Gość: damian21 Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daisy Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.asta-net.com.pl 20 lat temu łeeeeeee wiecie ile miał mój facet 100!!! super co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamen Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.torun.mm.pl 20 lat temu ja tez...pozdrow goscia Odpowiedz Link Zgłoś
ferbliczek Re: Sprawdź swój iloraz seksualności 20 lat temu w sferze sexu najważniejsza jest intymność, częsty brak jej powoduje,że w związku coś sie zaczyna nie układać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama313 Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu OPisz intymność, do końca nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.77.classcom.pl 20 lat temu Myślałam, że to strona dla kobiet:) Nie mam członka, więc nie mogę rozwiązać tego testu... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 80.55.110.* 20 lat temu Ktos kto robi takie ankiety mógłby chociaż raz przeczytać pytanie i spróbowac na nie sam odpowiedziec, może wtedy by wpadł na to że jednakowe odpowiedzi do różnych pytań sa zupełnie bez sensu i taka ankieta to fikcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 80.244.139.* 20 lat temu Uważam że odpowiedzi w teście są beznadziejne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 156.17.253.* 20 lat temu Czy stosunek codziennie to za czesto, pytam, bo moja partnerka mowi ze to powyzej normy..? Jak dla mnie to ok. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamen Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.torun.mm.pl 20 lat temu no mam 10o ale ja tak mam od dziecinstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
myrcham Dyskryminacja!!! 20 lat temu Ten test jest tylko dla facetów czy to oznacza, że kobiety nie mają problemów? Hihi niestety nie mogę odpowiedzieć na pytanie czy moge kontrolować wytrysk:) Ja chcę test SQ dla kobiet! Odpowiedz Link Zgłoś
mambo5 Kurde a mi wyszlo 100!!!I co teraz? 20 lat temu No nie moge wyszlo mi SQ 100 !!! Moja zona mowi ze to prawda, kochanka mowi ze supper i tak trzymac , Ostatnio spotkana dziewczyna pytala sie gdzie sie tego wszystkiego nauczylem. A ja wierze ze zycie zaczyna sie po ..50 tce. Chce mi sie zyc ....bez viagry bo to tylko glowa byla chora i myslalem ze zasile rzesze pacjetow andrologicznych lekarzy:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lily-rose melody czemu ten test jest skierowany tylko do facetow? IP: *.toya.net.pl 20 lat temu j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
pytong1 Czemu tylko do facetów? 20 lat temu Ponieważ jedynie faceci posiadają zaburzenia funkcji seksualnych, które można zmierzyć centymetrem .... Analogiczny test dla kobiet musiałby bybc nieskończenie bardzie subtelny a tym samym -trudny do wypełnienia i zinterpretowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwolnic orke Re: Czemu tylko do facetów? IP: *.w86-198.abo.wanadoo.fr 20 lat temu glupia pindo, gowno prawda. to kobiety sprowadzily mezczyzn do takiej postaci. Zaburzenia ktore da sie sprawdzic za pomoca linijki, tez mi cos. Czasem mysle ze lepiej byc jednak porostym mechanizmem, niz tym najsmutniejszym obrazkiem na swiecie- nieumalowana kobieta z rana, z wielkim zalem nad soba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.swps.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu A może by tyo przetłumaczył ktos znający się na tym rzemiosle, a nie analfabeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ze mną jest chyba coś nie tak. Z tego co wiem większość facetów lubi, jak partnerka wydaje głśne dźwięki podczas stosunku, mnie natomiast to rozprasza, co w rezultacie przekłada się na opóźnienie, lub nawet brak wytrysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 20 lat temu Ja wiem dlaczego mam zanik erekcji ponieważ kobiety myślą że facetą wystarczy sam widok ich ciał, a przecież to po jakimś czasie już tak nie działa jak na początku. pa.pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielash Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu a ja mialem 86 i mam wy..e..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elbodo Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.otenet.gr 20 lat temu Co sie dziwicie? Ten test zostal ulozony dla mezczyzn, ktorym jak wiadomo wszystkie szare komorki (za wyjatkiem moze jednej) obsuwaja sie w dolne partie ich wspanialych meskich cial! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość A mnie seks po prostu mało interesuje IP: *.aster.pl 20 lat temu Nie mam problemów z erekcją czy wytryskiem, ani kłopotów osobistych. Po prostu, niewarta skórka wyprawki. Wolę z żoną porozmawiać niż uprawiać seks, to samo dotyczyłoby każdej innej kobiety. A jeszcze lepiej nie rozmawiać, tylko poczytać sobie książklę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddie Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.riz.pl 20 lat temu a może test dla kobiet,pls??? wyłożyłam sie na pytaniu z erekcją :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
irini Sprawdź swój iloraz seksualności 20 lat temu Tylko czemu test przeznaczony jest dla mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej z Berzy Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.os1.kn.pl 20 lat temu Wasz test nadaje się do BRAVO GIRL. PS. Na tym kończe ponieważ nie chce używać wulgaryzmów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jako dawcspermy@gazeta.pl utrzymuje duża aktywnosc sexuakna.zawsze osiagam orgazm,zawsze czuje pozadanie ale tylko do atrakcyjnych kobiet.zawsze dochodzi do wytrysku i moge utrzymac wzwód do konca akcji.uwielbiam gre wstepna.ADAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasiu B Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 217.153.224.* 20 lat temu A ja tam wolę z laską pograć w CS'a albo BF1942. Jak wspólnie campimy 4 flagi w bocage mamy mokro. W tescie mam 76 [jutro idę do sexuologa] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzeCzeN dno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Jaki denny test!! Wyszło mi, że powinienem się leczyć podczas gdy wszystko jest ze mną w pożądku. Żeby osiągnąć wynik w okolicach 90, trzeba odpowiadać "zawsze" na każede pytanie. Bo jak nie będziesz miał ok. 90 to znaczy, że musisz się leczyć! Dno... kto normalizował te testy i określał rozkład wyników wogóle. I to poważni ludzie w poważnym serwisie umieszczają...eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Kocibrzycki Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu Oj, zabrakło mi 2 punkty do 84 to koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nota pfizer client Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.chello.pl 20 lat temu "we współpracy z firmą Pfizer" Czyli z firma ktora produkuje Viagre, i sens calego artykulu staje sie jasny. Jak najlepiej sprzedac Viagre, przekonac kobiete zeby porozmawiala na te tematy ze swoim facetem, ten straci pewnosc siebie i zacznie latac do apteki. Jak przekonac kobiete zeby porozmawiala z facetem? Podac jej kilka powodow nie zwiazanych z seksem (cukrzyca etc. - troska o zdrowie swojego partenra.) A co jesli kobieta w ogole nie zauwarza zadnych powodow do zmarwien? Wynajac jakas dziwke z tytulem magistra w Brazyli zeby podpisala sie pod testem ktory niby jest dla facetow ale na ktory moga odpowiedziec ich partnerki i ktorego jedynym celem jest to aby partnerka zaczela sie zastanawiac czy faktycznie wszystko z ich wspolzyciem jest w porzadku. Zyski gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna? Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 217.153.26.* 20 lat temu Coś na miarę "Poradnika"... Dlaczego tylko dla facetów? Słowem - żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kototluk Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Ten test jest zbyt schematyczny od pierwszego pytania widac ze jesli ktos chce to moze podciagnac wzwyz swoje wynimi odpowiadajac na wszystkie pytania wybierajac ostatnia odpowiedz... moze natepnym razem troche bardziej rozbudujce test ? by trodniej bylo rozszyfrowac ten algorytm ankiety ... z natury czlowiek dazy do oszustw nawet w lozku ( 66% kobiet udaje sztczytowanie jak nie wiecej )i jak tu byc uczciwym skoro na widok takiego schematycznego testu "poszerzacz usmiechow" sam otwiera sie w kieszeni?? Odpowiedz Link Zgłoś