Gość: orno Re: Problemy z orgazmem IP: *.rdns.ukservers.com 3 lata temu Może po prostu on Ci sie nie podoba? Czy do innych mężczyzn rówineż nie odczuwasz pożądania? Czy ogólnie nie masz ochoty na seks? Wypróbuj sobie tę hiszpańską muchę (konkretnie sex elixir o którym tutaj koleżanka na górze wspomina). Naprawdę fajny srodek, na pewno podziała na Ciebie pozytywnie. Sama mialam taki okres, że mi sie nie chciało i ten środek zadziałał na mnie bardzo pozytywnie. moze Ci równiez pomoże ( aczkolwiek przyznam, że u mnie bylo to chwilowe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikka Re: Problemy z orgazmem IP: *.as42831.net 3 lata temu Nie, po prostu nie mam ochoty na seks ogólnie. Mój facet jest świetny, stara się. Może faktycznie rutyny trochę jest ale wydaje mi się, ze nie więcej niż u innych :( Czy to nie jest placebo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furbi Re: Problemy z orgazmem IP: *.105.131.216.srv.co66.reliablehosting.com 3 lata temu Kiedyś sama tak sądziłam, do czasu aż nie spróbowałam i moim zdaniem nie jest to placebo. Dodam, ze dowiedziałam sie o środku właśnie na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
gordonhamvey Re: Problemy z orgazmem 2 lata temu Moja zona tez miała problem z orgazmem i w ogóle ze słabym libido. Stosujemy takie zioła z Ameryki Południowej wymyślone przez Indian Azteków - Feminam Libido. A dokładnie rozpuszczamy po uprzednim rozgnieceniu 3 - 4 tabletki ostatnio w słabym alkoholu bo przetestowaliśmy że ten sposób podwaja moc tego specyfiku. Tak czy inaczej po tym moja żona zawsze ma ochotę na seks, jest dobrze nawilżona a jak się dobrze postaram równiez orgazm ( czyli jak ja długo wytrzymam bez wytrysku ) a to tez jest możliwe dzięki temu że jest dobrze nawilżona. Jedno z drugim teraz współgra. Odpowiedz Link Zgłoś