Gość: Ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Co można zrobić z niechcianym kolorem fug na pogłodze? Czy da się zmienić, rozjaśnić? Czy są jakieś środki do usuwania fug? Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyberkobieta Re: fugi 18 lat temu Są już farby do malowania fug, ale chyba wybór kolorów jest ograniczony. Popytaj w dużych sklepach. Ja kiedyś zeskrobywałam tylko wierzchnią warstwę fugi (są specjalne skrobaki do tego, całkiem dobrze się skrobie) i na to nałożyłam nową w innym kolorze i na razie trzyma się dobrze (ponad rok). --- NATURAlnie Portal dla Kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdjdjcdv Re: fugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu fugi mozna umyc proszkiem do pieczenia zmieszanym z octem Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: fugi 18 lat temu ja kiedyś w casstoramię kupiłam farbę do fug ale jeszcze jej nie używałam rozmyśliłam się tam się popytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: fugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Dzięki za rady. Pozdrawiam Ana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: fugi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu Własnie zmieniłam fugi w calej łazience.Nazywa sie to FUGAREMIX jest biale ale pigmenty do tego sa w całej gamie kolorow.Mała butelka z aplikatorem koszt 20zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak to: Re: fugi IP: *.jgora.dialog.net.pl 18 lat temu www.4b.pl/1_0_39230/renowator-do-fug/renowator-do-fug.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: fugi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu zostaw ciemne fugi na podłodze-przy jasnych się zatyrasz Odpowiedz Link Zgłoś