezeli facet szuka wrazen i odpowieada ze Pani ekspert sama nie wie gdzie ma punkt G oznacza to ze jest ..... słaby. Poprostu ma dużegi i jest zadowolony ze kobieta go w sobie ma i czuje. Nie bede cie człowieku poniewierał, ale myslisz jak nastolatek i chyba tylko z jedna kobieta byłeś w ..... tak wiec tą wielkoscia nie zaskakuj sam siebie bo co do wielkosci sa lepsi i mocniejsi. "nie wielkosc nadprzyrodzenia lecz sztuka i umiejetnosc daje satysfakcje z całego pierd....... itd" Potrafie sie kochać w ciągu nocy nawet 9 - 11 razy - tylko co to da - w sumie nic ani dla niej ani tez dla mnie - czyż nie tak. Wiec co zrobić - ????? od tego jest ekspert, czyli kobieta która jestr z tobą w trakcie miłosci, która jesli pozwolisz i jestes na tyle dojrzały poprowadzi cie za ręke a potem bedzie płakała z miłosci która jej dokazujesz. Nie potrafie napisać jakim zwięzeciem musi facet być, który chciałby tylko grzać klientke spuscic sie i co - co dalej gościu ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Pytania do eksperta IP: 82.160.71.* 21 lat temu Panowie, wiecie gdzie kobieta ma punkt G?? na końcu wyrazu shopping ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytania do eksperta IP: *.toya.net.pl 21 lat temu shopping hiehiehie, a to dobre, ale cos w tym jest :))) musze przyznac ze bardzo mnie rozbawily niektore wypowiedzi, szczegolnie ta ostatnia :) co do punktu G to zgadzam sie w zupelności-tylko pieszczoty, dotykanie jej, calowanie, poznawanie i odkrywanie ciała kobiety moze zaowocowac niezwyklymi przezyciami dla partnerki a w rezultacie rowniez i dla partnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia MAm punkt G-i to jaki???!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Co do słynnego punktu G-nie zgadzam sie z opinią zawartą w tym artykule.MAm 43 lata,mam troje dorosłych dzieci,niestety małżeństwo w stanie separacji od 8 m- cy,sex "uprawiam" od 23 lat-i... punkt "G" został odnaleziony nie przez mojego pierwszego w życiu partnera tj.męża-lecz kochanka- kilka lat temu!!.KOchani-a raczej Kochane!Ten punkt to rzeczywiście jak tajemniczy guzik!!!! Nieprawdopodobne salwy rozkoszy, burz, erupcje wulkanów itd. tego nie zastąpią!!!MAm do tego tzw. wytrysk soków-to jak lawina!!!Więcej nie piszę....bo wyjdzie na to że upajam sie własnymi doznaniami.Myślę,że to we mnie było zawsze-tylko mąż nie wydobył tego ze mnie( nie miałam z mężem nigdy orgazmu!23 lata!),ale jednak udało sie i jestem ogromnie szczęśliwa,że tak jest.Pozdrawiam wszystkie panie szukające pkt.G-pomału,poznając własne ciało i potrzeby-dojdziecie do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgh Re: MAm punkt G-i to jaki???!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu potwierdzam, że kobiety mają ten cudowny G-uzik Spotkałem kobietę, która wprost była wulkanem, gdy ją pieścilem. ej piersi urosły do nieziemskich rozmiarów, a sutki przypominały rozmiarem i twardoscią korki od wina. Było cudownie i to wielokrotnie przez jedną noc. Jak w bajce, a było to naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Pytania do eksperta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Omnibusie widocznie jestes facetem skoro uwazasz ze jak facet ma wymiarowego to wystarczy dla kobiecej rozkoszy 0oj bedziesz jeszcze dlugo sie musial uczyc na uczuciach plci przeciwnej i szukac tego punktu G-wspolczuje:( Odpowiedz Link Zgłoś