Gość: beata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu biała bluzka-okazyjna-wyprana z czerwonym praniem efekt- różowa. aaaaaaaa póki co moczy się w proszku do białego ale co mam kupić???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Berek Re: Wanish czy Ace???? IP: *.chello.pl 19 lat temu Zdeydowanie Vanish Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.orzechowska Re: Wanish czy Ace???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu Vanish do białego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Wanish czy Ace???? IP: *.chello.pl 19 lat temu Ja kupiłam odplamiacz w Leclercu zdaje się firmy Dr.Beckmann. Należy stosować wg. przepisu. Rozpuścić w gorącej wodzie i zanurzyć zafarbowaną sztukę. Czas zanurzenia zależy od tego jak mocno zafarbowana jest sztuka, a następnie należy ją wypłukać i można dodatkowo wyprać. Środek jest naprawdę skuteczny, usuwa nawet stare zafarbowania. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wanish czy Ace???? 19 lat temu no swietnie, szukałam czegos extra ale o Dr.B.nie pomytslałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nikitka78 Re: Wanish czy Ace???? 19 lat temu Ostatnio odratowałam białą koszulę (zafarbował brązowy szal- suchy :-)) mocząc ją w gorącej wodzie w Arielu "do białego", ace i vanish nie poradziły sobie. Odpowiedz Link Zgłoś