dcio 18 lat temu CZY KOMUS OSTATNIO UDALO SIE JE KUPIC, BO JAKOS WATPIE CZY JE JESZCZE PRODUKUJA??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: naboje do autosyfonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu Obawiam się, że rzeczywiście może być z tym problem. Tak jak wyginęły saturatory z ulic...ale u mnie w mieście ewenement - jeden pan corocznie latem sprzedaje jeszcze wodę sodową na jednej z ulic :) Może i naboje więc gdzieś uda się kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: naboje do autosyfonu 18 lat temu Ech woda z syfonu :) mam jeszcze 2 paczki nabojow (wykorzystanych) ciekawe czy by zwrocili kaucje ;) zal mlodziery nie znajacych szklanych syfonow a pozniej tych nowoczesnych z blachy emaliowanych. Wiele stracili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: naboje do autosyfonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu > zal mlodziery nie znajacych szklanych syfonow a pozniej tych > nowoczesnych z blachy emaliowanych. Wiele stracili. Ale to wiemy tylko my. Młodzież nie ma świadomości tych strat ;) Kiedy ja z sentymentem wspominam smaki prawdziwego jedzenia sprzed lat, mój syn wtedy mówi, że on wychował się na dzisiejszym (czyt. plastikowym) jedzeniu i jemu to w ogóle nie przeszkadza. W sumie ma rację... Odpowiedz Link Zgłoś
dcio Re: naboje do autosyfonu 18 lat temu No bo nie wie co traci. jakby sprobowal szynki jak za Gierka to by sie przekonal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: naboje do autosyfonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu > No bo nie wie co traci. Otóż to :) > jakby sprobowal szynki jak za Gierka to by sie przekonal :) Mmmm, ale mi smaka narobiłeś... Odpowiedz Link Zgłoś