Dodaj do ulubionych

Zapach SPĘCHLIZNY jak usunąć

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
ale nie z ubran tylko ksiązek, sprzetu RTV, komputera płyt ipt.
Bde wdzieczna za kazda konstruktywna pomoc i pomysły.
Z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: kingaaa Re: Zapach SPĘCHLIZNY jak usunąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
      najprawdopodobniej spowodowane to jest zbyt dużą wilgotnością powietrza, pomoże
      Ci w tym przypadku pochłaniacz wilgoci
      • Gość: Ona Re: Zapach STĘCHLIZNY jak usunąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Na 100% masz racje, ale problem jest taki ze są to rzeczy przewiezione do
        mojego mieszkania z innego, gdzie nie bylo przewiewu, jeden ciagle zamkniety
        pokoj, poza tym b.stara kamienica i parter, zaraz pod podłoga piwnica. Czy
        myslisz ze taki pochlaniacz cos pomoze??? poki co wietrzymy i właczamy
        kaloryfer. Najgorsze chyba sa ksiazki, a to dopiero poczatek przewozenia :-(
        • Gość: kingaaa Re: Zapach STĘCHLIZNY jak usunąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
          powinien pomóc! W pokoju mam od 2-m-cy pochłaniacz, wcześniej czuć było
          stęchlizną nie tylko powietrze, ale również tapicerkę i inne rzeczy jak np.
          meble (drewno),książki
        • Gość: Ona Re: Zapach STĘCHLIZNY jak usunąć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
          Czyli piszesz, ze ma byc to "pochłaniacz wilgoci" ale nie chodzi Ci o takie
          costypu Ambipur falsh to kontaktu czy coś takiego?? czy taki pochłaniacz mozna
          kupic w marketachm czy one maja jakiś zapach??? ile kosztują??
          • Gość: kingaaa Re: Zapach STĘCHLIZNY jak usunąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
            pochłaniacz kupiłam w quelle, kosztował 35 zł, wkład zapasowy -39 zł,
            www.quelle.pl/
            wpisz w okienko - "pochłaniacz" a znajdziesz, a co do zapachu, to nie pachnie
            wcale
              dodam jeszcze link
              www.kdc.pl/servlet/SNFSearch
              Dzieki jestes wielka i bardzo pomocna :-) Milego juz niedługo weekendu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka