Dodaj do ulubionych

białe plamy od solarium

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
Nie wiem czy to tylko moj problem, ale mam na ciele dosc sporawe biale plamy
ktore wogóle nie chca mi sie opalic;-(mam je na plecach i siedzeniu;-)
chcialabym sie rownomiernie opalic bo juz niedlugo sylwester a suknie mam z
prawie calkowicie odkrytymi plecami;-( czy znacie jakis moze krem ktory
wyrowna opalenizne?ewentualnie pomoze zniesc ta drastyczna roznice.
Z gory dziekuje za pomoc i
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ivanka333 Re: białe plamy od solarium 21 lat temu
      Jesli opalasz się na w leżącym solarium to niestety tak jest, dla wyrównania
      opalenizny idź na stojące solarim,
      • Gość: Monia Re: białe plamy od solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Chyba tak zrobie... zapisze sie na stojące;-)a moze znasz jakies skuteczne
        przyspieszacze?
        • Gość: enia Re: białe plamy od solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
          Dzisiaj wróciłam od dermatologa. Miałam ten sam problem co ty.Te plamy się nie
          opalą,bo to są grzyby.Dostałam na to specjalną maść,tabletki i płyn i poprostu
          trzeba to wyleczyć,bo będzie się to roznosiło po większej partii ciała. Ktoś
          przed tobą leżał chory,i poprostu się zaraziłaś.Dla swojego dobra i nie tylko.
          Zgłoś się do lekarza.Dobrze ci radzę.
          • Gość: Monia Re: białe plamy od solarium IP: 192.85.110.* 21 lat temu
            Wydaje mi sie ze to raczej nie jest grzyb, poniewaz mam tylko dwa
            biale "placki"na plecach i na siedzeniu;-)bardziej mi to wyglada na to ze jak
            sie opalam to masa ciala w tych miejscach powoduje wiekszy nacisk i przez to
            sie slabiej opalam,
            Ale dziekuje za porade,
            Pozdrawiam
        • ivanka333 Re: białe plamy od solarium 21 lat temu
          Ja chodzę do solarium raz na jakiś czas ale mogę Ci polecić przyspieszacz w
          saszetkach soleo albo w drogerii Rivierę z Polleny Evy, pozdrawiam
          • Gość: Monia Re: białe plamy od solarium IP: 192.85.110.* 21 lat temu
            Dzieki Ivanko,na pewno to kupie,
            Pozdrawiam
            Monia
      • Gość: Kasia Re: białe plamy od solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        ?
    • Gość: ani Re: białe plamy od solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
      To jednak jest grzybica - też to miałam i ma to 90% solarystek
      Dokładnie nazywa się to łupież pstry,
      • Gość: Enia Re: białe plamy od solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        ani!jak długo to leczyłaś,ja jestem w trakcie,ale słyszałam że to się bardzo
        długo leczy.
      • Gość: Monia Re: białe plamy od solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21 lat temu
        Ani prosze napisz czym to leczysz!!!Pliss
        Nawet nie zdawalam sobie sprawy ze do to moze byc grzybica;-((Z gory dziekuje
        za pomoc!!
    • Gość: Ola Re: białe plamy od solarium IP: *.stk.net.pl 21 lat temu
      Jeśli 2 białe plamy pojawiły sie w okolicy łopatek i ,,siedzenia'' to z
      leżenia ,w niektorych miejscach robia sie fałdki i tyle... natomiast łupież
      pstry miałam kilka lat temu( dostałam na solarium) i jest to pełno małych
      białych kropek(na plecach) które nie chcą sie opalić. Pamietam że musiałam je
      smarować maścią Clotrimazolum i brałam jakieś tabletki. Po 2 msc. ( było lato)
      miałam wyjśc na słońce i plamki sie opaliły.
        Olu nawet nie wiesz jak mnie uspokoilas!!!Balam sie ze to cos powaznego...
        a plamy mam dokladnie na dwoch posladkach;-)i po srodku plecow dokladnie na
        kregach;-)
        Dzieki
        POzdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka