iwucha50 12.02.09, 11:41 Mój synek ma roczek od około półtorej tygodnia zaczoł pic bardzo dużo płynów. Nigdy nie pił tak dużo. CZy to może cos oznaczac czy po prostu tyle potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlodamamaaa Re: bardzo dużo pije 12.02.09, 12:48 Mój synek ma 15 miesięcy i tez tak Ma od roku ;) ale to chyba jedynie wynika z tego ze jest bardziej ruchliwy wszędzie go pełno ;) wiec jeśli Twój synek Ma podobnie to nie ma co sie martwić :) to jedynie pragnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbara.gierowska Re: bardzo dużo pije 14.02.09, 22:28 Witam, Duzo to znaczy ile ? Wzmozone pragnienie moze ( ale nie musi),byc objawem cukrzycy. Aby to wykluczyc - najlepiej zrobic dziecku badanie moczu - pod katem oceny ewentualnej obecnosci cukru w moczu Odpowiedz Link Zgłoś
iwucha50 Re: bardzo dużo pije 17.02.09, 11:27 no moim zdanie pije bardzo dużo bo praktycznie zawsze gdy tylko zobaczy butelke od razu wyciaga rączki i potrafi wypic z 5 butelek po 120 ml jesli nie wiecej no bo nie licze. Zaniepokoiło mnie to ponieważ nie było tak zawsze. Zawsze pił sporo ale te wzmożone pragnienie zaczeło sie około 2-3 tygodni temu i trwa do dzisiej. Odpowiedz Link Zgłoś