Gość: Ania Re: Jedz i chudnij IP: *.ghnet.pl 20 lat temu No jak sie nie umie czytac...ta utrata 12 kg to w 3 miesiace, choc uwazam ze to i tak za duzo. Oczywiscie jak masz spora nadwage to inaczej sie nie da, ale wszystkie dziewczyny,ktore chca sie odchudzic np.przed latem maja niewielka d\nadwage i powinny tracic 1,5 kg miesiecznie wtedy dopiero nie grozi Ci jojo, a czeka pozytywna zmiana nawykow kulinarnych.powodzenia wszystkim odchudzajacym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phiphek Re: Jedz i chudnij IP: *.gdynia.mm.pl 20 lat temu Phi! To jest nie możliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Jedz i chudnij IP: 213.155.185.* 20 lat temu tak chyba przez 3 miesiace ... umiesz czytac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jedz i chudnij IP: *.nitronet.pl 20 lat temu ta cała dieta jest do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Jedz i chudnij IP: *.tvgawex.pl 20 lat temu A gzdie można obliczyć swoją prawidłową wage??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale gó..!!!!!! bez tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu przelece wasze tłuste mamusiki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jedz i chudnij IP: *.olsztyn.mm.pl 20 lat temu no to chyba o to chodzi, zeby w jak najkrotszym czasie zrzucic jak najwiecej wagi nie zaburzajac prawidlowego funkcjonowania organizmu. jak ktos chce duzo zrzucic to ten sposob jest bdb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jedz i chudnij IP: *.olsztyn.mm.pl 20 lat temu poza tym tam pisze 12 kg w ciagu 3 miesiecy a nie 1 miesiaca :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karka Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu kupilam preparat "therm line" na internecie za 84 zł i to w promocji :/ a teraz widze ze w aptece niecale 30zl... heh super okazja ale wracajac do preparatu..wcale nie spadlo mi 7kg w ciagu 2 tyg tak jak obiecywali.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batty Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu to jest raczej rezygnowanie z przyjemnosci... lepiej poprostu ograniczyc jedynie posilki do 4 dziennie i jesc jak najmniej slodyczy...To pomoze bardziej niz takie diety... Jak sam lekarz stwierdzil ze osoba bedaca na diecie 3 miesiace juz z diety nie wyjdzie...wiec lepiej najpierw pomylec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: happy Re: Jedz i chudnij IP: 83.238.121.* 20 lat temu Pozdrawiam wszystkich czytajacych mojego komenta. Chiclam powiedziec ze od jakiegos czasu zaczelam sie odchudzac. i tu nie chodzi o jakies glodzenie!!!!!!! poprostu mam swoje kikla zasad 1. przerzucilam sie na pieczywo WASA ( jest zdrowsze i mnie tuczace;]) 2. jem ok 5 posilkow dzieninie z tym ze nie jem calego obidu od razu tylko np o 14 zupe a o 16 drugie danie ( za to jem cale posilki tylko w troszke mniejszych ilosciach) 2 polecam tez Chrom organifczny w aptekach ( oczyszcza organizm ) mimo ze pisze na nim ze mozna brac codzienie ja biore co 5 dni. zdecydowanie zmniejsza laknienie( szegolnie na slodycze) 4. punkt najwazniejszy!!!!!!!!! cwicze codzienie cwiczenia Pilates !!!! sa rewelacyjne!!!! czuje jak wszystkie moje miesnie ( szczegolnie brzucha bo sa na nie skierownae) pracuje!!!! cwicze ok 40 min dziennie na wieczor;] no i co sobote wypad na rower. dzieki tym cwiczeniom odzyskalam wiare w siebie no i najwaznijesze nie glodze sie lae trzeba zaznaczyc ze slodycze odpadaj!!!! ( nie mowie ze wogole ale raczej jedyne co jem slodkiego to moje ulubione kuleczki czekoladowe z mlekiem na sniadanie <mniam>) i tyle ;];];] Caluje was wszystkich :*:*:*:* KAZDA Z NAS JEST PIEKNA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Jedz i chudnij IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20 lat temu Reklama w GG nie jest zgodna z zawartością serwisu. Na reklamie pisze, że można sprawdzić ile powinno się ważyć. Patrzę, a tu porada jak schudnąć. Gdzie można znaleść opisywany kalkulator, bo nie wiem ile kilo mam przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Jedz i chudnij IP: *.ists.pl / *.ists.pl 20 lat temu Zna ktoś jakiś serwis, gdzie pisze jak przytyć 13 kilo? Tak wynika z tego kallkulatora serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833742.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alebazi Re: Jedz i chudnij IP: *.chello.pl 20 lat temu hehe niewierze w te diety cud kazdy mowi ze dieta opracowana przez niego jest najlepsza a jest takie przyslowie "kazda myszka swoj ogonek chwali"te diety to jedna wielka bajka najwazniejszy jest SPORT i rozsadne odchudzanie,pamietajcie o tym powodzenia :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Jedz i chudnij IP: *.pilawska.osiedla.net 20 lat temu s4.bitefight.pl/c.php?uid=81168 - sposób na nude, tylko pełnoletni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Jedz i chudnij IP: *.chello.pl 20 lat temu Gosiu widocznie zle przeczytałaś! 12kg w ciągu trzech miesięcy!A gwałtownym spadkiem wagi w bardzo krótkim czasie można nazwać rygorystyczną dietę Kopenhaską.W której chudnie się 7-20kg w ciągu 13 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądna Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu 12 kg w ciagu trzech miesiecy a nie miesiaca Ty inteligencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Co mam zrobić ?? żeby zrzucić pare kilo bez ćwiczeń gdyż jestem po 12 operacjach (staw biodrowy i kolanowy ) i wysiłek fizyczny nie wchodzi w gre jak pozbyć sie zbydnych zwałów tłuszczu .Już próbowałam różnych diet i nic nie pomaga a jeśli to na krótko nie słodze herbat ani kawy słodycze mnie ogólnie nie ciągną,a schudnąć nie mogę przy wzroście 164 ważę 74 kilo .Co robić proszę o rade .:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwazna Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu W CIAGU TRZECH MIESIECY!!! CZYTAJ UWAZNIE GOSIU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Jedz i chudnij IP: *.ghnet.pl 20 lat temu Ja osobiście polecam: 1.nie jeść po 18 bo pokarm idzie w tłuszcz 2.nie jeść aby się napchać tylko aby zwalczyć głód(to jest ciężkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Jedz i przytyj IP: *.tcz.vectranet.pl 20 lat temu Jem dużo i nic. Czy jest coś żeby przytyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu mi się wydaje że ta cała dieta to bujda.jak człowiek o zdrowym umyśle może wierzyć w takie coś?!12 kg w cią gu 3 mc!!i co jeszcze??!!może odrazu 12 kg przez 3 dni!! Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu no to jesteś człowiekiem małej wiary, bo ja właśnie straciłem 11 kg, jestem trzy tygodnie pred finiszem;) uwierz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Jedz i chudnij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu "Nawet 12 kilogramów w ciągu trzech miesięcy! ..."czytaj uwaznie artykuła a potem go dopiero komentuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwiaczek2005 Jedz i chudnij IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu i to proponuje pani Dietetyk?wierzyc mi sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
latuja Re: Jedz i chudnij 20 lat temu A masz jakieś zastrzeżenia? Co w tej diecie jest nei tak? prześledź sobie moje posty, minęło sporo czasu u mnei waga bada 65,5 kg. żadnych skutków ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jedz i chudnij IP: *.net.autocom.pl 20 lat temu Ja schudlam 9 kilo nie jedząc tylko kolacji, sniadanie i obiad jadłam normalnie :). Naprawdę skuteczne... Odpowiedz Link Zgłoś