Dodaj do ulubionych

Zbieram podpisy pod petycją...

IP: 195.117.234.* 19 lat temu
...w sprawie tematyki mojego ulubionego forum - Poradnik Domowy. Stanowczo
protestuję przeciwko umieszczaniu na tym forum wszelkiego typu tematów
dotyczących innym przeżyć foruomwiczów i forumowiczek. Orgazmom i stymulacjom
pośród zup, bigosów i ciastek mówię stanowcze NIE! Wszystkich
forumowiczów-seksowiczów upraszam o stworzenie sobie swojego odrębnego portalu
i wyżywanie się tam do woli. Też tam pewnie będę zaglądać, ale tylko wtedy gdy
będę chciała poczytać w tym temacie. Kto jest za - proszę o podpis!
Obserwuj wątek
    • Gość: n Re: Zbieram podpisy pod petycją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      Zgadzam się.
    • Gość: jd Re: Zbieram podpisy pod petycją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      ja też
    • kb6 Re: Zbieram podpisy pod petycją... 19 lat temu
      Podpisuję się!!!
    • osika4 Re: Zbieram podpisy pod petycją... 19 lat temu
      Popieram!!!
    • Gość: JAGNA Re: Zbieram podpisy pod petycją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
      NAROBIŁAM SOBIE BIGOSU !!!!!
    • smolkowicz_a Re: Zbieram podpisy pod petycją... 19 lat temu
      To wejdź na forum kuchnia, albo przepisy i nie będziesz tego czytać.
      • Gość: seks w domu Re: Zbieram podpisy pod petycją... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19 lat temu
        Wiesz Eres "Dom", z różnymi rzeczami się kojarzy. Tobie z zupą, innemu z
        robakami, a jeszcze innemu z dupą;)) Trochę tolerancji kucharko;))
    • nancy08 moim skromnym zdaniem... 19 lat temu
      jak ktos kce pisać i czytać wyłącznie o dupach, powinien udac sie na forum Kule
      Smakule, jeśli interesują go kulinaria - na F. Kuchnia, natomiast Poradnik
      Domowy to wg. mnie miejsce na dyskusje dotyczace prowadzenia domu (z
      wyłączeniem gotowania, wychowywania dzieci i seksa, bo od tego są specjalne
      fora). Skończyłam.
      • Gość: Aga Re: moim skromnym zdaniem... IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 19 lat temu
        A czemuż to w gazecie pod tytulem "Poradnik domowy" i na stronie internetowej
        tegoż "Poradnika" może istnieć rubryka poświecona miłości i seksowi, a na forum
        tejże gazety już nie?
        • kb6 Re: moim skromnym zdaniem... 19 lat temu
          Bo takimi tematami zdobywa się większą klientele, czyli większą kasę.
          • Gość: Aga Re: moim skromnym zdaniem... IP: *.172.103-84.rev.gaoland.net 19 lat temu
            Być może, ale "sex posty" na tym forum są w większości odpowiedzią na "sex
            artykuły" Poradnika, więc nie rozumiem postawy autorki wątku.
            Pomijam już fakt, że akurat to forum jest wielotematyczne - ot, o wszystkim i o
            niczym... i że istnieje XXX forów tematycznych gdzie autorka wątku na pewno nie
            znajdzie tak ją odrzucających wątków seksualnych (BTW na "Poradniku" są one
            raczej wyraźnie zaznaczone w temacie i można po prostu w nie nie wchodzić).
    • a_gneskka Oh yes... 19 lat temu
      >Orgazmom i stymulacjom pośród zup, bigosów i ciastek mówię stanowcze NIE!Też
      tam pewnie będę zaglądać.

Racja! istnieją o wiele bardziej komfortowe miejsca na orgazmy i stymulacje! Ale
      wolałabym, żebyś tam nie zagladała, voyeryzm jest be...
      • lustroo Re: do eres23 19 lat temu
        A czytałaś kiedyś papierowy Poradnik Domowy, wygląda na to, że nie. Ja
        prenumeruję od lat, porady są na różne tematy, a jeżeli tematyka Tobie nie
        odpowiada, to napisz do Redakcji papierowego Poradnika. Zresztą jeden lubi
        ogórki, a drugi ogrodnika córki :) Jeśli nie interesuje Cię jakiś temat, po
        prostu go nie otwieraj, to nie jest obowiązkowe. Jeśli chcę coś wiedzieć lub
        komuś pomoc albo się poradzić zaglądam do tematu, który mnie interesuje, a
        jeśli mnie nie interesuje po prostu tam nie zaglądam. Może zrób to samo :) I
        kup sobie Poradnik w kiosku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka