madame21 21 lat temu Kto mi doradzi jak szybko a niezbyt pracochłonnie przygotować małe przyjątko / 8 osób/ przystawki i coś na ciepło !! Skończyły mi sie pomysły- a nie jestem zbyt dobra kucharką ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zytka Re: małe przyjątko IP: *.datacomsa.pl / 194.246.106.* 21 lat temu szybka sałatka czosnkowa - ser żółty ok.30 dkg w dostkę ok, 0,5 cm, groszek konserwowy, jabłko drobna kosteczka + sos czosnkowy - jogurt+majo+czosnek wycisniety, ser wchlania sos, wiec nie zalewaj całością od razu, zotsaw czesc na pozniej tzn przed podaniem albo sałatka jarzynowa z torebki hortex +jajka na twardo na ciepło - pieczywo czosnkowe, jakies zapiekanki, albo kotleciki z piersi kurczaka z cebula serem i łyżką majonezu na górze smacznego i miłej zabawy ps, przystaweczki-koreczki ze słoiczka, oliwki, deska serów:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszka Re: małe przyjątko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Odwiedź Forum Kuchnia. Tam ciągle o jedzeniu piszą. Ci, co umieją gotować i ci, co nie umieją. Odpowiedz Link Zgłoś