Gość: kika IP: *.hbz.pl 20 lat temu gdzie w wawie mogę dostać ładne firanki w rozsądnych cenach? Powiedzmy za kilkadziesiąt zł (maksymalnie) za metr.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zresetowany_berbec Re: firany- warszawa 20 lat temu ostatnio byłam na stadionie po latach nieodwiedzania- na koronie, na samej górze mają od pyty ładnych firanek z takiego modnego ostatnio, delikatnego materiału. Nie pamietam cen, ale skoro stadion, a firanki są sprzedawane przez naszych wschodnich sąsiadów to ceny nie powinny być wysokie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: firany- warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=48618299&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: firany- warszawa IP: *.aster.pl 20 lat temu Kilkadziesiąt zł to może być 50 jak i 90. Ale w cenie ok. 60 za 1 mb. możesz dostać na ul. Szkoły Orląt 4 bardzo ładne firanki, duży wybór i większość jest dostępna od ręki. A jeśli masz samochód to parę kilometrów pod Warszawą (dokładnie w Sulejówku)jest również bardzo duzy wybór, ceny jeszcze niższe ale chyba trzeba na nie czekać. Sklep w Sulejówku jest na w pawilonach na wysokości stacji kolejowej (jadąc od Warszawy jest on po lewej stronie torów kolejowych). Odpowiedz Link Zgłoś
grazkax Re: firany- warszawa 20 lat temu akurat tego na Szkoły orląt nie polecam- nieprzyjemna obsługa,zwłaszcza starsza kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga_22 Re: firany- warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu www.wisan.pl/produkty_r.htm?tylko_p=t Odpowiedz Link Zgłoś
44smerfetka Re: firany- warszawa 12 lat temu Witam; A ja polecam sklep w Grodzisku Mazowieckim. Profesjonalna obsługa, Panie doradzą co do jakiego wnętrza pasuje. Po specjalistycznych kursach i szkoleniach. A w razie potrzeby dojadą do domu na pomiary i doradztwo. Sklep jest w Grodzisku a pracownia w Warszawie. Link do fb; www.facebook.com/TkaninywTwoimwnetrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firanystudio Re: firany- warszawa IP: *.adsl.inetia.pl 13 lat temu Wejdz na stronę www.FiranyStudio.com - Gotowe tanie firanki, zasłony, obrusy, klipsy magnetyczne, szycie firanek, szycie zasłon, profesjonalna dekoracja wnętrz doradztwo. Sklep znajduje sie przy ulicy Kasprowicza 52 Sklep - Studio Firan BETMAR ul. Kasprowicza 52 01-844 Warszawa tel. 22 865 83 90 Godziny pracy sklepu: poniedziałek - piątek 10.00-18.00; sobota 10.00-14.00 Sklep specjalizuję się w sprzedaży firan, firany żakardowe, zasłony, obrusy, bieżniki, komplety pościeli, karnisze, klipsy magnetyczne, spinki, żabki, zazdrostki, dodatki, akcesoria oraz elementy dekoracje i ozdoby okien wyprodukowane w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosiak Re: firany- warszawa IP: *.opoczno.mm.pl 12 lat temu Witam. Widzę, że wątek jest już troszkę stary ale poszukuję fajnych firan do mojego wymarzonego własnego mieszkanka. Możecie coś polecić? Najlepiej gdyby był to sklep z okolic Pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś