Gość: nosek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23 lata temu Zastanawiam się nad zainstalowaniem wanny z hydromasażem, nigdy do tej pory nie miałam przyjemności sprawdzić jak to działa. Czy efekt masażu w wannie średniej klasy jest zadowalający? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B Re: wanna z hydromasażem IP: *.acn.pl 23 lata temu Warto kupic .Wspaniale relaksuje.Zwróć tylko uwage gdzie ma dysze.Dobrze jesli ma (siedzisz w wannie) za plecami (masaż plecków) i oczywiście po bokach(nogi) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epjasa Re: wanna z hydromasażem IP: 195.116.222.* 23 lata temu Mamy taką wannę, ale rzadko korzystamy z hydromasażu. A to dlatego, że dosyć późno chodzimy spać, mieszkamy w bloku - a urządzenie jest dosyć głośne. Więc nie chcę o godz. 24 hałasować. Poza tym trzeba taką wannę co 2 -3 tygodnie dezynfekować specjalnymi preparatami. Nie zaleca się używania do kąpieli płynów, olejków itd. Dla mnie jest to uciążliwe, bo synek ma atopowe zapalenie skóry i muszę go kąpać z olejkami. Gdybym teraz kupowała wannę, kupiłabym najzwyklejszą w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: wanna z hydromasażem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23 lata temu A ja przepadam za kąpielą z pianą .. Odpowiedz Link Zgłoś