Dodaj do ulubionych

Na urlopie...

20.08.12, 13:07
Wiekszość z nas już pewnie po letnich urlopach i wyjazdach...niestetysad
I jak to mole książkowe kazdy pewnie jechał z walizką pełną książeksmile)
napiszcie co rzeczywiście przeczytaliscie w czasie urlopu i czy było to rozczarowanie czy pozytywne zaskoczenie???

Ja wzięłam dwie ale za to grubesmile Bylismy na Mazurach pogoda dopisywała tak więc lezenie na plaży z książką przeważałosmile
Przeczytałam obie:
-"Ogród kosci" Tess Gerritsen-absolutna rewelacja jak wszystko tej autorki a może nawet lepszasmile
-"Wytwórnia wód gazowanych" D.Combrzyńska-Nogala niestety trochę mnie rozczarowała.Momentami nudnawa i własciwie o niczym. Może główny watek ciekawy ale w ogólnym słowotoku ginie. Lubie sagi ale ta jak dla mnie za mało wyrazistasad
I to by było na tyle jeżeli chodzi o urlopsmile
Pidzielcie się swoimi odkryciami...
Obserwuj wątek
    • maniaczytania Re: Na urlopie... 20.08.12, 19:59
      ja swoje rozliczenie pourlopowe zrobilam tutaj

Najbardziej podobala mi sie "Nella. Piekno nieoczekiwanego" Kelle Hampton,
      wlasnie od paru dni probuje napisac jej recenzje ...
      • inez21 Re: Na urlopie... 20.08.12, 21:17
        Doooobra jesteśsmile Chyba byłas zupełnie sama na urlopie i nikt ci nie przeszkadzałsmile

A Nellą poczułam sie zaintrygowana już się będe za nią rozglądac
        • maniaczytania Re: Na urlopie... 20.08.12, 21:57
          inez21 napisała:

> Doooobra jesteśsmile Chyba byłas zupełnie sama na urlopie i nikt ci nie przeszkadzałsmile

Ja sama nie wiem, jak to zrobilam wink Na urlopie bylam 10 dni + 2 dni jazdy, na miejscu prawie caly czas na plazy, wieczory na deptaku i w restauracjach, a do tego zaliczylam jeden koncert i obejrzalam 8 filmow i 2 filmy dla dzieci wink))
          • maniaczytania Re: Na urlopie... 20.08.12, 21:58
            a, a bylam z mezem i synem lat 7 wink
            • inez21 Re: Na urlopie... 20.08.12, 22:23
              Jesteś hardcoremsmile)) Ja byłam 12 dni i tylko dwie przeczytałam i tak dużo jak na urlop bo zawsze ktoś nad głową dziamdżesmile) i nie ma jak czytacsmile))
        • maniaczytania Nella 22.08.12, 19:31
          no, udalo mi sie wczoraj wreszcie napisac recenzje:
          mojeprzemiany.blox.pl/2012/08/Nella-Piekno-nieoczekiwanego-Kelle-Hampton.html
          • inez21 Re: Nella 22.08.12, 20:00
            Już zakupiłam Nelle w empiku razem z dwoma innymi pozycjamismile czekam z niecierpliwością
    • mamalgosia Re: Na urlopie... 22.08.12, 20:15
      Ja zabezpieczyłam się w tym roku inaczej: czytnik z zakupionymi pdfamismile Pewnie, że nie pachnie to jak prawdziwa książka, ale o ile lżejszy jeden czytnik niż 20 ksiażeksmile
    • jk3377 Re: Na urlopie... 22.08.12, 20:39
      mój urlop jak wiecie, jeszcze trwa, więc ja sie sprobuje wypowiedziec na samym koncu wakacji ( sad )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka