Dodaj do ulubionych

Sprawdź swój iloraz seksualności

• Gość: damian21 Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu
      ???
    • Gość: Daisy Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.asta-net.com.pl 20 lat temu
      łeeeeeee wiecie ile miał mój facet 100!!! super co???
      • Gość: flamen Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.torun.mm.pl 20 lat temu
        ja tez...pozdrow goscia
    • ferbliczek Re: Sprawdź swój iloraz seksualności 20 lat temu
      w sferze sexu najważniejsza jest intymność, częsty brak jej powoduje,że w
      związku coś sie zaczyna nie układać.
      • Gość: kama313 Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
        OPisz intymność, do końca nie wiem co to jest
    • Gość: M Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.77.classcom.pl 20 lat temu
      Myślałam, że to strona dla kobiet:) Nie mam członka, więc nie mogę rozwiązać
      tego testu... niestety...
    • Gość: jacek Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 80.55.110.* 20 lat temu
      Ktos kto robi takie ankiety mógłby chociaż raz przeczytać pytanie i spróbowac na
      nie sam odpowiedziec, może wtedy by wpadł na to że jednakowe odpowiedzi do
      różnych pytań sa zupełnie bez sensu i taka ankieta to fikcja
    • Gość: ms Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 80.244.139.* 20 lat temu
      Uważam że odpowiedzi w teście są beznadziejne!!!
      • Gość: ciekawy Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 156.17.253.* 20 lat temu
        Czy stosunek codziennie to za czesto, pytam, bo moja partnerka mowi ze to
        powyzej normy..? Jak dla mnie to ok. Co wy na to?
        • Gość: Ja Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.lodz.mm.pl 20 lat temu
          Mało
    • Gość: flamen Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.torun.mm.pl 20 lat temu
      no mam 10o ale ja tak mam od dziecinstwa...
    • myrcham Dyskryminacja!!! 20 lat temu
      Ten test jest tylko dla facetów czy to oznacza, że kobiety nie mają problemów?
      Hihi niestety nie mogę odpowiedzieć na pytanie czy moge kontrolować wytrysk:)
      Ja chcę test SQ dla kobiet!
    • mambo5 Kurde a mi wyszlo 100!!!I co teraz? 20 lat temu
      No nie moge wyszlo mi SQ 100 !!!
      Moja zona mowi ze to prawda,
      kochanka mowi ze supper i tak trzymac ,
      Ostatnio spotkana dziewczyna pytala sie gdzie sie tego wszystkiego nauczylem.
      A ja wierze ze zycie zaczyna sie po ..50 tce.
      Chce mi sie zyc ....bez viagry bo to tylko glowa byla chora i myslalem ze
      zasile rzesze pacjetow andrologicznych lekarzy:)))))))))))
    • Gość: lily-rose melody czemu ten test jest skierowany tylko do facetow? IP: *.toya.net.pl 20 lat temu
      j.w.
      • pytong1 Czemu tylko do facetów? 20 lat temu
        Ponieważ jedynie faceci posiadają zaburzenia funkcji seksualnych, które można zmierzyć centymetrem .... Analogiczny test dla kobiet musiałby bybc nieskończenie bardzie subtelny a tym samym -trudny do wypełnienia i zinterpretowania...
        • Gość: uwolnic orke Re: Czemu tylko do facetów? IP: *.w86-198.abo.wanadoo.fr 20 lat temu
          glupia pindo, gowno prawda. to kobiety sprowadzily mezczyzn do takiej postaci.
          Zaburzenia ktore da sie sprawdzic za pomoca linijki, tez mi cos. Czasem mysle
          ze lepiej byc jednak porostym mechanizmem, niz tym najsmutniejszym obrazkiem na
          swiecie- nieumalowana kobieta z rana, z wielkim zalem nad soba.
    • Gość: tatar Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.swps.edu.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      A może by tyo przetłumaczył ktos znający się na tym rzemiosle, a nie
      analfabeta.
    • Gość: Leon Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ze mną jest chyba coś nie tak. Z tego co wiem większość facetów lubi, jak
      partnerka wydaje głśne dźwięki podczas stosunku, mnie natomiast to rozprasza,
      co w rezultacie przekłada się na opóźnienie, lub nawet brak wytrysku.
    • Gość: Adam Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 20 lat temu
      Ja wiem dlaczego mam zanik erekcji ponieważ kobiety myślą że facetą wystarczy
      sam widok ich ciał, a przecież to po jakimś czasie już tak nie działa jak na
      początku. pa.pa.
    • Gość: zielash Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      a ja mialem 86 i mam wy..e.....
    • Gość: Elbodo Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.otenet.gr 20 lat temu
      Co sie dziwicie? Ten test zostal ulozony dla mezczyzn, ktorym jak wiadomo
      wszystkie szare komorki (za wyjatkiem moze jednej) obsuwaja sie w dolne partie
      ich wspanialych meskich cial! ;-)
    • Gość: Gość A mnie seks po prostu mało interesuje IP: *.aster.pl 20 lat temu
      Nie mam problemów z erekcją czy wytryskiem, ani kłopotów osobistych. Po prostu,
      niewarta skórka wyprawki. Wolę z żoną porozmawiać niż uprawiać seks, to samo
      dotyczyłoby każdej innej kobiety. A jeszcze lepiej nie rozmawiać, tylko
      poczytać sobie książklę.
    • Gość: eddie Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.riz.pl 20 lat temu
      a może test dla kobiet,pls??? wyłożyłam sie na pytaniu z erekcją :))))))
    • irini Sprawdź swój iloraz seksualności 20 lat temu
      Tylko czemu test przeznaczony jest dla mężczyzn?
    • Gość: Andrzej z Berzy Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.os1.kn.pl 20 lat temu
      Wasz test nadaje się do BRAVO GIRL.
      PS. Na tym kończe ponieważ nie chce używać wulgaryzmów!!!
    • Gość: ADAM Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      jako dawcspermy@gazeta.pl utrzymuje duża aktywnosc sexuakna.zawsze osiagam
      orgazm,zawsze czuje pozadanie ale tylko do atrakcyjnych kobiet.zawsze dochodzi
      do wytrysku i moge utrzymac wzwód do konca akcji.uwielbiam gre wstepna.ADAM
      • Gość: Jasiu B Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 217.153.224.* 20 lat temu
        A ja tam wolę z laską pograć w CS'a albo BF1942. Jak wspólnie campimy 4 flagi w
        bocage mamy mokro. W tescie mam 76 [jutro idę do sexuologa]
    • Gość: CzeCzeN dno... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Jaki denny test!! Wyszło mi, że powinienem się leczyć podczas gdy wszystko jest
      ze mną w pożądku. Żeby osiągnąć wynik w okolicach 90, trzeba odpowiadać "zawsze"
      na każede pytanie. Bo jak nie będziesz miał ok. 90 to znaczy, że musisz się
      leczyć! Dno... kto normalizował te testy i określał rozkład wyników wogóle. I to
      poważni ludzie w poważnym serwisie umieszczają...eh...
    • Gość: Witek Kocibrzycki Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.adsl.inetia.pl 20 lat temu
      Oj, zabrakło mi 2 punkty do 84 to koniec.
    • Gość: nota pfizer client Re: Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.chello.pl 20 lat temu
      "we współpracy z firmą Pfizer"

Czyli z firma ktora produkuje Viagre, i sens calego artykulu staje sie jasny.

Jak najlepiej sprzedac Viagre, przekonac kobiete zeby porozmawiala na te tematy
      ze swoim facetem, ten straci pewnosc siebie i zacznie latac do apteki. Jak
      przekonac kobiete zeby porozmawiala z facetem? Podac jej kilka powodow nie
      zwiazanych z seksem (cukrzyca etc. - troska o zdrowie swojego partenra.) A co
      jesli kobieta w ogole nie zauwarza zadnych powodow do zmarwien? Wynajac jakas
      dziwke z tytulem magistra w Brazyli zeby podpisala sie pod testem ktory niby
      jest dla facetow ale na ktory moga odpowiedziec ich partnerki i ktorego jedynym
      celem jest to aby partnerka zaczela sie zastanawiac czy faktycznie wszystko z
      ich wspolzyciem jest w porzadku.

Zyski gwarantowane.
    • Gość: Inna? Sprawdź swój iloraz seksualności IP: 217.153.26.* 20 lat temu
      Coś na miarę "Poradnika"... Dlaczego tylko dla facetów? Słowem - żenada.
    • Gość: Kototluk Sprawdź swój iloraz seksualności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Ten test jest zbyt schematyczny od pierwszego pytania widac ze jesli ktos chce
      to moze podciagnac wzwyz swoje wynimi odpowiadajac na wszystkie pytania
      wybierajac ostatnia odpowiedz... moze natepnym razem troche bardziej rozbudujce
      test ? by trodniej bylo rozszyfrowac ten algorytm ankiety ... z natury
      czlowiek dazy do oszustw nawet w lozku ( 66% kobiet udaje sztczytowanie jak nie
      wiecej )i jak tu byc uczciwym skoro na widok takiego schematycznego
      testu "poszerzacz usmiechow" sam otwiera sie w kieszeni??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka