Dodaj do ulubionych

które mleko ??

08.12.05, 19:55
Witam
Moja córeczka za kilka dni kończy roczek a wię czas na zmianę mleka i mam
problem bo niewiem ,które wybrać.Teraz je Nan2 .Zastanawiam się nad Nestle
Junior, Nestle Bifidus i Bebilonem 3.Które jest to najlepsze ??? Będe
wdzięczna za każdą odpowiedź.
pozdrawiam
violes
Obserwuj wątek
    • bea-ta Re: które mleko ?? 09.12.05, 13:35
      Każde jest dobre. Jak macie problemy z zaparciami to NAN BIfidus czy bebilon 3,
      jak maluch ma problemy z anemia czy ma słaby apetyt to bebilon 3 - najbardziej
      kaloryczny i ma najwiecej z dostepnych mieszanek żelaza na 100ml. Nestle junior
      waniliowe jest smaczne ma najwięcej z tych mieszanek wapnia- to jak maluch tez
      kiepsko pija mieszanki i nie wiele je nabiału. Możesz tez wcale nie zmieniac i
      tez bedzie dobrze a i klopot z glowy, bo cena mieszanki sie nie zmienia a i nie
      bedzie problemu z akceptacja nowego mleka:-) Ja zmieniałam na roczek mieszanke
      bo pilismy mleko HA a nie było juz takiej potrzeby. Syn pije bebilon 3, bo nie
      cierpie mlek w torebkach - a w nim łatwo i szybko nabrac płaską miarke proszku,
      poza tym mielismy problemy z zaparciami.Beata
      • violes1 Re: które mleko ?? 09.12.05, 23:23
        Dziekuje za odpowiedź :-)))Faktycznie mleko w torebkach to zmora, a pudełko
        bebilonu jest rewelacyjne i my przy nim zostaniemy.
        pozdrawiam
        violes
    • piotr-albrecht Re: które mleko ?? 09.12.05, 14:00
      Prawde mowiąc nie wiem, gdyż każde ma inne właściwości a tak naprawde w tym
      wieku mleko przestaje bć podstawa żywienia i jego dobór nie ma juz takiego
      znaczenia.
      • violes1 Re: które mleko ?? 09.12.05, 23:23
        Dziękuję za odpowiedź.
        pozdrawiam
        violes

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka