Gość: Pini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22 lata temu Co kupujecie w tych sklepach i możecie polecić, a czego wprost przeciwnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: http://www.terryri Re: Shop Pracz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu ja kupuje wszystko i polecam wszytskie produkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Shop Pracz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22 lata temu Kupuje proszek Cleaver do bieli.W porządku.Piszą,że to koncentrat i ja go rzeczywiscie ciut mniej daje niz proszków innych i jest ok. No w kazdym bądz razie zapłacisz kilka zł a nie różnio sie ten zakup od dużo droższych proszków,dlatego polecam Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Shop Pracz 22 lata temu polecam proszek z podwojnymi enzymami,płyn do prania, plyn do toalety, plyn do podłog Odpowiedz Link Zgłoś
epjasa Re: Shop Pracz 22 lata temu Na pewno jest przy Hali Banacha, w drewnianej budce, w pobliżu hali przemysłowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Wszystkie produkty i w każdej ilości.CENY+RABATY!! IP: 212.160.138.* 22 lata temu Posiadam dostęp do WSZYTSKICH produktów z sieci sklepów SHOP PRACZ i w każdej ilość. Jeśli jesteście zainteresowani, to chętnie podeślę ofertę wraz z cenami (+rabaty!!!) A produkty są naprawdę EXTRA. Stosuję je od stycznia 2004 i jestem zachwycona!! Kontakt do mnie: ewa.ekert@interia.pl kom.: 508 111 085 tel./fax. 22/638 25 88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy TAK, EXTRA!! :)) IP: 212.160.138.* 21 lat temu pod nieobecność żony musiałem zrobić pranie koszul.Z lenistwa wrzuciłem do pralki i dodałem proszek, który wziąłem z pudełka oznaczonego przez żonę: "WYBIELAJĄCY"... REWELACJA!!! Polecam gorąco! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: TAK, EXTRA!! :)) 21 lat temu a ja jestem zawiedzina, juz nigdy tam nic nie kupie: plyn do płukania pachnie tylko w butelce, plyn nablyszczajacy do plytek nic nie nablyszcza, plyn do wykladzin pcv, tylko sie kapcie po nim przyklejają do wykladziny. Jedynie zachecajaca jest cena. Innych rzeczy nie probowalam, ale pewnie juz nie sprobuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasia Re: TAK, EXTRA!! :)) clowin IP: *.kom / *.kom-net.pl 21 lat temu do prania białego namoczyłam w gorącej wodzie poszewke starą i wygląda jak nowa polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa A spróbuj :))) IP: 212.160.138.* 21 lat temu Nie wiem jaki kupiłaś płyn do płukania tkanin - bo są 4 rodzaje - ja stosuję CLEVER Oryginalny -, ten o błękitnym kolorze i jego zapach jest najbardziej trwały nawet do 2 tyg.!! Pozostałe produkty, o których wspominasz, należy stosować ABSOLUTNIE ZGODNIE z zaleceniem producenta. Cóż możliwe, że kapcie przylejały się do wykładziny PCV, ale musiał być to wynik zbyt wielkiej ilość PŁYNU DO PODŁÓG „TRIX”, który dodałaś do wody. Też miałam podobne kłopoty. Jednak gdy zaczełam stosować 100 ml (a nawet mniej!!!) do 10 litów wody już nic mi się nie przyklejało do podłogi :)) Spróbuj może w takim razie przekonać się do PŁYNU DO SZYB „TRIX”:)))> Używam go nie tylko do mycia okien, ale także do wszelkich lekko zatłuszczonych blatów, stołów :)))Rewelacja! Mam także wybróbowany sposób na szybkie usunięcie kurzu i tłuszczu, który osadza się na szczycie półek w kuchni. Byłam w kompletnycm szoku, jak łatwo mi poszło wymycie, czegoś czego od dawna nie mogłam usunąć, żadnymi innymi "reklamowanymi" środkami, które są np na półkach marketów !!! Podobnie zresztą było z kilkuletnim kamieniem, który osadził się w muszli toaletowej. :) Teraz .... ? :)) Pytam się sama siebie i innych: "CO TO JEST KAMIEŃ?" :)) Ewa POSIADAM DOSTĘP DO WSZYSTKICH PRODUKTÓW I W KAŻDEJ ILOŚCI. ZAINTERESOWANYM CHĘTNIE PRZEŚLĘ: OPIS PRODUKTÓW + STOSOWANIE + CENNKI + RABATY !!! -proszki do prania: od 2,60 do 6,80 zł BRUTTO ZA KILGRAM! -płyny do płukania tkanin ,do WC, do mycia naczyń, do wełny (REWELACJA), żele do prania, do kąpieli i wiele innych: od 1,80 do 6,80 zł BRUTTO za LITR !!! ewa.ekert@interia.pl tel./fax 22/638 25 88 kom. 508 111 085 Zapraszam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martaross Re: do EWY - A spróbuj :))) IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 21 lat temu Mogłabyś przesłać mi aktualną ofertę naadres martaross@wp.pl Z góry wielkie dzieki. Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
giga28 Re: do EWY - A spróbuj :))) 21 lat temu Ja również poproszę o przesłanie giga28@wp.pl gdzie jeszcze te produkty można kupić i co polecacie najbardziej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Wysłałam :))) IP: 212.160.138.* 21 lat temu Pozdrawiam serdecznie:) Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wysłałam :))) IP: *.crowley.pl 21 lat temu ja tez poprosze o oferte sagunia@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Do KASI IP: 212.160.138.* 21 lat temu Z jakiego regionu Polski / mista pochodzisz?? Pozdrawiam ewa.ekert@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idka do Ewy IP: *.crowley.pl 21 lat temu a czy możesz podać tu na forum adresy punktów w Poznaniu lub jego najbliższych okolicach (miejsca, gdzie nie będzie dla mnie problem podjechać to Luboń, Szamotuły, Pniewy, Wronki). strona shopa pracza jako najbliższe podaje leszno :- ( mam nadzieję, że nie jest ot aktualne. dziękuję z góry idka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa DO IDKI IP: 212.160.138.* 21 lat temu Przykro mi, ale nie dysponuję adresami sklepów SP, jednak z tego co wiem sklepów tych na pewno nie znajdziesz w dużych miastach np w Poznaniu czy we Wrocławiu. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iduka :( IP: *.crowley.pl 21 lat temu a w warszawie jest :( kiedyś miałam adres ich strony internetowej, gdzie była czła mapa, ale teraz nie mogę jej znaleźć. ktoś może mi pomóc? będę bardzo wdzięczna... idka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Jeszcze są, ale ... IP: 212.160.138.* 21 lat temu nie wiadomo jak długo.... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: DO IDKI 21 lat temu G. prawda. W Gdańsku są. Ale nie polecam, tani nędzny shit, kampania prosztu Clever trwała już od dawna na tym forum i się skusiłam. Na codzień używam Viziru do białego, Persilu lub Omo do kolorowych i jestem zadowolona, tych z Szopa Pracza próbowałam i muszę powiedzieć że nie zachwyciły mnie jakością. Droższe proszki wychodzą tanio jeśli kupuje się je np. w 6 kg workach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narzeczona WOW ! ILE EMOCJI IP: 212.160.138.* 21 lat temu Pierz sobie w czym chcesz! Ja nie będę ładował swoich ciężko zarabianych pieniędzy w koncerny, które oszukuję na jakości proszków:) Ludzi, którzy pracują w SP w Gdańsku (MORENA) znam doskonale :), a co do prania, to proponuję naprawdę NAJPIERW CZYTAJ, A POTEM STOSUJ. A tak na marginesie, to daj cie panie boże chyba wczoraj w windzie, (w kiepskim świetle-jak to w windzie) mój narzeczony spojrzał na koszulę i spytał co z nią zrobiłam, że jest taka jaśniejsza, bielsza??? :)) No to ja Wam, Kochani powiem:)) Wypralam jego koszule w proszku "T II" w PRALCE!!! w tem 50 st. C. Pozdrawiam Narzeczona Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: WOW ! ILE EMOCJI 21 lat temu A czemu wpisujesz się kilka razy jako inna osoba? IP Cię zdradza. I my mamy wierzyć w tą reklamę... hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mąż żony:)) Oj moja droga ... z tego kompa :)) IP: 212.160.138.* 21 lat temu jak widać korzystają różne osoby, które mają ze mną kontakt i z SP :)))) :) tra la la la :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idka II Re: do Ewy IP: *.icpnet.pl 21 lat temu W Poznaniu jest na os.Boh.II Wojny.Taki mały sklep na ryneczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... To dobrze...:) IP: 212.160.138.* 21 lat temu Z założenia sklepy te mają powstawać w małych miejscowościach (gdzie nie mam marketów), w miejscach sporego natężenia kupujących czyli rynki i in.. Jednak nie wiem jak przędzie ten sklepik przy konkurencyjności hipermarketów? Wierzę, że sobie radzi... Pogratulowć decyzji :)) Pozd. E.E. Odpowiedz Link Zgłoś