Gość: Ania IP: 217.153.199.* 21 lat temu co sądzicie o moskitierach w oknach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: moskitiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Rewelacja-zero komarow i much w domu.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
saluti Re: moskitiery 21 lat temu Mam we wszystkich pokojach sypialnych, fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: moskitiery 21 lat temu Moskitiery? - obowiązkowe! Można bez obawy o nieproszonych gości otworzyć okno w letni wieczór. I wbrew pozorom lepsze są moskitiery czarne - po prostu ich nie widac, że są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>>>> Re: moskitiery IP: *.sebastiana.ceti.pl 21 lat temu a gdzie mozna kupic takie moskitiery?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: moskitiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Profesionalne moskitiery sa niestety drogie a tansze siatki na okna -ok 10 zl.- mozna dostac w supermarketach.Mocuje sie je na tasme-sa bardzo dobre,tylko trzeba bardzo dokladnie wyczyscic futryny okienne.Moje przetrwaly zime i lato tez mam z glowy.Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pestka Re: moskitiery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu Moskitiery kupiłam w Leroy Mearlin ( nie jestem pewna pisowni) W skład wchodzą; -aluminiowe kontowniki, które trzeba przyciąć na odp wymiar -siatka plastikowa -uszczelka gumowa -plastikowe kontowniki, które spinają w rogach aluminiowe Moskitiery mam we wszystkich oknach w domu. Dodatkowa zaleta-kot nie może uciec przez okno:) Odpowiedz Link Zgłoś
polly6 do Pestka 21 lat temu Witaj, ja również zamierzam kupić te moskitiery. Czy dawno je kupowałaś, chodzi mi o to, czy pochodzą z bieżącej oferty Leroy Merlin? Czy możesz podać informację na temat ceny tych moskitier? Dizęki za info. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: moskitiery IP: 195.94.205.* 21 lat temu Dzięki! I oto mi chodzilo! Aby kot nie mógł uciec przez okno :))))) Odpowiedz Link Zgłoś