anna-z11 09.01.07, 20:38 od kiedy można podawać dziecku kubek niekapek i z jakiej firmy jest najlepszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszczynka_sz Re: kubek niekapek 09.01.07, 20:50 Pierwsze kubki Aventu są zdaje się już od 3 mca, mają taki specjalny miękki dzióbek (biały)- dobry do nauki picia. Moja Mała pije z niekapka od 5 mca, ale minęło trochę czasu zanim się nauczyła i załapała o co w tym chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaimati Re: kubek niekapek 09.01.07, 21:55 Mój podobnie, też z Aventu, tyle,że zaczął pić na dobre dopiero jak wyjęłam uszczelkę... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: kubek niekapek 09.01.07, 22:02 moja z żadnego nie chciała pić pije albo łyżeczką, albo z kubka (rozlewa na maksa) cóż, taki model ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.an Re: kubek niekapek 09.01.07, 22:33 Ja kupiłam synkowi kubek Disneya,całkiem niedrogo i jestem zadowolona.Nic się nie rozlewa ,a synek(9,5mies)chętnie z niego pije. Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: kubek niekapek 09.01.07, 22:36 ja pierwszy raz podałam picie (herbatkę) z niekapka kiedy mały skończył 5 miesięcy. polecam Aventu Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: kubek niekapek 09.01.07, 23:29 Polecam Nuby. Najpierw był Avent. Teraz uważam, że nie ma lepszych niekapków od Nuby. Odpowiedz Link Zgłoś
gerandia Re: kubek niekapek 10.01.07, 09:35 Moj synek stosunkowo pozno zalapal o co chodzi bo mial chyba 9 miesiecy ale teraz bez niekapka sie nigdzie nie ruszamy mamy Aventu Odpowiedz Link Zgłoś
wera_k Re: kubek niekapek 10.01.07, 07:55 avent tylko , przerabiałam kilka i ten jeste the best Odpowiedz Link Zgłoś
s.poline na początek Nuby 10.01.07, 09:57 dla naprawdę małych dzieci, na sam początek polecam nuby (ten granatowy model niekapka) ma ustnik silikonowy, gietki, ale dosyc szeroki w ksztalcie prostokątnym- jest genialny:) odkrylam go dopiero po kilku miesiacach, wczesniej byl avent, ktorym bylam do niedawna zachwycona i uwazalam ze tylko ten i zaden inny, ale odkrylam lepszy:P niekapek z nuka taki kosmiczny:) z tej serii niebiesko-rozowej... Odpowiedz Link Zgłoś
magounia do s.poline 10.01.07, 10:11 s.poline napisała: niekapek z nuka taki kosmiczny:) z tej serii niebiesko-rozo > wej... taki? sklep.petit.pl/go/_info/?id=1424 i dlaczego jest lepszy od Aventu? Odpowiedz Link Zgłoś