karolcia2506 05.01.07, 14:22 Ze względu na alergię synka wszystko przygotowujemy na bazie gotowanej wody Żywiec. Do tej pory przegotowaną wodę przelewałam przez filtr, czy słusznie? Czy nie przejmowac się osadem, który się wytrąca podczas gotowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbara.gierowska Re: Woda Żywiec 05.01.07, 20:20 Witam, przypuszczam że ten osad to prawdopodobnie nieszkodliwy kamień . Moze inni uzytkownicy tej wody się wypowiedzą ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala_malgo Re: Woda Żywiec 05.01.07, 21:03 Witam. Ja też przygotowuję mleko na wodzie Żywiec lub na Primaverze. Jak dotąd przegotowuję ją i nie przejmuję się niewielkim osadem, który faktycznie trochę się wytrąca. Odpowiedz Link Zgłoś
dzik771 Re: Woda Żywiec 06.01.07, 08:45 też uzywam żywca do przygotowania mleka,przegotowuję ją i tez mam niewielki osda na butelce. Odpowiedz Link Zgłoś
bastet7 Re: Woda Żywiec 06.01.07, 10:00 Zgadza się, coś się wytrąca i to nawet sporo. Mąż się tym stresuje, ja nie...przynajmniej jak dotąd.... Odpowiedz Link Zgłoś