oolge 20 lat temu pomocy, kupiłam buty które spadają mi z nóg, są zbyt luźne. Buty nie są skórzane. Czy znacie może jakieś sposoby by je "zmiejszyć"? Będę bardzo wdzięczna za rady. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonka16 Re: za duże buty - pomocy 20 lat temu czy to są paseczki ? czy pełne ? jeśli to 2 to napchaj waty w czubki. Odpowiedz Link Zgłoś
osika4 Re: za duże buty - pomocy 20 lat temu Jeżeli to są buty pełne,możesz też spróbować włożyć wkładki, są w każdym sklepie obuwniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
oolge Re: za duże buty - pomocy 20 lat temu buty są całkowicie zakryte, z watą próbowałam-wiem ze to smieszne ale bolą mnie palce. Jezeli chodzi o wkładki to próbowałam z takimi żelowymi, niestety stasznie się wtedy stopa ślizga... Może powinnam spóbować z innymi wkładkami? ale bardzo dziekuję za Wasze rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: za duże buty - pomocy IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 20 lat temu A może wystarczyło przed kupieniem przymierzyć te buty? Odpowiedz Link Zgłoś