weteran3 20 lat temu to ma sens jak chłopak ma 15 lat... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olala Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z IP: 80.50.104.* 20 lat temu chłopak ma 15 lat - przeciez to jeszcze dzieciak, który interesuje sie zbawą a nie zyciem. bez przesadyzmu. nie powinno być nawet takiego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter ja nie byłem dzieciakiem,brakowało mi starszej IP: *.eklon.pl / *.171.77.130.crowley.pl 20 lat temu partnerki.Moje rówieśniczki były naprawdę dzieciakami. Miałem już owłosiony tors i męczyłem się bardzo. Gdybym wtedy dobrze zaczął z doświadczoną kobietą nie zrobiłbym wielu głupstw a moje życie potoczyłoby się zupełnie innaczej. Tak jest z większością chłopaków. Ja nie wiem dlaczego kobiety mówią że 15 latek to dzieciak. Jeżeli chodzi o seks to parę lekcji zmienia tych dzieciaków w sprawnych samców. Ale wam się nie chce tego spróbować. Idziecie na łatwiznę. Liczycie na poobijanego doświadczonego na błędach faceta. Na szczęście są wyjątki. Znam taki przypadek.Mój 25-letni kolega pokochał swoją 43letnią kierowniczkę z pracy z wzajemnością.Ich miłość była niezwykle sympatyczna.Znam też przypadek 40-letniej kobiety , która żyła seksualnie ze wszystkimi kolegami swojego syna. Zapewniam cię że wszyscy oni bardzo dobrze ułożyli sobie życie z rówieśniczkami. Coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: ja nie byłem dzieciakiem,brakowało mi starsze 20 lat temu hehehe , buhahahaha , to dobra sciema hehe Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: ja nie byłem dzieciakiem,brakowało mi starsze 20 lat temu 42 - 16 nie równa się 15 o ile umiem liczyć . O co ten krzyk ..?? Jak im dobrze ze sobą - to na zdrowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evik Re: ja nie byłem dzieciakiem,brakowało mi starsze IP: 80.54.169.* 20 lat temu Znam też przypadek > 40-letniej kobiety , która żyła seksualnie ze wszystkimi kolegami swojego syna. Jesli dla ciebie ta osoba jest kobieta to ty pewnie nie znasz znaczenia tego słowa,przeciez to rasowa 40-letnia dziwka.Pogratulowac synowi takiej mamuski. Odpowiedz Link Zgłoś
ar82 Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z 20 lat temu No to jest róznica własnie on nie ma 15 lat a jest 15 lat młodszy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z 20 lat temu fajnie,że są ludzie majacy odwage zyć po swojemu Odpowiedz Link Zgłoś
dr.rocco Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z 20 lat temu No tak fajnie , ale 15 latek to dziecko , i ta kobieta jest pedofilka. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z 20 lat temu a ty ile masz lat,ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem????? Ona ma 42 lata,a koles jest o 16 lat młodszy! Policz sobie,to znaczy,że ma 26 lat i jest zupełnie dorosły. Zresztą w Polsce zakazane sa jedynie kontakty seksualne z osobami poniżej 15 roku życia Odpowiedz Link Zgłoś
passionati Re: To chore 20 lat temu dr.rocco napisał: > No tak fajnie , ale 15 latek to dziecko , i ta kobieta jest pedofilka. Zgadzm się z jego opinią, 15l dziecko i dorosła kobieta!? To jak młoda dziewczyna i starszy o 20 i więcej lat mężczyzna to nekrofilia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z IP: *.crowley.pl 20 lat temu Ja tez mam młodszego męża i to o 11 lat i jesteśmy bardzo szczęśliwi jesteśmy już ponad 16 lat razem wiek nie ma znaczenia jeżeli jest miłość,więc prosze się nie obawiać powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia26 Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z IP: *.cable.satra.pl 20 lat temu Na starej piczy mlodziez sie cwiczy, hehe. A teraz tak powaznie. Czys ty kobieto postradala rozum ?? Przeciez to moglby byc Twoj syn. Chlopak jest jeszcze dzieckiem i to w pelnym tego slowa znaczeniu, rowniez pod wzgledem prawnym. Moglabys byc oskarzona o pedofilie. Zreszta sam fakt ze myslisz o nim jak o mezczyznie sklania mnie do tego by sadzic ze z Toba cos nie tak. Jestes chyba napalona, dawno cie nikt nie ten tego ,ze myslisz w taki sposob. Ludzie chroncie swoje dzieci przed takimi babsztylami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: agunia26 IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Który chłopak jest dzieckiem? Ten 26-letni facet z artykułu? Nie chciało się przeczytać i teraz piszesz bzdety! (chociaż mądrze to jednak nie na temat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieknoscDNIA Re: agunia26 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20 lat temu <O matko boska...debilii..i swiato..ych tu sporo...ale porzadnie ze zrozumieniem przeczytac..to juz nie ma komu...no tak... tez mam faceta mlodszego o....19 lat i nic sie nie stalo...jest super,a to ,ze oboje mamy partnerow..w niczym nie przeszkadza ...takie jest zycie ...i tylko JEDNo...pozdrawiam... "zycie jest piekne"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeannke_piss Mlodszy facet - super rzecz :) IP: *.19-240-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 20 lat temu Polecam wszystkim paniom po czterdziestce. Bardzo dobrze robi na zwiekszenie dobrego samopoczucia i zwyzke samooceny. Ja spotkalam cudownego chlopaka, ma 19 lat mniej niz ja :-)). Wiadomo, ze nie ma specjalnie przyszlosci w takim zwiazku ale jest to bardzo mile no i jak stwierdzila moja poprzedniczka: zycie jest jedno wiec nie odmawiajmy sobie milych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baby Re: Mam 42 lata i właśnie rozpoczęłam znajomość z IP: 195.205.228.* 20 lat temu Mam 42 lata i partnera o 20 lat młodszego. Jesteśmy szczęsliwi, bo jesteśmy idealną parą. Potrafimy ze sobą rozmawiać i bardzo namiętnie sie kochać. Jeśli tylko taki układ jest akceptowany przez obojga, to wierzcie mi , życie może być piękne. Odpowiedz Link Zgłoś