Gość: ARTUR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Co uczynić uprawszy chusteczki higieniczne z ubraniami ? wszystko poobłaziło, nie dam rady wyskubać tych skrawków. czy muszę ściagać taką maszynka do ubrań czy po prostu znowu uprać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata19735 Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! 17 lat temu wrzuc wszystkie rzeczy do suszarki moze to cos pomoze. Pozniej mozesz gabka potraktowac kazda sztuke odziezy. Zycze powodzenia:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszz Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: 213.17.144.* 17 lat temu też mi się zdarzyło kiedyś, ściągałam wilgotną gąbką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.sm-rozstaje.pl 17 lat temu ja kiedys zostawilam jednak chusteczke w kieszeni czarnych sztruksow - wciaz po kilku jzu praniach sa biale klaczki :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka namocz , wypłucz w wodzie i upierz 2* IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 17 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszyna Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu Zdecydowanie gabka, najlepsza, ew. szczotka do ubran. Meczace, ale zejdzie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! 17 lat temu uprać jeszcze raz. Nie upychaj za dużo w jednym praniu, niech te ubrania maja luz, ew. rozłóż na dwa prania. Mnie zdarza sie to co jakis czas, kiedy uwierzę synom, ze opróżnili kieszenie spodni a nie chce mi się sprawdzać wszystkich /licznych/ kieszeni. Drugie pranie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu polecam kupić szczotkę do zbierania sierści zwierzaków z ubrań- taką ze zrywanym klejącym papierem, w rossmanie kosztuje ok. 15 pln. rewelacyjna sprawa, ja się od tego urządzenia uzależniłam, ściąga każdy syf :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu wysuszyc w suszarce elektrycznej czyscic szczotka-rolka z klejacym papierem (najlepsze z HMu) albo mokra gumowa rekawica powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jurek.powiatowy Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! 17 lat temu Nic się nie da już zrobić. Musisz spisać te chusteczki na straty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu rotfl :D 10/10 poprawiles mi humor na caly dzien :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emir Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.chello.pl 17 lat temu no to wpadłeś bracie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hehe Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.4web.pl 17 lat temu Nikt ci do tej pory nie powiedział biedaku, że chusteczki higieniczne są jednorazowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie_clarie Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: 212.160.172.* 17 lat temu Spróbuj wyprać jeszcze raz, jeśli nie pomoże zawsze możesz użyć szczoteczki czy maszynki do czyszczenia, tak czy inaczej chusteczek juz nie odzyskasz ;) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boa Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Jak nie masz pod ręką rolki klejącej, to weź szeroką taśmę klejącą i zawiń na obwodzie stroną klejącą na wierzch. Działa tak samo dobrze (przetestowane na kociej sierści :) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Sposób na chusteczki IP: *.ssp.dialog.net.pl 17 lat temu Najlepsza jest na wyprane chusteczki taka klejąca rolka do czyszczenia ubrać! Często wypieram chusteczki - rolka zawsze pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17 lat temu kup kulki z rzepami do prania w pralce, na pewno można zamówić w "bonprixie" ,czyszczą i klaczki i sieść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wefwe Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.ghnet.pl 17 lat temu ale ubaw też tak miałem cała rodzina musiała skubać ale daliśmy radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony_pracz Taśma klejąca, i już! IP: *.csk.pl 17 lat temu Kup rolkę szerokiej taśmy klejącej, utnij kawałek i przykładaj( klejaca strona do materiału) raz przy razie, jak sie ten kawałek zużyje to znowu utnij itd. Pomaga jak złoto Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! 17 lat temu a może odkurzaczem to ściągnąć? ile się da, ew. taką gąbką/szczotką do ubrań na wilgotno, potem uprać w pralce z kulkami rzepowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henia Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.pro-internet.pl 17 lat temu KOcham cię za poczucie humoru HEnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: 94.251.136.* 17 lat temu mocno wytrzep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: 213.76.172.* 17 lat temu ja spłukuję ile dam radę w pozycji wiszącej prysznicem, a potem ewentualnie piorę (czasem nie trzeba).a resztki można wyczyścić szczotką. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! 17 lat temu ja mysle artur ze powinienes przejsc na Tempo i problem ci sie rozwiaze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon neon Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: 84.201.210.* 17 lat temu tylko masakra i dla wszystkich wspólny grób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nooo bywaaa ;) Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17 lat temu Ja probowałam odkurzaczem, pomagaa, ale trzeba sie namęczyc. Sprobuje jeszcze raz wrzucic pranie do pralki moooze to cosik da ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Uprałem paczkę chusteczek higienicznych! IP: 195.117.112.* 17 lat temu Dobrze ze kondonów nie uprales bo trzeba by kupic nowe a szkoda wyrzucic nieuzywane Odpowiedz Link Zgłoś