danusia78 19 lat temu Kochane kobietki pomózcie mi jak utrzymać długo kwiatki w wodzie. Dostałam 2 dni temu rózyczki i już padły a podciełam je w wodzie i nic nie pomogło. Nie znam innych sposobów. Może Wy macie jakieś nowinki. Pozdrawiam Danusia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimeska Re: Kwiatki... 19 lat temu jesli byly juz "stare" albo przemarzniete to nic im nie pomoze .. :( u mnie bukiet kwiatow cietych utrzymuje sie ok 7 dni .. wode zmieniam co dwa nid i podicnam jak ty konce przed wlozeniem do wazonu... moze twoje rozyczki po prostu milal kilka dni stad ci padly ? moze im bylo za cieplo ? to tez moze byc przyczyna oklapniecia .. Odpowiedz Link Zgłoś
mo-rel-ka Re: Kwiatki... 19 lat temu musiały być nieswieze, bo tak naprawde wszystko od tego zalezy, czasem mi kwiaty stoja dzien, dwa, czasem tydzien, raz zdarzyło sie, ze dostałam jedna jedyna róże która stała 18 dni, sama nie mogłam uwierzyć, tak więc chyba zadne czary mary nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
alexxa6 Re: Kwiatki... 19 lat temu podobno aspiryna wrzucona do wody w wazonie z kwiatami pomaga utrzymać je dłużej przy życiu. vanilla-cafe.net/ Odpowiedz Link Zgłoś