Gość: eee tam IP: *.pleco.pl 20 lat temu Eee tam, co piękne to piękne i już. Taka Glenn Close to chyba w żadnej epoce nie miałaby powodzenia :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niuuuuuch Re: Piękno zmiennym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20 lat temu Nie to piekne, co piekne, ale co sie komu podoba ;) Jednym sie podobaja chudzielce, innym - 'paczusie'. I dobrze, gdybysmy wszyscy byli identyczni to byloby baaaardzo nudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o czesc seg! Re: Piękno zmiennym jest IP: 195.117.255.* 19 lat temu agora dobrze placi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alexxa6 Re: Piękno zmiennym jest 19 lat temu albo"każda potwora znajdzie swego amatora":) nie tyle piękno jest zmienne co moda na pewny typ urody. vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczuplutka Piękno zmiennym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Ta dziennikarka musi być chyba gruba jak modelki od Rubensa, z taką pogardą i jadem wypowiada się o szczupłych dziewczynach. Żal, poprostu żal:P Jak ktoś ma płaski brzuch i nie ma cellulitu jest brzydki? wolne żarty:P a biusty się zawsze podobały i można sobie zrobić powiększenie go;] Pozdrowienia dla tej... Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madd Re: Piękno zmiennym jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu mnie tam też żal. Tyle, że nie autorki artykułu :] Odpowiedz Link Zgłoś
atalanta27 Re: Piękno zmiennym jest 19 lat temu Sama chcę mieć płaski brzuch i robię co mogę, biegam i wcieram kremy na cellulit. Trzeba jakoś wyglądać na wiosnę. Odpowiedz Link Zgłoś