Dodaj do ulubionych

Shop Pracz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu
Co kupujecie w tych sklepach i możecie polecić, a czego wprost przeciwnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: http://www.terryri Re: Shop Pracz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
      ja kupuje wszystko i polecam wszytskie produkty
      • Gość: Paulina Re: Shop Pracz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu
        Kupuje proszek Cleaver do bieli.W porządku.Piszą,że to koncentrat i ja go
        rzeczywiscie ciut mniej daje niz proszków innych i jest ok.
        No w kazdym bądz razie zapłacisz kilka zł a nie różnio sie ten zakup od dużo
        droższych proszków,dlatego polecam
    • lola211 Re: Shop Pracz 22 lata temu
      polecam proszek z podwojnymi enzymami,płyn do prania, plyn do toalety, plyn do
      podłog
    • mgosia4 Re: Shop Pracz 22 lata temu
      A gdzie w Warszawie są sklepy tej sieci?
      • epjasa Re: Shop Pracz 22 lata temu
        Na pewno jest przy Hali Banacha, w drewnianej budce, w pobliżu hali przemysłowej.
    • Gość: Ewa Wszystkie produkty i w każdej ilości.CENY+RABATY!! IP: 212.160.138.* 22 lata temu
      Posiadam dostęp do WSZYTSKICH produktów z sieci sklepów SHOP PRACZ i w każdej
      ilość.
      Jeśli jesteście zainteresowani, to chętnie podeślę ofertę wraz z cenami
      (+rabaty!!!)
      A produkty są naprawdę EXTRA. Stosuję je od stycznia 2004 i jestem zachwycona!!
      Kontakt do mnie:
      ewa.ekert@interia.pl
      kom.: 508 111 085
      tel./fax. 22/638 25 88
    • Gość: Andy TAK, EXTRA!! :)) IP: 212.160.138.* 21 lat temu
      pod nieobecność żony musiałem zrobić pranie koszul.Z lenistwa wrzuciłem do
      pralki i dodałem proszek, który wziąłem z pudełka oznaczonego przez
      żonę: "WYBIELAJĄCY"...
      REWELACJA!!!
      Polecam gorąco! :)))
      • leli1 Re: TAK, EXTRA!! :)) 21 lat temu
        a ja jestem zawiedzina, juz nigdy tam nic nie kupie:
        plyn do płukania pachnie tylko w butelce, plyn nablyszczajacy do plytek nic nie nablyszcza, plyn do wykladzin pcv, tylko sie kapcie po nim przyklejają do wykladziny. Jedynie zachecajaca jest cena.
        Innych rzeczy nie probowalam, ale pewnie juz nie sprobuje.
        • Gość: stasia Re: TAK, EXTRA!! :)) clowin IP: *.kom / *.kom-net.pl 21 lat temu
          do prania białego namoczyłam w gorącej wodzie poszewke starą i wygląda jak nowa
          polecam
        • Gość: Ewa A spróbuj :))) IP: 212.160.138.* 21 lat temu
          Nie wiem jaki kupiłaś płyn do płukania tkanin - bo są 4 rodzaje - ja stosuję
          CLEVER Oryginalny -, ten o błękitnym kolorze i jego zapach jest najbardziej
          trwały nawet do 2 tyg.!! Pozostałe produkty, o których wspominasz, należy
          stosować ABSOLUTNIE ZGODNIE z zaleceniem producenta. Cóż możliwe, że kapcie
          przylejały się do wykładziny PCV, ale musiał być to wynik zbyt wielkiej ilość
          PŁYNU DO PODŁÓG „TRIX”, który dodałaś do wody. Też miałam podobne kłopoty.
          Jednak gdy zaczełam stosować 100 ml (a nawet mniej!!!) do 10 litów wody już nic
          mi się nie przyklejało do podłogi :))
          Spróbuj może w takim razie przekonać się do PŁYNU DO SZYB „TRIX”:)))> Używam go
          nie tylko do mycia okien, ale także do wszelkich lekko zatłuszczonych blatów,
          stołów :)))Rewelacja!
          Mam także wybróbowany sposób na szybkie usunięcie kurzu i tłuszczu, który
          osadza się na szczycie półek w kuchni. Byłam w kompletnycm szoku, jak łatwo mi
          poszło wymycie, czegoś czego od dawna nie mogłam usunąć, żadnymi
          innymi "reklamowanymi" środkami, które są np na półkach marketów !!!
          Podobnie zresztą było z kilkuletnim kamieniem, który osadził się w muszli
          toaletowej. :) Teraz .... ? :))
          Pytam się sama siebie i innych: "CO TO JEST KAMIEŃ?" :))

Ewa
          POSIADAM DOSTĘP DO WSZYSTKICH PRODUKTÓW I W KAŻDEJ ILOŚCI.
          ZAINTERESOWANYM CHĘTNIE PRZEŚLĘ:
          OPIS PRODUKTÓW + STOSOWANIE + CENNKI + RABATY !!!

-proszki do prania:
          od 2,60 do 6,80 zł BRUTTO ZA KILGRAM!

-płyny do płukania tkanin ,do WC, do mycia naczyń, do wełny (REWELACJA), żele
          do prania, do kąpieli i wiele innych:
          od 1,80 do 6,80 zł BRUTTO za LITR !!!

ewa.ekert@interia.pl
          tel./fax 22/638 25 88
          kom. 508 111 085

Zapraszam :))
          • Gość: martaross Re: do EWY - A spróbuj :))) IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 21 lat temu
            Mogłabyś przesłać mi aktualną ofertę naadres martaross@wp.pl
            Z góry wielkie dzieki.
            Pozdrawiam,
            Marta
            • giga28 Re: do EWY - A spróbuj :))) 21 lat temu
              Ja również poproszę o przesłanie giga28@wp.pl gdzie jeszcze te produkty można
              kupić i co polecacie najbardziej ?
            • Gość: Ewa Wysłałam :))) IP: 212.160.138.* 21 lat temu
              Pozdrawiam serdecznie:)
              Ewa
              • Gość: kasia Re: Wysłałam :))) IP: *.crowley.pl 21 lat temu
                ja tez poprosze o oferte sagunia@wp.pl
                • Gość: Ewa Do KASI IP: 212.160.138.* 21 lat temu
                  Z jakiego regionu Polski / mista pochodzisz??

Pozdrawiam
                  ewa.ekert@interia.pl
                  • Gość: idka do Ewy IP: *.crowley.pl 21 lat temu
                    a czy możesz podać tu na forum adresy punktów w Poznaniu lub jego najbliższych
                    okolicach (miejsca, gdzie nie będzie dla mnie problem podjechać to Luboń,
                    Szamotuły, Pniewy, Wronki). strona shopa pracza jako najbliższe podaje leszno :-
                    ( mam nadzieję, że nie jest ot aktualne.
                    dziękuję z góry
                    idka
                    • Gość: Ewa DO IDKI IP: 212.160.138.* 21 lat temu
                      Przykro mi, ale nie dysponuję adresami sklepów SP, jednak z tego co wiem
                      sklepów tych na pewno nie znajdziesz w dużych miastach np w Poznaniu czy we
                      Wrocławiu.

Pozdrawiam
                      Ewa
                      • Gość: iduka :( IP: *.crowley.pl 21 lat temu
                        a w warszawie jest :(
                        kiedyś miałam adres ich strony internetowej, gdzie była czła mapa, ale teraz
                        nie mogę jej znaleźć. ktoś może mi pomóc? będę bardzo wdzięczna...
                        idka
                        • Gość: E Jeszcze są, ale ... IP: 212.160.138.* 21 lat temu
                          nie wiadomo jak długo....
                      • chicarica Re: DO IDKI 21 lat temu
                        G. prawda. W Gdańsku są.
                        Ale nie polecam, tani nędzny shit, kampania prosztu Clever trwała już od dawna
                        na tym forum i się skusiłam. Na codzień używam Viziru do białego, Persilu lub
                        Omo do kolorowych i jestem zadowolona, tych z Szopa Pracza próbowałam i muszę
                        powiedzieć że nie zachwyciły mnie jakością.
                        Droższe proszki wychodzą tanio jeśli kupuje się je np. w 6 kg workach.
                        • Gość: Narzeczona WOW ! ILE EMOCJI IP: 212.160.138.* 21 lat temu
                          Pierz sobie w czym chcesz! Ja nie będę ładował swoich ciężko zarabianych
                          pieniędzy w koncerny, które oszukuję na jakości proszków:)
                          Ludzi, którzy pracują w SP w Gdańsku (MORENA) znam doskonale :), a co do
                          prania, to proponuję naprawdę NAJPIERW CZYTAJ, A POTEM STOSUJ.

A tak na marginesie, to daj cie panie boże chyba wczoraj w windzie, (w kiepskim
                          świetle-jak to w windzie) mój narzeczony spojrzał na koszulę i spytał co z nią
                          zrobiłam, że jest taka jaśniejsza, bielsza??? :))

No to ja Wam, Kochani powiem:))
                          Wypralam jego koszule w proszku "T II" w PRALCE!!! w tem 50 st. C.

Pozdrawiam
                          Narzeczona
                          • chicarica Re: WOW ! ILE EMOCJI 21 lat temu
                            A czemu wpisujesz się kilka razy jako inna osoba? IP Cię zdradza.
                            I my mamy wierzyć w tą reklamę... hehe :)
                            • Gość: Mąż żony:)) Oj moja droga ... z tego kompa :)) IP: 212.160.138.* 21 lat temu
                              jak widać korzystają różne osoby, które mają ze mną kontakt i z SP :))))
                              :)
                              tra la la la :)
                    • Gość: idka II Re: do Ewy IP: *.icpnet.pl 21 lat temu
                      W Poznaniu jest na os.Boh.II Wojny.Taki mały sklep na ryneczku.
                      • Gość: ... To dobrze...:) IP: 212.160.138.* 21 lat temu
                        Z założenia sklepy te mają powstawać w małych miejscowościach (gdzie nie mam
                        marketów), w miejscach sporego natężenia kupujących czyli rynki i in..
                        Jednak nie wiem jak przędzie ten sklepik przy konkurencyjności hipermarketów?
                        Wierzę, że sobie radzi...
                        Pogratulowć decyzji :))

Pozd.
                        E.E.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka