Dodaj do ulubionych

szampony!!!

20 lat temu
macie jakies wyprobowane do przetluszczajacych sie wlosów...
probowalam juz chyba wszystkich a i tak musze myc codziennie wlosy:(((
Obserwuj wątek
    • Gość: donna Re: szampony!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      a z rzepą próbowałaś? z apteki
      • lizzy11 Re: szampony!!! 20 lat temu
        szampon nic tu nie pomoze, po prostu przyzwyczailas wlosy do codziennego mycia
        i chocbys nie wiem jakiego szamponu uzywala to nic ci nie da. musisz isc do
        apteki po jakis specyfik i starac sie myc wlosy co dwa dni, mimo ze bedzie ci
        sie wydawac ze nastepnego dnia juz sa tluste... po jakims czasie zaczna ci sie
        przetluszczac dopiero po 2 dniach, wtedy odczekaj troche i za jakis czas wydluz
        czas mycia do 3 dni. to troche trwa ale na pewno pomoze, moja znajoma tez miala
        taki problem, utrudnialo jej to troche funkcjonowanie bo codziennie wstawala
        przed praca o 4 rano i musiala myc glowe... dlatego sprobuj tego sposobu, no i
        oczywiscie wraz z jakims lekiem z apteki. zycze powodzenia :)
        • ebi3 Re: szampony!!! 20 lat temu
          dzieki;)
          zaczelam jakie sdwa tygodnie temu myc wlosy co dwa dni, ale na drugi dzien
          czuje sie jak fleja :(
          szampony z rzepy uzywalam tez nie pomagaja, od 8 mam obok czynna apteke to
          skocze sie spytac

dzieki za rady;)
    • anita671 Re: szampony!!! 20 lat temu
      Ja tez tak mam, kiedy pytalam fryzjera to powiedzial: Mnie tez przetluszczaja
      sie wlosy, trzeba myc codziennie.:))
    • Gość: Kate1972 Re: szampony!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20 lat temu
      Też to mam :( Myję codziennie. Rada fryzjera była taka, aby je przetłuścić tzn.
      nie myć przez tydzień i powinno pomóc, tylko....jak to zrobić? Tak więc wypada
      czekać na jakieś L-4 i wtedy.
      Poza tym moje spostrzeżenia a propos szampnów: wiekszość i tak przyśpiesza
      produkcję łoju (nawet te do tłustych włosów), tak, że wręcz w ciągu dnia czuję
      ich zapach!!! Niektóre powodowały swędzenie skóry. Od 4 tygodni używam
      szamponów Malwy: z rzepą, drugi z pokrzywą i zniknęło swędzenie i jakby dłużej
      są świeże, a przynajmniej nie czuję zapachu łoju.
      • ebi3 Re: szampony!!! 20 lat temu
        no ten zapach jest wkurzający
        tydzien nie myc...przeciez chyba sama mialabym do siebie obrzydzenie...i tylko
        wypadaloby siedziec w domu...
        saam wiem jak reaguje jak na ulicy widze kogos w okropinie tlustych wlosach -
        fuj
        • lizzy11 Re: szampony!!! 20 lat temu
          mysle ze tydzien to lekka przesada, ale sprobuj nie myc dwa dni tak jak
          pisalam, a potem wydluz ten czas do 3 dni, to naprawde powinno pomoc. tydzien
          to przesada, nawet ja nie myje wlosow co tysdzien chociaz nie przetluszczaja mi
          sie szybko,. ale po 3 dniach wlosy i tak sa juz nieswieze wiec trzeba umyc zeby
          lepiej sie poczuc :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka