Dodaj do ulubionych

Cudowna lekkość bytu

IP: *.idea.pl 21 lat temu
ciekawy materiał ale nie dowiedziałm się o otyłości brzusznej która mnie
dopadła co robić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Cudowna lekkość bytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Bardzo ciekawy artykuł,poruszający chyba wszystkie zagadnienia związane z
      odchudzaniem.Chciałabym się tylko dowiedzięc do jakiego udać się lekarza ,aby
      mieć fachową pomoc przy odchudzaniu.
      • Gość: Joanna Szulc Re: Cudowna lekkość bytu IP: *.stacje.agora.pl 21 lat temu
        Jako autorka dziękuję za miłe słowa :-) Teoretycznie w odchudzaniu powinien
        umieć pomóc lekarz rodzinny. Jednak w praktyce wiadomo, jak bywa z tego typu
        poradami... Lepiej zwrócić się do lekarza medycyny estetycznej (patrz np.
        medycynaestetyczna.medserwis.pl/) lub w poradni chorób metabolicznych
        (np. www.izz.waw.pl). W każdym większym mieście są gabinety lub kliniki
        specjalizujące się w leczeniu otyłości. Warto popytać znajomych, zapytać o
        rekomendację. I być ostrożnym w stosowaniu jakichś bardzo dziwnych diet.
        Pozdrawiam!
    • mameja2 Mam tylko niewielką nadwagę 21 lat temu
      jakieś parę kilo. Najgorsze dla mnie jest poradzenie sobie z OGROMNYM apetytem.
      Gdybym miała złą przemianę byłabym słoniem. Chcę to zrzucić i jak tylko jest
      pogoda wskakuję na swój ulubiony rower. Nie mogę jednak opanować apetytu.
      Ciągle chce mi się jeść! Nie mogę uciekać z domu i mysleć bez przerwy o
      jedzeniu. Brałam już większość z dostępnych preparatów hamujących łaknienie.
      Np. Trimline musiałam zjadać po 6 tabletek na raz, po paru dniach przestawało
      działać. Najgorsze są weekendy, kiedy jestem w domu. Co robić? Nadmieniam, że
      staram sie trzymać dietę, nie jem słodyczy(bez problemu), tłustych rzeczy, ale
      oprócz marchewki coś muszę zjeść! Będę wdzięczna za radę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka