Gość: lukasz13 Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ja bym chciał tak ze swoja dziewczyną.Ale mam dopiero 13 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancelot Sztuka całowania IP: 217.197.79.* 20 lat temu pocałuj mnie ktooś!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Pocałunki są piękne ale jeszcze piękniejsze gdy się całuje z osobą, na której nam zależy... Gdy zaś całujemy się z pierwszą lepszą osobą, którą ledwo co znamy (dla sportu i doskonalenia się w tej sztuce)to pocałunek nie jest rozkoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimpuś Re: Sztuka całowania IP: *.lodz.msk.pl 20 lat temu Najlepiej to kogoś wypizgać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu całuski z mom miesiem mmm.... to najpiękniejsza i najlepsza rzecz na świecie =] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: Sztuka całowania IP: *.lodz.msk.pl 20 lat temu Całuski z moim pieskiem! mmmmmmmmmm najlepsze to w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolusia Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu teżtak myśle ja by mogła się przez cały dzień tak bawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klocek Re: Sztuka całowania IP: *.lodz.msk.pl 20 lat temu ciesze się, że popieracie moje myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiaczek1* Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A ja się nie umiem całować. Nigdy się nie całowałam bo zawsze mam stracha że nie popełnię jakąś gafę przed kolsiem i będzie się nabijał czy coś w tym stajlu ;):] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: >>Dara<< Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Tak całowanie MUSI być extra! Tylko wyobraźcie sobie dziewczyny : całowac się z chłopakiem któremu jedzie z buzi!! Bleach!! Oni pewnie myślą to samo o dziewczynach dlatego KONIECZNIE trzeba myć zęby =) Nawet tylko dlaniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszek Sztuka całowania IP: 84.38.160.* 20 lat temu Całowanie jest bardzo wazne w zwiazku. Nawet nie zdajemy sobie sprawy jak to umacnia wiezi miedzy partnerami. Nie wiem jak mozna sie nie całowac. to jest bardzo przyjemne. Nawet najmniejszy pocałunek sprawia ze nasza druga połowka czuje sie o niebo szczesliwsza. Okazujemy w ten sposób jak nam barzo zalezy na drugiej osobie. pocałunkiem wspieramy ja, rozpieszczamy itd. Całujmy sie jak najwiecej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu zgadzam się z wami ................. powinniśmy się całować jak naj więcej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <man> Re: Sztuka całowania IP: *.lodz.msk.pl 20 lat temu i tak wszyscy wiemy że najlepsze są pocałunki w wargi sromowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teczowa Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu calujac sie z kobieta odczuwam wieksza przyjemnosc niz bym calowala sie z mezczyezna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka Re: Sztuka całowania IP: 213.199.252.* 20 lat temu a ja sie nie zgadzam z wiekszoscia, wydaje mi sie że do pocałunku nie zawsze potrzeba miłości. Nie potrafie się zakochać, ale jeszcze nigdy nie całowałam się bez podniecenia, nie odczuwając rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina;) Sztuka całowania IP: *.olsztyn.mm.pl 20 lat temu uważam ze całusy powinny być!!!!poniewaz to od pocałunku wszystko sie zaczyna;))))))Najlepsze moje wspomnienia sa zwiazane wlasnie z pocałunkami...Uwielbiam sie całować poniewaz sprawia mi to ogromną przyjemnośc.Pocałunk to zajebiste pieszczoty...i powiem nawet ze podobaja mi sie bardziej niż sam SEX poniewaz ukazuja czułośc i jakies uczucie związane z nami i osobą z która sie całujemy....WIECEJ CAŁUSÓW I ŚWIAT BĘDZIE KOLOROWSZY!!!!Oczywiscie z osoba z którą wiążemy jakies uczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Calowanie jest super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olusia Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Bez całowania niewytrzymałabym ani dnia. No najlepszy sposób ( nie licząc seksu) na ukazanie miłości. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu calowanie jest bardzo mile i podniecajace ja niewiem ja morzna to zaniedbywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma ModA? IP: *.icpnet.pl 20 lat temu mmm. całowanie wyszło tak jakby z mody. nastolatki robią to wręcz nałogowo by popisać się przed innymi. i czy to szkoła czy inne miejsce publiczne dla nich nie ma to różnicy- chcą to robić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puma ModA? 2 IP: *.icpnet.pl 20 lat temu a potem ci młodzi czują przesyt, pocałunek taki prawdziwy nie jest już dla nich taką rozkoszą. już czują, że jest ich za dużo. a to nie tak powinno być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: ModA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Myśle , że sa i tacy co sie popisuja, ale niektorzy robia to po prostu z milosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muuunka Re: ModA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu A JA Ci(wam)powiem,że jeszcze nigdy się nie całowałam. Oszczędzam :P NIe no jeśli mam się całować z kolesiem z klasy który zebów nie myje to... dziękuje ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Re: ModA? IP: *.zicom.pl 20 lat temu jak chca to robic, niech to robia bo to jest piekne :D w dodatku przyjemne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celdron Sztuka całowania IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20 lat temu ale jak jej wali z kopary jak ze śmietnika to co sie dziwić że ludzie oszczędzają pocałunki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olokma Sztuka całowania!!!!!!!!!:) IP: *.icpnet.pl 20 lat temu ja uważam, że całowanie jest wyśmienite, ale nie szczególnie samo i tylko by pokazać się innym. przyjemnie jest całować ukochanego mogąc pieścić jego ciało, dotykać go, szeptać czułe słowka.. bez tego to pocałunek jest tak jakby wymuszony, sztuczny i nienaturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Sztuka całowania!!!!!!!!!:) IP: *.icpnet.pl 20 lat temu tak, pamietam moj pierwszy raz, gdy zostalam pocałowana zuepłnie niespodziewanie.. było dziwnie, bo po pocałunku koleś oberwał w twarz. potem w sumie miałam już górki. a kiedy jestem sama i nie mam kogo pocałować to najczęściej robię to na imprezach nawet ze znajomymi. czasem trzeba się zaspokoić, jednak najbardziej lubie pocałunki na maxa czułe i namietne z tym kogo kocham i te które do czegoś poradze. raz napalona pocałowama kiedyś swojego przyjaciela idą drogą i rozmawiając. nie mogłam się powstrzymać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Sztuka całowania!!!!!!!!!:) kobiety? IP: *.icpnet.pl 20 lat temu byłam tak napalona dłuższym okresem niecałowania, że idąc nocą, przytulając się z w zimnie, moje zachamowania prysnęły i zaczęłam calować swojego przyjaciela. nikomu o tym nie powiedzieliśmy, ale pamiętam, że było całkowicie namiętnie! wiem, że skończyło się namiętnym całowaniem i macaniem całego ciała na osiedlowej ławce. trochę byłam zmieszana, ale czułam się fantastycznie. a co do całowania z dziewczynami...to można to zrobić np. podczas imprezy, bo dziewczyna to dziewczyna, wie jak to zrobić żeby zaspokoić drugą osobę i żeby było cudownie! zrobiłam to z 2 razy i uważam,że jednak kobiety wiedzą co to prawdziwy pocałunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Sztuka całowania!!!!!!!!!:) kobiety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Olka oj maja talent do tego te nasze dziewczyny :-) No mam nadzieje ze nie mialas chlopaka w tym czasie :D Wielkie uznianie i pozdro dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Sztuka całowania IP: *.chello.pl 20 lat temu Niektórzy twierdzą że nie potrafią się całować lecz to jest nie prawda. Każdy to potrafi lecz każdy na swój sposb. To jesta najwspanialsza czynność jaką można wykonywać z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Sztuka całowania IP: *.dyn.optonline.net 20 lat temu pocalunki namietne i gorace sa najlesze jakie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JustynkaAa Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Całowanie to wyrażanie uczucia...dla młodszych ,którzy jeszcze nie...no wiecie...więc całujmy się!!!:)hehe:*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Popieram !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dycia Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu wspaniałe uczucie,wspaniale doznania.Ludzie jak Wy mozecie zyc bez calowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Dyciu niestety niektorzy nie tylko nie mogą , ale też nie mają z kim :( i Bogu dziekuje ze problemow takich nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoiska Re: Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu ja np. tego nie robię bo nie mam z kim :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: we Sztuka całowania IP: *.tczew.net.pl 20 lat temu Ja tam wole czysty sex i jeżeli mam całować to piersi i pochwe a nie tam usta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@ti Sztuka całowania IP: *.cust.imagine.ie 20 lat temu zgadzam sie z toba gosiu...!!! w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Sztuka całowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Uwielbiam się całować z moim Mateuszkiem!!! :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mistrzunio Sztuka całowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu co oni za tandetne "style"dali nie wiedza jak to sie robi.lepiej niech sie mnie zapytaja bo ja sem w tym ekspertem;D:D Odpowiedz Link Zgłoś