Gość: basia IP: *.ghnet.pl 21 lat temu czy ktos wie jak sfilcowany sweter przywrocic do pierwotnego stanu? bede wdzieczna za porade. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dan Re: sfilcowany sweter IP: *.kwestura.agh.edu.pl / *.kwestura.agh.edu.pl 21 lat temu Niestety.Nic nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: sfilcowany sweter IP: *.ghnet.pl 21 lat temu dziekuje za odpowidz, chociaz malo optymistyczna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: sfilcowany sweter IP: *.kom / *.kom-net.pl 21 lat temu Można mocząc w wodzie po gotowanej fasoli (białej) Działa Odpowiedz Link Zgłoś
acomi Re: sfilcowany sweter 21 lat temu czy ten wywar po fasoli ma miec jakies okreslone stęzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: sfilcowany sweter IP: *.kom / *.kom-net.pl 21 lat temu Ja na duzy garnek 1kg fasoli ugotowałam (wczesniej sie namacza) a potem krótko moczyłam w tym sweter (nie za długo żeby się jeszcze bardziej nie sfilcował :P Na jeden sweter rzeczywiście zadziałało a na inny nie ale może za krótko moczyłam. Napiszcie jak u Was. Odpowiedz Link Zgłoś