Gość: Anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu WItam! proszę napiszcie, który proszek NAPRAWĘ usuwa plamy w 40 stopniach? Chodzi mi o jasne ubrania, pobrudzone zwłaszcza jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hgi Re: Proszek - który usuwa plamy? IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 23 lata temu takie "cuda",ze plama z jedzenia lub inna znika przy 40 stopniach,to zdarzaja sie tylko w reklamach proszkow do prania. Odpowiedz Link Zgłoś
halszka2 Re: Proszek - który usuwa plamy? 23 lata temu Do każdego prania dodaję Vanish'a i problem z plamami z głowy. Oczywiście oprócz dawanego normalnie Ariela, Persila lub Wizira. Na rynku jest Vanish pod różnymi postaciami. Znam tabletki i jednorazowe opakowania foliowe - obydwa równie dobre.Kiedyś miałam mocno zapuszczoną pościel i nie potrafiłam sobie z tym poradzić , mimo stosowania najlepszych na rynku proszków. Vanish załtwił sprawę. Kurcze, zabrzmiało to jak reklama, ale ja rzeczywiście jestem ogromna zwolenniczka Vanish'a i bez niego po prostu nie wyobrazam sobie prania. Pozdrawiam Halszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korni Re: Proszek - który usuwa plamy? IP: 212.160.234.* 23 lata temu Ja dodaję do proszku odplamiacz ACE delikatne cena 6 zł .Pranie jest czystrze i żywsze kolory. Odpowiedz Link Zgłoś
maryna7 Re: Proszek - który usuwa plamy? 23 lata temu Moim zdaniem żaden proszek nie spierze tłustych plam w 40 stopniach. Nie ma takiej siły. Używałam lepszych i gorszych proszków i efekt był zawsze ten sam: po wysuszeniu okazywało się, że plamy mają się świetnie. Teraz przed praniem smaruję każdą plamę wodą z mydłem - normalnym do rąk lub "Białym jeleniem" do prania. I tylko tak pozbywam się tłustych plam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Proszek - który usuwa plamy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu Ariel chyba jest najlepszy na rynku,przynajmniej tak mi sie wydaje a piore juz troche latek a jak sa plamy - przed włożeniem do pralki nakrop je Ace,Vanishem czy Astonishem - obojętne - w połączeniu z Arielem plamy powinny zejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Proszek - który usuwa plamy? IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23 lata temu Już trzynaście lat temu prałam W ARIELU i PERSILU (i tym oryginalnym ) przywiezionym z Niemiec - nigdy bezpośrednio nie usuwały plam z tłuszczu.Ja plamy czyszczę polskim,bardzo tanim środkiem o nazwie KLAR.Zawsze plamy schodzą. Odpowiedz Link Zgłoś