Dodaj do ulubionych

jubileusz firmy-jak się ubrać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
mam jubileusz firmy, w ktorej pracuję. Rozpoczyna sie częścią
oficjalną o godz. 15.00 (przemowienia, odznaczenia) następnie obiad
i cześc artystycza a od godz.19.30 zabawa przy dźwiękach muzyki.
Mam problem jaki obowiazuje ubiór. kostium -bo godzina wczesna
popoludniowa ale....masakra sama nie wiem. pomocy
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: jubileusz firmy-jak się ubrać IP: *.bredband.comhem.se 18 lat temu
      Nie wspomnialas o tym w jakim jestes wieku?To ma bardzo duze znaczenie.Poza
      tym,jak dlugo tam pracujesz?
      • Gość: daria Re: jubileusz firmy-jak się ubrać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18 lat temu
        mam juz swoje latka -54 w firmie ponad 20 lat ale czy staż ma
        znaczenie ? wiek na pewno pozdrawiam
    • Gość: ania Re: jubileusz firmy-jak się ubrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18 lat temu
      Ja w zeszłym roku na jubileuszu byłam w kostiumie (raczej
      garniturze) i było ok.
    • gweeny Re: jubileusz firmy-jak się ubrać 18 lat temu
      nie rozumiem co wiek i staż ma za znaczenie w tym przypadku? :/

ja też bym była za jakimś eleganckim kostiumem, wieczorem możesz się
      przebrać w jakąś sukienkę, ale możesz poprostu założyć jakąś fajną
      bluzkę i wieczorem zdjąć marynarkę ;)

miłej zabawy!
      • Gość: Gosc Re: jubileusz firmy-jak się ubrać IP: *.bredband.comhem.se 18 lat temu
        Wiek ma bardzo duze znaczenie!Np.kobiecie 20-letniej pasuje krotrza
        sukienka.Garnitur ze spodniami i szerokimi nogawkami.Poza tym kolory bardziej
        jaskrawe.Osoba kolo 50 juz raczej powinna zwracac na takie rzeczy uwage.Nie
        twirdze,ze ma sie ubirac jak staruszka,ale tez nie jak 20-latka.
        Mysle,ze w tym przypadku na poczatku bedzie pasowac fajna garsonka a na wiczor
        ladna wieczorowa sukienka np."mala czarna" lub cos w tym rodzaju.
        Lata pracy tez maja znaczenie.Dla poczatkujacego pracownika raczej nie pasuje
        jakas wyszukana kreacja na ktora beda wszyscy patrzec z podziwem.Tu chodzi o
        to,aby nie bylo zbednego gadania wsrod ludzi przez pare tygodni.Zyjemy w takim
        swiecie,ze musimy miec oczy i uszy dookola glowy i nie dawac powodu reszcie do
        zbednej gadki po katach.Na ten temat mozna wiele mowic,ale tu nie czas i miejsce
        na to.Poza tym jestes mnie wiecej w tym samym wieku co ja i gwarantuje,ze wiesz
        co mam na mysli.Dlatego spytalam o staz pracy.
        ZYCZE CI UDANEJ ZABAWY.
    • Gość: Dorota jubileusz IP: *.cdma.centertel.pl 11 lat temu
      ja mialam jubileusz firmy,zaczynal sie o 12,ubralam bezowa sukienke ze zlotymi zdobieniami,rekaw za lokiec,dlugosc za kolanko,do tego cieliste szpileczki i kopertowka,bez dodatkow,sala w hotelowej restauracji,wygladalam elegancko z klasa,panowie w mundurach,taka firma
    • asia_krk Re: jubileusz firmy-jak się ubrać 11 lat temu
      moim zdaniem najlepsza opcją są dobrze dopasowane spodnie garniturowe, do tego jakaś ładna marynarka i bluzka. nad tą ostatnią warto pomyśleć, może być ozdobą samą w sobie na wieczór. + jakaś delikatna, srebrna biżuteria. no i nie zapomnij o wygodnych butach, cały dzień w okropnie niewygodnych szpilkach to koszmar!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka