ona_007 65. Lionel Shriver - Musimy porozmwiać o Kevinie 19.06.12, 11:44 To druga tak wstrząsająca ksiązka przeczytana w tym roku - Pierwsza to Dziewczyna z sąsiedztwa Jack'a Ketchum'a . Człowiek zastanawia się skąd sie bierze zło.... Polecam !!!! Odpowiedz Link
maniaczytania 31. Czary w malym miasteczku - Marta Stefaniak 22.06.12, 05:59 wczoraj dostalam - wczoraj przeczytalam! Odpowiedz Link
moleslaw do 115. 26.06.12, 22:29 L.H.Grech i R.Weinberg "Stephen King pod lupą" I.Sowa "Części intymne","Agrafka" "Feng shui" I.Kaliszewska i M.Falkowski "Matrioszka w hidżabie" M.Fox "Paulina w orbicie kotów" R.Caplin i T.Sandis "Krągła rewolucja" O.Tokarczuk"Bieguni" M.Wroński "Skrzydlata trumna" J.Miodek "Słowo jest w człowieku" S.Owens "Herbaciarnia pod morwami" J.Kret "Mój Egipt" Z.Brzozowski "Opowiesć o Ewie" N.Blundell"Parada łotrów i awanturnic" A.Łajowska "Pensjonat na wrzosowisku" D.Koontz "Prędkośc" M.Musierowicz "Kłamczucha" E.A.Frankowska "W ciemności nocy" Maria Ulatowska "Domek nad morzem" Odpowiedz Link
anetapzn A jak alibi - Sue Grafton 27.06.12, 13:39 Kryminał z panią detektyw i niesamowitym poczuciem humoru Polecam. Odpowiedz Link
god-of-a-shrinking-universe "Elling, kochaj mnie jutro" Ingvar Ambjornsen 27.06.12, 15:35 Odpowiedz Link
ona_007 66 - 67 Sarah Waters 28.06.12, 12:56 Niebanalna więź Złodziejka I mam dosyć - przeczytałam 3 książki tej autorki i każda była o miłości lesbijskiej w XIX wiecznej Anglii. Kurcże jednak wolę gdy pisarz jest trochę nieprzewdywalny. Odpowiedz Link
ona_007 68- Danuta Wałęsa - Marzenia i tajemnice. 04.07.12, 20:22 No, przeczytałam. I ... no... to tyle. Sucha opowieść o suchej relacji suchej kobiety do suchego mężczyzny. Odpowiedz Link