Gość: komentator IP: 80.48.242.* 21 lat temu Ja nadal nie mam wątpliwości gdzie postawić telewizor. Mój stoi w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hm Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: 217.153.179.* 21 lat temu A nie boisz sie ze Ci pilot zawilgotnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: *.elpos.net 21 lat temu Mój nie stoi nawet w piwnicy, mojego nie ma wogóle:) I mam nadzieję, że nigdy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tumek Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz odleglosc od tv IP: *.net-80-236-78.issy.rev.numericable.fr 21 lat temu a moze ktos wie w jakiej odleglosci od tv powinno sie siedziec bo moj tv nie stoi w piwnicy:) tylko w pokoju zamierzam kupic sobie wiekszy, tylko nie chce przesadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: odleglosc od tv IP: *.elpos.net 21 lat temu W odległości bezpiecznej, czyli około 50 m. jeżeli telewizor jest zepsuty, można obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: odleglosc od tv IP: *.mitcomp.com.pl 21 lat temu odległośc od TV powinna być ok. 4 x przekątna ekrany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: *.wmc.net.pl 21 lat temu Ja mam pokoj dzienny otwarty, a telewizor ukryty :-). Miedzy drzwiami wejsciowymi a "salonem" mam wysoka na 1.2 m ścianke, przykryta blatem, pod ktorym (po stronie pokoju oczywiście) ukryty jest skadinad duzy telewizor. Efekt jest taki, ze wchodzac do mieszkania nie widac go wogole, zaś do oglądania jest ustawiony b. wygodnie. Nie jest też głównym meblem w mieszkaniu - a o to mi chodzilo. Wydaje mi się, że znalazlem dla niego idealne miejsce - a dokładnie nie ja ale zaprzyjaźniona projektantka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taywan Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu bezpieczna odleglosc to conajmniej 2,5 x przekatna obrazu .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwil Re: Telewizor dobrze ustawiony :-( IP: *.szpital / *.internetdsl.tpnet.pl 21 lat temu Dno, szkoda czasu na ten "artykuł". Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Telewizor dobrze ustawiony 21 lat temu Mam TV w komputerze. Oszczędność miejsca i czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAZMA Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 21 lat temu CIEKAWIE JEST POWIESIĆ TELEWIZOR NA SUFICIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emcia Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: 80.51.63.* 21 lat temu Ciekawe jest powiesić swojego męża na krawacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Water60 Re: Telewizor dobrze ustawiony IP: *.proxy.astra-net.com 21 lat temu To nie jest ciekawe. To jest MORDERSTWO Odpowiedz Link Zgłoś