rainbow-201 18 lat temu Hej kobiety, gdzie ubezpieczyłyscie swoje samochody? Ja niedługo będę miała swój pierwszy wozik :) I kompletnie nie wiem na jaka firme ubezpieczeniowa sie zdecydowac (oc i ac). licze na Wasza pomoc!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yovita Re: Gdzie ubezpieczyc autko? IP: *.aster.pl 18 lat temu wcale nie "gdziekolwiek". ja kiedyś wyszłam z takiego założenia i bardzo żałowałam, bo nie dość, że po stłuczce na pieniądze musiałam czekać prawie 3 miesiące, to jeszcze na dodatek były one śmieszne. chcesz dobre warunki, niskie składki? polecam compensę. www.compensa.pl najlepiej tu wejdź i sama sie zorientuj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: Gdzie ubezpieczyc autko? 18 lat temu a ja powiem tak - podzwon i popytaj ile co gdzie kosztuje, poczytaj OWU (ogólne warunki ubezpieczenia) - poznasz zakres ubezpieczenia. I wtedy decyduj. Jak masz watpliwosci, to pytaj ubezpieczyciela o rozne rzeczy, ktore Cie niepokoja. Ja oba auta mam ubezpieczone w Link4 (w stosunku do Warty - przy takich samych zniżkach miałam ok 1500 pln do zapłacenia). Zeby nie bylo - w zeszlym roku mialam szkode - likwidowalam ja bezgotowkowo i nie bylo najmniejszego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: Gdzie ubezpieczyc autko? 18 lat temu a my się z Link4 woziliśmy ponad rok, polisę u nich miał sprawca wypadku, odwlekali wypłaty w nieskończoność i nie wypłacili części kosztów. wiele osób kupuje samochody na współwłasność np. z ojcem - wtedy dostaje się jego zniżki na ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_poz Re: Gdzie ubezpieczyc autko? 18 lat temu wcześniej mielismy w Generali. teraz w mBanku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Gdzie ubezpieczyc autko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu ostatnio szukałam ubezpieczenia oc,auto córki -pierwsze i prawo jazdy rok,najtaniej wyszło w axa,sprawdzilam chyba wszystkie mozliwe:).jedno jest pewne ,jak nie masz znizek,to wówczas naprawde sporo kosztuje(az sie zdziwiłam).fakt ,kiedys trzeba zacząc,ale mnie te ceny mocno przeraziły.auto warte ok.12 tys.,a samo oc wyszło ok.900 pln.jeden plus tam mozna płacic w miesiecznych ratach,troche to drozej,ale dla nas wygodniej.sprawdz wszystko ,bo rozpietosc w cenach była nawet 100%.powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
rainbow-201 Re: Gdzie ubezpieczyc autko? 18 lat temu Hej, dzieki za wszystkie odpowiedzi :) Dzwoniłam przed chwilą do Compensy, faktycznie waruneczki mają w porządku. Do link4 jestem juz zrażona. Jeszcze czeka mnie parę towarzystw do obdzwonienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
flydot Re: Gdzie ubezpieczyc autko? 18 lat temu Hestia! Ich przewodnim hasłem i sposobem na sukces jest profesjonalna likwidacja szkód. Odpowiedz Link Zgłoś
core_34 Re: Gdzie ubezpieczyc autko? 18 lat temu Hestia? Oj, ja nie mam dobrych doświadczen związanych z nimi. Ich hasłem wg mnie jest raczej "profesjonalna likwidacja pieniędzy klientów". Jak dobrze ktoś wyżej powiedział, Compensa jest bardzo dobrą firmą ubezpieczeniową. Ja jestem ich klientem i jestem zdecydowanie zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: Gdzie ubezpieczyc autko? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18 lat temu A jeżeli auto jest mężusia, a ja będę jechać i będzie BUM!, to wypłacą z OC czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś