IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
Bardzo chce byc slawna mam11 lat i moglabym grac w jakims filmie nie chce sie
chwalic ale umiem grac bo mam zdolnosci aktorskie gram na skrzypcach i
fortepianie i mam duzo wystempow i egzaminow dlatego nie miewam trem przed
wytepami. umiem sie dobrze wyslawiac mam153cm ciemn.blad wlosy do ramion
niebieskie oczy i maze zeby ktos mnie zauwazyl. CHCE SPIEWAC!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: O sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Mam na imie Beata jestem zwariowaną i utalentowaną 13-letnia diewczynka...duzo
      osob che wystąpic w reklamie ja jestem jedną z nich...jestem nawet ładna i
      pragnąca spełnic swoje marzenie:-)byłam tancerką i grałam na pianinie...nie
      boje sie kamer!u mnie nie ma słowa "bać"się!mam 160 cm waze 45,5 kg jestem
      ciemną blondynką oczy zielone:-)
      • dona.a Re: O sławie 21 lat temu
        Mandaryna też chciała być sławna, dobrze się zastanówcie. Na początek kariery
        proponuję lekturę "Słownika poprawnej polszczyzny".
        • Gość: leila Re: O sławie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21 lat temu
          Sława to kara, która wygląda jak nagroda
          • Gość: zonja Re: O sławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
            slawa to nie jest kara!! to jest cos na co ludzie sobie ciezko zapracowali.
            Taki Brad Pitt. Pracowal jako kurczak w sklepie i gdzie doszedl? Albo Jessika
            Alba. Co wy o tym wiecie...myslicie ze to tsakie proste? dacie ogloszenie, i
            juz. Na to trzeba pracowac...no i trzeba wyjechac, wyniesc sie. Mi sie uda, bo
            wiem jaka to ciezka praca, i wiem ze do tego dojde.I daujcie sobie te
            ogloszenia, bo to wam GOWNO da...szczerze.
    • Gość: maga Re: O sławie IP: 212.106.21.* 21 lat temu
      Ja mam 14 i mam wielkie ogromne marzenie zostać aktorką... Nie chcę nią być
      tylko dlatego, żeby być sławną, w zasadzie to na sławie mi w ogóle nie
      zalezy... Chcę być aktorką, bo to lubię. Swobodnie czuję się wystepując, w
      przedstawieniach, czy nawet w wywiadzikach do naszej miejskiej tv...
      pozdrowienia dla tych myślących podobnie :*
    • Gość: Aleksandra Gaweł Re: O sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      mam 12 lat.Nazywam się Aleksandra Gaweł Można mówić Mary-Alex.Chcę zostać
      sławna i dla tego pisze do gazety.Więc prosze o wysłuchanie.
      Mam talent aktorski i występuje w teatrach.Szkolnych tez oczywiście.
      Mam dykcje płynnie mowie nie mam problemow.wiec jednym slowem chce sie umowic
      na wywiad oraz zaangaowanie do dobrego kinowego filmu.Poniewaz chce zostac
      bardzo slawna i zrobic kariere zagranica.Dobrze sie ucze.Wy mi mozecie pomoc w
      osiagnieciu slawy.Mam falowane blond wlosy 147cm szafirowe oczy i zgrabny
      nos.Wiec prosze odpiszcie mi lub skontaktujcie sie na tel:503719562 e-
      mail:olsenka.mk@op.pl
      Pozdrawiam serdecznie.Ola
    • Gość: zgredka Re: O sławie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21 lat temu
      Nie wiem czy to bardziej przerazajace czy smutne. Felietony, czy tez "wywiady"
      p.Jandy sluza glownie jej wlasnej autopromocji, jak ktos lubi to sobie je
      podczytuje i to tyle. Gorzej gdy malolaty wyciagaja z nich dla siebie o wiele
      za daleko idace wnioski, a przede wszystkim traktuja cala sprawe powaznie.
      Dziewczynki! Nie szukajcie waszej drogi w internecie. Nie podawajcie adresow i
      telefonow bo w tym anonimowym swiecie roi sie od oszustow, ktorych majac nascie
      lat trudno rozpoznac. Nie podejmujcie zadnych dzialan bez wiedzy rodzicow.
      Istnieja castingi, konkursy, eliminacje na ktore mozna sie zglaszac i w
      ten /bezpieczny/ sposob probowac zostac zauwazona. Powodzenia.
    • Gość: Ania Re: O sławie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      Hej, jestem Ania, mam 13 lat. Moj tata jest znanym aktorem, mama pracuje w
      telwizji. Podobno jestem glupia, brzydka, mam wade wymowy, nie mam zadnych
      specjalnych talentow, ale jestem juz na tyle duza, by wiedziec, ze
      najwazniejsza rzecza potrzebna do osiagniecia slawy sa mocne plecy. Rodzice na
      pewno mnie gdzies wkreca, bo mowia ze z moja inteligencja to do normalnej pracy
      sie nie nadaje. No coz, bede slawna. Zal mi troche innych dzieciakow, ktorym
      wydaje sie, ze jak cos potrafia to dostana sie na afisz.
      • Gość: zonja Re: O sławie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        jedno: jestes daremna. jesli zdobedziesz slawe dzieki zanjomosciom i rodzicom
        to mi jest Ciebie zal. bo nie wystarczy byc w fimie. ludzie widza, widza jak
        grasz o jaka jestes. wiec nie ciesz sie za wczesnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka