Gość: sionia IP: *.udn.pl 22 lata temu podzielcie się spostrzeżeniami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: cillit bang - czy warto??? IP: *.chello.pl 22 lata temu warto ,nawet do mycia wanny, umywalki, nie tylko na kamień, za to kitem jest ajax w sprayu niby na tłuszcz he he nic nie usuwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiona Re: cillit bang - czy warto??? IP: 213.199.221.* 22 lata temu Warto-ja go uzywam do usuwania nalotu od pary w kabinie prysznicowej, myje baterie, umywalke - szkoda tylko, ze nie jest w zelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlene Re: cillit bang - czy warto??? IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 21 lat temu naprawdę warto - wreszcie udało mi się nim doczyścić kafelki w łazience a próbowałam już chyba wszystkim i nic. niestety zapłaciłam koło 14 zł (i tak w promocji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikg Re: cillit bang - czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu nrmalnie cillit bang kosztuje okolo 18 zlotych, ale obecnie jest w Albercie w promocji za nieco powyzej 14 zl Odpowiedz Link Zgłoś
justi284 Re: cillit bang - czy warto??? 21 lat temu Warto - jest super. W koncu udalo mi sie nim wyczyscic-wybielic poszarzala wanne, ktora wczesniej bez skutku szorowalam wszelkimi dostepnymi srodkami. A Cillit pomogl, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfw Re: cillit bang - czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu uwazam,ze warto, cudow zaden srodek nie zrobi, a ten sie stara :) usunal mi kamien wokol kranu, ktorego od dawna nie mogla wyczyscic... Odpowiedz Link Zgłoś
sabriela Re: cillit bang - czy warto??? 21 lat temu Hmmm, a czym różni się od 'normalnego' Cilitu? Poza ceną oczywiście ;) Bo ten normalny usuwa wszystko - kamień z baterii, kafelków itp, wybiela poszarzałą wanne. Czy to nie jest przypadkiem sztucznie wykreowana nowość ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: cillit bang - czy warto??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu To mile, ze producent przyznal sie w reklamie Cillit Bang, ze ten zwykly stary Cillit jest do niczego i nie usuwa powazniejszych zabrudzen. Podziwiam jego szczerosc i odwage. W ramach przeprosin za oszukiwanie ludzi powinien obnizyc cene CB. Odpowiedz Link Zgłoś