Gość: asiulka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu proszę powiedżcie mi w jakim proszku pierzecie swoje pranie aby pięknie pachło,jakiego płynu używacie,ja nie umię trafić na ładny zapach,,poradżcie mi coś proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: efusian Re: pachnące pranie IP: *.zicom.pl 20 lat temu tylko i wyłącznie LENOR aromatherapy, taki fioletowy. No i sprawdz czy pralka za wcześnie nie pobiera Ci płynu do płukania bo to się często zdarza :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiulka Re: pachnące pranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu ja również daję lenor ale ten niebieski tylko że zapach utrzymuje się tylko jak pranie jest jeszcze mokre,póżniej jak wyschnie to już nic nie czuć,o tym nie pomyślałam aby sprawdzić kiedy jest pobierany płyn dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: pachnące pranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu tez lenor fioletowy ale teraz mam silan fioletowy i też cudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniam3 Re: pachnące pranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu jezeli chodzi o proszki , które ładnie pachną to Persil Color Pearls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: pachnące pranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu z proszków to ariel i bonux ale niebieski Odpowiedz Link Zgłoś
j2334 Re: pachnące pranie 20 lat temu Nie widzialam proszku o nazwie Lenor,to jakas nowosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolka Re: pachnące pranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu a ktoś napisał że lenor to proszek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaaaaaa Re: pachnące pranie IP: 212.2.99.* 20 lat temu Ja od lat używam POlleny Rex w żelu a do tego płyn Lenor SPRING. Choć sam Rex ładnie też pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martelinka Re: pachnące pranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu Persil i Lenor - z niemiec, niebo a ziemia w porównaniu z polskimi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: pachnące pranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu a czy u nas gdzieś można kupić proszki z Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: pachnące pranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu No pewnie,ze mozna, np. na bazarach. Odpowiedz Link Zgłoś